Tuzlu olan tansiyon yapıyor...
Printable View
Sana küfür etmeyeceğim boşuna uğraşma benimle .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kendi adıma söyleyeyim,şu an Trakya da ikamet ediyorum,kendisinden emin olduğumuz bir ahbabımızdan alım yapıyoruz,Merzifon da görev yaparken,tatillerde,Osmancık civarı bir pirinç fabrikası vardı oradan alırdım pirinci,lezzet kişiden kişiye değişir ama Osmancık civarı,su kaynaklarını kirletecek bir sanayi tesisi olmaması benim tercih sebebimdi...
Not:marketlerde vb yerlerde satılan Osmancık,Gönen Baldosu,Tosya pirinci etiketli satılan ürünlerin hiçbirisi %100 garanti değildir.
Reha abi sende bence bir git görüş. Sizdede turisttik bolca yer vardır.
AK Parti Muğla İl Başkanı Mete, Muğla'nın turistik ilçelerinde tatil için bulunanların, Kovid-19 tedbirleri kapsamında hafta sonu uygulanacak sokağa çıkma kısıtlamasında plajları kullanıp, turistik ziyaretler gerçekleştirebileceğini bildirdi.
https://www.aa.com.tr/tr/turkiye/mug...ulacak/1890342
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ABD Tv'lerini izleyince, insanlarin, kabaca 2 kampta toplandigini fark ediyor insan.
Bir kismi, bu salginin asla gecmiyecegine inaniyor, gelen olum haberlerine cok duyarli, gelecek 10 seneyi filan dusunuyorlar.
Ikinci grup insan ise, asi, tedavi vs. yollarla bunun onleminin alinacagina inaniyor.
Bu durumda,yeni hasta sayisi arttikca, Trump sacmaladikca, borsalar dusuyor, kimse ses cikarmiyorsa, yukseliyor.
Eger karamsar goruste olanlarin tahmini dogru olacaksa, hic bir ABD'linin ne evi ne serveti bir seye yarar. Altin varligi dahil.
Bu salgin gecmek zorunda, yoksa insanligin sonu demek icin cok erken.
Diye dusunuyorum.
konulu kitap önerilerine açığız. sağa sola atacağım...
23 Ekimde FDA onaylı aşı açıklaması gelirse Trump su an oluşan 14 puanlık farkı kapatır.Eger olmazsa 3 Kasımda Biden gelecek görünüyor.Bu arada Rusya veya Cin den aşı açıklaması gelirse o zaman sadece Trump ın değil ABD nin de karizma çizilir.Su ana kadar asıya konan para 50 milyar doları astı dünyada.Kanada aşı bulununca siringa sıkıntısı olur diye 37 milyon siringa siparişi verdi.Israil tüm asi yarısının önde giden firmalarına avans verdi.ABD kendi diisnda alternatiflerden Sanofi ve Astra Zeneca ya para koydu.Eger bu konu sadece Afrika’yı ilgilendirse aşı 10 yolda çıkmazdı.Ucu Batıya dokununca süreç hızlandı.Ası çıkar fakat karlı olması icin influenza asısı gibi yolda en az bir belki de iki defa uygulanmalı ki bu yatırılan paralar çıksın.Ası yaptır ömür boyu korun bu kadar para harcanınca mümkün değil.Hayırlısı bu iş öyle ya da böyle bitsin de...YTD
dolarda 9 a yelken açmak https://i.hizliresim.com/CadaY7.png
Gerek merkelin geçmişteki konuşması, gerekse ingilterenin aşağıdaki tahmini şu anda tutarlı görünüyor. Rakamlar ortada başından beri herkes işin gideceği yeri biliyor.
“İngiltere’de hükümet yeni tip koronavirüs Covid-19’a karşı radikal önlemler almazken “sürü bağışıklığı” politikasıyla nüfusun büyük bir çoğunluğunun enfeksiyona bağışıklık geliştirmesi amaçlanıyor. Ancak resmi tahminlere göre ülkede halkın yüzde 80’ine virüsün bulaşması bekleniyor. Bu durumda 7,9 milyon kişinin hastanelik olması ve 320 bin ila 530 bin hayatını kaybetmesi bekleniyor.”
Aşağıda google’daki mevcut rakamlar var.
Onaylanmış vakalar
9,61 Mn
+167 B
İyileşen
4,81 Mn
Ölüm
489 B
+5.336
https://www.google.com.tr/amp/s/tr.e...30-bin-kisi-ol
Tespit edilen covid vakalarının hastahanelik olanlar olduğunu kabul ediyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yani merkez kahverengi pantalonunu istiyor:)))))))
Bilmeyenler için fıkrayı anlatayım.Gemi açık denizde seyrederken gözcü bağırıyor kaptan ufukta korsan gemileri var,kaptan kaç tane diye soruyor ,gözcü üç diyor.Kaptan çabuk bana kırmızı gömleğimi getirin diyor.İkinci kaptan efendim neden kırmızı gömlek.Kaptan savaşa giriyoruz yaralanırsam kırmızı gömlek kan lekesini tayfalara belli etmez moralleri bozulmaz diyor.O sırada gözcü bağırıyor efendim yanlış görmüşüm şimdi diğer gemilerde gözüktü 30 tane korsan gemisi var.Kaptan yanındakilere dönüyor çabuk bana kahverengi pantolumu getirin.
