full vaki devam :) alıcı gözüyle şirketi dolaşayım :)
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
full vaki devam :) alıcı gözüyle şirketi dolaşayım :)
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yorumlarımı kimse dikkate almadığına göre benimde son yazım olsun.30 dk grafik saat 16:30 da hisse 5,10 üzerinde kalırsa al verir.saatlik zaten daha önce al verdi.Vakkonun yolu açık olsun.
yapi kredi guzel aliyor bugun
peki 5,20 yi geçerse ne olur
Dikkate aliyoruz okuyoruz hocam.sen yazmaya devam et.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Güzel hareketler bunlar:))))
1 kuruş kar ile yüklü satış gelmiş. Tahtayı muazzam işliyorlar. Aynı kanalda devam ediyor. Çok çıkamaz çok inemez. Müthiş Kontrollü.Öyle başıboş serkeş dağınık ve averi değil tahta. Bana böyle tahtalarla gelin. Haftaya da bi tavan bismillah. ( kişisel yorumumdur)
comdo sirketide 4 TL idi satis cikti 11 TL .. Bu vakko trade yapiyor sadece..
Aklı başında yorum yapan birkaç kişiden birisin dostum. Ama sonun kötü şimdiden söyleyeyim. İşler kötü gidince saldırmaya başlarlar.. grafik yorumuna katılıyorum bu arada.
ZTE Blade V6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kapanışa doğru Yukarı hareket bekliyorum.
günlük kapanışımız 4,97 üzerinde olursa güzel olur.saatlikte ise 5,03 üzeri güzel olur.iki rakam üzerinde kapatırız umarım.
Yine günlükçüler doluştu, düşük hacimle basıyorlar aşağı. Ne zaman 10'cular 12'ciler üşüşürse basıyorlar. Sonumuz hayırlısı...
citi deki amca yabancı mıdır bıyıklı mıdır bilemem ama bu tahtada son 3 ayda 0 dan 1.489.257 lota gelmiş...
dolaşımdaki lot 16,8 milyon:Sad:
ytd.
Tacirler ne ayak arkadas kagidi 5 in altina atan bu..
kapanış tatsız. sanırım bu günlükçülerin dökülmesi için bir posta daha aşağıya ineceğiz. 4.79-4.80'e kadar indirip süründürebilir. 5.1 üzerine atmasıyla yine günlükçü doluştu ve zararla sattırmadan devam eder mi bilemiyorum. uzun vadeli yukarı kanal devam. sabredene...
Kagit hacimsiz eksi 4% yapiyor oradan hacimli +1% yapiyor ve oradan hacimsiz -2.7% kapatiyor..
4,97 ara bir destekti,benim için önemli olan 4,77 desteği.Benim bir hedefim olduğu için bu kapanış kötü bir kapanış değil.Sayın midnight 'ında dediği gibi 5,07 den 5,20 ye hisseyi götürenler sosyal paylaşımdaki hissenin adının geçmesinden kaynaklı doluşan küçük yatırımcılardı.Onları silkelemek istemeleri normal.şu anda kısa vade periyotlar olumsuz,ama kısa vade tabii.her an herşey değişebilir.kendinize bir stop seviyesi ve hedef değeri koyup bekleyiniz.iyi akşamlar.
Haftaya cuma günü mesai bitimine kadar geçecek süre içerisinde herhangi birgün ve herhangi bir seansta 5.75'e dokundurmazsa daha da bu vakko forumunda yazmayacam.bu da benim analizime göre totemim.
Gerelli bugün 3 lü tepe yaptı yine bu lanet vakko. Bir kısmını satayım dyrm yarın. Sana gerel hakkında yorumunu sorcaktım. Düşeni kırdımı gerel sence girilirmi artık. Sen sağlam takip edyrsun o kağıdı. Yorumun nedir..
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Görmedim patron. Okdir bir arastrym o zaman sağolasn..
Abovv ocak karısır yarın ne olmus öyle gerelde. Cok sağolasın dostum. [emoji2]
bugünün pastasını da paylaşan olursa çok makbule geçer. iyi geceler.
Ek 17986
Dün durum böyle imiş.
...Arkadaşlar spekler her zaman bilinenin tersini yapar dün görüntü bozuldu imajı verip bugün tersini yapabilir. ytd.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6c89f38fd3.jpg
Anlık pasta. Bugün creditte ufak ufak alımda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nacizane izlediğim. Büyük ralliyi Garanti ve Yapı kredi üstlenmişti. Burada da alıcı olmaları hoşuma gitti. İnşallah hacimle 5.10 ve üzeri kapatırsak haftaya yeni zirve denemeleri beklenir...