Her kademeden al ve bekle.
Printable View
Her kademeden al ve bekle.
Aldıkça düştü aldıkça düştü
Dipsiz kuyu sanki mübarek...
Ak yatırım yabancı malını satıyor, gibi görünüyor. bu satış bitmişse senet soluklanır, yoksa açıkçılar yine bastırır. İş yatırım da iki hafta önce tavsiye etmişti. Sonra 17 milyon satış yedi. Kimseye güvenmemek lazım, elbet değerini bulacak. Kuvvetli bir yatırımcı girse, bu fiyatlar uygun, açıkçılara kök söktürecek.
bi zamandır yurt dışı falan şimdi geldim..bişrkaç günlüğe bayram tatili**
bakıyoruz işgyo devam ediyor...işsandıksal demek lazım...
bu arada işfinansal daki muazzam yüzmilyonlarca**liralık servet oluşumu**ne şans ama**yıllarca hisseyi baskıladılar..o sıra hisselerin borsa payları* nerdeyse yüzde 70 gibisi ..tesadüf**baskılı dönemde beleşe bir kısmıda şirket parasından ödenen**git kenidne hise al**sistemi**tamamen beleş***k.y.resmen vurdular.sonra..aaa piyasada nerdeyse hisse kalmadı ..aaaa bakıyoruz işfinans nerdeyse 4 katı artmış..o beleş toplayanlarda**ne tesadüf yaklaşık 300 milyonun üsütnde ***servet karı**şirketlere bakıyoruz yok böyle kazanç**işsandıksal nerede bu arada***chp falan***
şimdi oyun işgyo da deniyor...bakalım araştırmacı gazeteciler bu oluşuma nasıl yorum getirecekler..başka örneği yok...bu arada işsandıksalında görmediği şekilde işbankın artık dolaylı bir ortağı oldu..işfinansal eminiz bi şekil bu araştırmacı gazeticilerin gündemine gelecek..işgyo da öyle..hisse aşşşaaa verildikçe izleyenler meraklıklar çoğalıyor..neler oluyor sahi***falan..
neyse bi kaç gün burdayız bi okuyalım görüşelim bakalım ne diyorlar **bunlarda vurguna devam desinler **neymiş işsandıksal yönetiminde işbank**ve yeni ortaklıklar borsadan**beleşe***chp bu işlerin neresinde**??önemli**
İşfini toplayan Okullu umarım bunu da toplar, piyasa değeri işfinin yarısı, yüzde 66 da iskontolu. Keşke toplasa. Topladığı zaman isfin zaten 60 kuruştu, kimse yüzüne bakmıyordu hissenin. Adam göstere göstere topladı. Daha ne olsun. Aynısı tukaşda. Paran varsa sen de topla. Kim karışır. Ortak satışı falan da olmaz.
http://i.hizliresim.com/dORNE7.png
Sanki Halkbank gibi yöneticisi içeride ceza bekliyor... Bu nasıl defter değeri üstelik her yıl düzenli temettüsü bedelsiz hisse verme olayı varken??
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bence belediye seçimleriyle birleşecek cumhur seçimi
Bence eylülün 2 hf si
SM-A800I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uyuz işlem görmüyor 1 '24ten kademeleri atacak varmı
Biri girse açıkçıları fna çarpar, garanti yatırım falan.
düşerken koşturuyordu
çıkışa ayak uyduramadı
tam bir hayal kırıklığı...
Bunun derdi ne
Dün de dahil hemen hergün yabancı satışı yedi, toplam 17 milyon lot. Bugün yok yabancı satışı ama takasda görünüyor.
uçtu bütün kağıtlar
böyle bir coşkuda
mal mal bakıyorum bende buna...
Bu yabancı ve emekli fonları hep endeks düşerken ya da dipteyken satarlar, organize hareketler bunlar. Bir lot bile vermem buralardan.
Beladır bu. Adamı hasta eder. Lan eşşoleşşek spektinw tükürdüğüm
Yükselmeyi bıraktım düşmese bari
Arkadaşlar birileri bilerek baskiliyor, benim inancım bu organize işler buralardan mal satilmaz.
Hareketlerine baksanıza satanda aynı alanda aynı benim şahsi fikrim 20 yıllık borsacı tercübesi birileri operasyon peşinde bir bakmışız uçmuş gitmiş. Bu arada yabancı elinde bulunduran 20 milyon sattı bu gün satisi yoktu.yani kisaca güçlü emareler var yakında çıkar kokusu ben 3 tl olmadan isterse savaş çıksın satmam burdanda spekcigime bir mesajim var zaman daraliyor bu son çırpınısların .
Hisse dusukteyken islem hacmi artiyorsa genellikle toplaniyor demektir. Son zamanlarda islem hacmi cok artti. Bu tabi benim sahsi gorusum yaniliyorda olabilirim. 3 tl demissiniz. Bir hisse yukselmeye baslarsa ne kadar yukselecegini kimse bilemez . Bunu ancak piyasa belirler. Spek mipek fasa fiso. Ben boyle seylere inanmam. İlgi varsa yukselir yoksa duser.
Not: kendi goruslerim olup . Y.t.d.
Neden bu kadar buyuk satislar oldu? Benim yorumum su. Gecen gunki tavana gidisi bozduktan sonra hisse biraz dustu ondan sonrada yukselis teknik anlamda bozuldu. Bu yabancilar bence profosyonel teknigi bozulur bozulmaz adamlar saglam mal cikmaya basladi. Bugunku yukselisle hafif bir duzeltme olsada teknigini henuz daha duzeltmedi. Bu yabanciler benim sahsi gorusumce teknigi pozitife girmeden buyuk alımlara başlamazlar. Adamlar bizden daha profosyonel bence..Hisseyi okudular. Bende grafigi okudum ama hisseye guvendiğimden cikmadim. Saygilar.
Not: al sat tut değildir.
Tekniği nasıl düzelir hocam
Bir sene önce endex 90000 deyken bu fiyatlardaymış
Son bir yolda En düşük 1.17₺ görmüş
Sağlam liman dedim batırdı beni
Geldiğim senet bundan çok daha iyi çıkış yaptı ....
3.tl satış icin hedef fiyatım o beni bağlar kimseye de tafsiyem değil. Spek konusuna gelince isgyo nun onda biri kadar varlığı olmayan şirketlerin değeri şuanda piyasa değeri isgyo çoktan geçti. Nasıl bir piyasadır ki bu isgyo bir türlü görmez?! Son düşüş olayına gelirsek satış ay başından beri vardı teknikle alakası yok 20 milyon lot citi satış yaptı alanlara bakın kimler bence satanda aynı kişi alanda aynı kişi amaç küçük yatırımcıyı bıktırıp bezdirip elindeki malı kelepir fiyattan toplamak özelliklede yatırım finansman, tacirler,isyatirim hareketlerine bakın görürsünüz fotoyu. Kısacası emareler arttı bakıp göreceğiz.
Nasil bir piyasadirki isgyo birturlu gormez demissiniz?
İste sonucta benim demek istediğim seye gelirsiniz borsa boyledir mantiga gore hareket etmez. Piyasa isgyo su anda bu sekilde fiyatliyor. Ancak ilerde yukselis basladiğinda nereye kadar yukselecegini kimsenin bilemeyecegini bunu piyasanin belirleyecegini soyluyorum dolayisiyle hisse 3 tl ye geldiğinde satarsaniz. Ancak cikis hala devam ediyorsa. Burada kardan zarar etmis olursunuz bense kardan zarar etmem cikisin devam ettiğini sezersem isterse 20 tl olsun kari kisa kesmem.
Yani demek istediğim sizin tavaniniz olan 3 tl benim tabanim olabilir. Tabi bu burada sizin kendi tercihiniz ben buna bisey diyemem. Herkesin satacagi yer kendini baglar. Ben grafige bakarim. Yukselişin sonlanmadiğini dusunursem isterse 30 tl yi gecsin satmam. Ancak sunuda soleyeyim belkide piyasa 2.9 dan donecek boyle bir durumda ben sezersem 2.9 dan hisseden cikabilirim. Yani mesele donus noktalarini iyi kestirebilmektir. Boyle limitler koymak hisse 10 katlarsa sizin o hisseden yukselişi yakalasanizda kari kisa kesmenize neden olabilir. Buda beni ilgilendirmez. Herkesin yatirim stratejisi kendini baglar.
Spek mipek die bisey olmadiğini dusunuyorum. Bu bence ky nin uydurmasi. Borsanin mantiğini ve hareket tarzi mantikli gelmeyince insanlar genelde spek der. Birkac tahda disinda bence spekle fln alakasi yok. Piyasa istediği zaman istediği gibi fiyatlar olay budur bence...bir hisse bir ay icinde 10 akatlayince buna spek diyorlar. Benc bu spek den ziyade piyasa boyle fiya5lamistir. Borsanin dogasinda bu vardir. Bunun spekle bir ilgisi yok bence.
Neyse biraz uzun oldu. Al sat tut tavsiyesi değildir. Herkesin dusunceleri kendisini baglar.
Bu hissenin nöbetçisi Zamekçi'dir. Çok cefasını çekti. Alın size yükseliş trendi teyidi tüyosu vereyim: Zamekçi eh işte şükür idare eder hisse falan demedikçe alınmaz bu hisse. Ciddiyim.
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Verdiğim satış hedefi suanki koşullarda ki düşüncem elbetteki duruma göre revize edebilirim ama altına asla satmam.
Spek konusuna fasa fiso diyorsun. bizde uzaylı demiyoruz piyasada işlem yapan insanlardan bahsediyoruz, birkaç tahta yazmışsınız nerden biliyorsunuz isgyo tahtasında olmadığını. ben size onlarca hisse göstere bilirim? Avrupa ve amerikada dediğin doğru gelişmiş piyasalarda spek olmaz denetim oldukça gelişmiş şirket yönetimleri gerçek anlamda profesyonel, eger hem borsada hemde şirket yönetiminde yapılan yanlış işlerin onda biri orda olsa adamın kıçından donunu alırlar hesap sorarlar.
Koskoca isgyo PD 0.35 işlem görüyor hala yönetim aynı
Yine ruh gibi kaldı kademelerdeki emirleri atabilecek var mı
ömür törpüsü senet
gazladı gidiyor bir çok senet
bu apıştı kaldı...
işlem hacmi de yerlerde sürünüyor...
çok kar yaptığı için düşmesin bu şimdi
uyuz kağıt...
Tacirler, Finansman, iiş, a1, bunlar 100binlik lotlar yazmışlar kafaya, 1.26, onların satışları bitecekte sıra benimkine gelecek. Onların satışı bitince 1.25 kademesine verirler. Yine biz yaya kalırız.
http://i.hizliresim.com/vjqBRr.png
2018 içindeki dönem karları yüksek gelecek, sebebi ise inistanbul ve manzara adalar teslimatları. Bu nedendirki fiyatta bir istikrar vardı taki tcmb faiz artışı fiyatlanmaya başlayana kadar. Yani bir gün öyle bir gün şöyle :) Dönem karların yüksek gelmesi beni pek ilgilendirmiyor, zaten sistem içinde olan parayı kar gösterecek.
Benim için esas olan kiralamalardır. Kule 3 ne oldu? Manzara Adalar büro ve avm kiralamaları ne durumda, satışlar ne alemde?
Saygılarımla...
Eyvallah sağol kademeler için
düşmediği için duacıyım
buna da şükür
beterin beteri var...
ilk ceyrek kar beklentisi ziraat yatirim 20 mio civari
satislari artirmis ama karlilik beklentisi dusuk
insitanbul ve kartal satis geliri yazamiyor anlamina geliyor
bu son 17 mio satis bilancoyu onceden ogrenenlerin satisi olabilir mi
bu derece dusuk bir kar beklemiyordum
ilk ceyrek bilanco beklentisi olanlarin paylasimi faydali olur tesekkurler
26-29 nisan aciklanir