O kaptan
Konfüçyüsçü galiba
Olay kesinkes ise
Zevk ü Sefa aleym bende diyo
Onu bende duydum
Üzücü olmuyum de
Buna ikinci kez yakalanıp
ölenler oldugunu
malesef
1918 ile 1920 arasında yaşanan bu salgın iki yıl içinde o sırada 2 milyardan az olan dünya nüfusunun üçte birini hasta etmiş ve tahminen 20 ila 50 milyon kişinin ölümüne yol açmıştı.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-52473039
Pek atlatilmadi yani.:)
Bugun tek sansimiz, teknoloji, kimya ve ilac endustrisinin geldigi seviye.
14.Yuzyilda 9.Gregory isimli yobaz bir papa, evinin balkonunda temesa ederken,birden aklina kedilerin seytan oldugunu ilan etmek gelir.
Basta Fransa ve Ingiltere'de korkunc bir kedi katliami baslar.
Kedilerin yok olmasindan sonra baslayan Kara Veba salgini, 75 -200 Milyon insanin hayatina maal olur.
Bazi tarihciler, bu olayi kedilerin intikami diye yazarlar.
https://listelist.com/papa-gregory/
Lise yillarinda okudugum bir kitap vardi, Albert Camus'nun "Veba" adli eseri.
Cezayir'de yasanmis olan bu salgin, o yasimda beni cok etkilemisti.
Allah korusun, bu salgina sukretmek lazim diyecegim de, demiyim daha iyi.:)
Arkadaşlar merhaba, dolar borcunuz olsaydı ve elinizde bunu karşılayacak kadar TL olsaydı,hemen bugün alırmiydınız,yoksa doların düşmesini bekleyip öyle mi alırdınız???? İki arada bir derede kaldım...
Alıç kalp hastalıklarına iyi geliyor. Çarpıntı, ritm bozukluğu, tansiyon vs. Beloc gibi etkisi var.
Özelden adres verip eft yapsam, bana ipe dizilmişinden yollar mısınız :)SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yav ölün kurtulun diyorlar işte. Bu biter nüfusu azaltmak için başka bir şey çıkar.
Hayır bu Çinliler neden bu kadar çok üreyip dünya gezegenini daha çok kullanıyorlar. Hintlilerle savaşacaktı hani bunlar sınır çatışması vardı .
Çok üre, dünyadan daha çok pay al , yok öyle yağma, azaltın şunları.
Az önce yazı yazdım ama sildim yanlış anlaşılır diye
Eski zamanda
Daha pratik ve pragmatik çözümlemeler vardı da
Günümüzde
İlaç
Aşı
Işın
Radyo dalgası
Ameliyat
Vs
Bu tarz operasyon metotları var sadecene
Çinli kadınlar ortalama 1,6 çocuk doğuruyor.
Dünyada lokomotif kadın başına 5 çocuk ortalama ile Afrikalılar sonra da Arap ve İslam coğrafyası geliyor.
Kadın başına 2 çocuk altı nüfusun azalması anlamına geliyor.
Örneğin Nijerya 100 yıl önce İngiliz nüfusun 1/4'ü iken şimdi DÖRT katı. Yani bir İngilize karşı 16 kat Nijeryalı artmış.
https://www.cia.gov/library/publicat...56rank.html#NG
Dünyada bilimsel gelişmeyi yaratanlara bazıları diyor ki; Aşıyı ve antibiyotiği icat ettiniz şimdi artık üreyerek dünyayı biz ele geçireceğiz.
Bilginiz olsun diye yazdım. Selamlar.
https://www.healthline.com/nutrition...rry-benefits#9Alıntı:
Used to treat heart failure
Hawthorn berry is best known for its use alongside traditional medications in the treatment of heart failure.
A review of 14 randomized studies in more than 850 people concluded that those who took hawthorn extract along with their heart failure medications experienced improved heart function and exercise tolerance.
They also experienced less shortness of breath and fatigue (28Trusted Source).
What’s more, a 2-year observational study in 952 people with heart failure found that those supplementing with hawthorn berry extract had less fatigue, shortness of breath, and heart palpitations than people who did not supplement with it.
The group taking hawthorn berry also required fewer medications to manage their heart failure (29Trusted Source).
Finally, another large study in over 2,600 people with heart failure suggested that supplementing with hawthorn berry may reduce the risk of sudden heart-related death (30Trusted Source).
People with heart failure are often encouraged to take hawthorn berry in addition to their current medications, as the supplement is considered safe with few side effects
Ankara mı İstanbul da ev fiyatları uçtu da .
İki sene önce 600 bin civarına satılan evin üst katına sahibi 1100 istiyor .
Bu rasyoyla o ev satılırsa alan TL kredi ile karlı mıdır bilmiyorum
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir