Sayfa 335/1001 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 2,673 - 2,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz VIII

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
    Yav ölün kurtulun diyorlar işte. Bu biter nüfusu azaltmak için başka bir şey çıkar.

Hayır bu Çinliler neden bu kadar çok üreyip dünya gezegenini daha çok kullanıyorlar. Hintlilerle savaşacaktı hani bunlar sınır çatışması vardı .

Çok üre, dünyadan daha çok pay al , yok öyle yağma, azaltın şunları.

2. Az önce yazı yazdım ama sildim yanlış anlaşılır diye
    Eski zamanda
    Daha pratik ve pragmatik çözümlemeler vardı da
    Günümüzde
    İlaç
    Aşı
    Işın
    Radyo dalgası
    Ameliyat
    Vs
    Bu tarz operasyon metotları var sadecene

Alıntı Originally Posted by adanalı Yazıyı Oku
    Arkadaşlar merhaba, dolar borcunuz olsaydı ve elinizde bunu karşılayacak kadar TL olsaydı,hemen bugün alırmiydınız,yoksa doların düşmesini bekleyip öyle mi alırdınız???? İki arada bir derede kaldım...
    nakit doalrım var ama tl olarak bir evin %90 ını kredi oalrak borçlanarak bugün itibariyle aldım. artık ne çıkarırsan bu lafımdan
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Yav ölün kurtulun diyorlar işte. Bu biter nüfusu azaltmak için başka bir şey çıkar.

Hayır bu Çinliler neden bu kadar çok üreyip dünya gezegenini daha çok kullanıyorlar. Hintlilerle savaşacaktı hani bunlar sınır çatışması vardı .

Çok üre, dünyadan daha çok pay al , yok öyle yağma, azaltın şunları.
    Çinli kadınlar ortalama 1,6 çocuk doğuruyor.
    Dünyada lokomotif kadın başına 5 çocuk ortalama ile Afrikalılar sonra da Arap ve İslam coğrafyası geliyor.

Kadın başına 2 çocuk altı nüfusun azalması anlamına geliyor.

Örneğin Nijerya 100 yıl önce İngiliz nüfusun 1/4'ü iken şimdi DÖRT katı. Yani bir İngilize karşı 16 kat Nijeryalı artmış.
    https://www.cia.gov/library/publicat...56rank.html#NG

Dünyada bilimsel gelişmeyi yaratanlara bazıları diyor ki; Aşıyı ve antibiyotiği icat ettiniz şimdi artık üreyerek dünyayı biz ele geçireceğiz.

Bilginiz olsun diye yazdım. Selamlar.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by value Yazıyı Oku
    Çinli kadınlar ortalama 1,6 çocuk doğuruyor.
    Dünyada lokomotif kadın başına 5 çocuk ortalama ile Afrikalılar sonra da Arap ve İslam coğrafyası geliyor.

Kadın başına 2 çocuk altı nüfusun azalması anlamına geliyor.

Örneğin Nijerya 100 yıl önce İngiliz nüfusun 1/4'ü iken şimdi DÖRT katı. Yani bir İngilize karşı 16 kat Nijeryalı artmış.
    https://www.cia.gov/library/publicat...56rank.html#NG

Bilginiz olsun diye yazdım. Selamlar.
    Adamlar zamanında nasıl ürediyse artık, kimse yetişemiyor, önceki tarihleri de hesap etmek lazım.

Şaka bir yana kimse ölmesin. Virüs ilk duyulduğunda cübbeli beddua ediyordu Çinlilere , ama sonuç ortada. Kafa o kadar basıyor işte.

6.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Bizim burada alıç satılır ipe dizilmiş şekilde, neymiş bu kadar kerameti?
    Used to treat heart failure
    Hawthorn berry is best known for its use alongside traditional medications in the treatment of heart failure.

A review of 14 randomized studies in more than 850 people concluded that those who took hawthorn extract along with their heart failure medications experienced improved heart function and exercise tolerance.

They also experienced less shortness of breath and fatigue (28Trusted Source).

What’s more, a 2-year observational study in 952 people with heart failure found that those supplementing with hawthorn berry extract had less fatigue, shortness of breath, and heart palpitations than people who did not supplement with it.

The group taking hawthorn berry also required fewer medications to manage their heart failure (29Trusted Source).

Finally, another large study in over 2,600 people with heart failure suggested that supplementing with hawthorn berry may reduce the risk of sudden heart-related death (30Trusted Source).

People with heart failure are often encouraged to take hawthorn berry in addition to their current medications, as the supplement is considered safe with few side effects
    https://www.healthline.com/nutrition...rry-benefits#9

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    nakit doalrım var ama tl olarak bir evin %90 ını kredi oalrak borçlanarak bugün itibariyle aldım. artık ne çıkarırsan bu lafımdan
    Ankara mı İstanbul da ev fiyatları uçtu da .

İki sene önce 600 bin civarına satılan evin üst katına sahibi 1100 istiyor .

Bu rasyoyla o ev satılırsa alan TL kredi ile karlı mıdır bilmiyorum

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Ankara mı İstanbul da ev fiyatları uçtu da .

İki sene önce 600 bin civarına satılan evin üst katına sahibi 1100 istiyor .

Bu rasyoyla o ev satılırsa alan TL kredi ile karlı mıdır bilmiyorum

Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
    Enflasyonun gidişatı cevabı belirleyecektir. Enflasyon yukarı giderse evin hangi fiyattan alındığının önemi yok.
    Bu fiyattan ev alan birinin ekonominin gelecekte güzel olacağına inanması mümkün mü ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

Sayfa 335/1001 İlkİlk ... 235285325333334335336337345385435835 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •