Tansu ekonomiden doktorasi var sonuc husran
Malum kisinin herkes biliyor sonuc yine husran
Ilac nedir?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Printable View
Tansu ekonomiden doktorasi var sonuc husran
Malum kisinin herkes biliyor sonuc yine husran
Ilac nedir?
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
1 puan inmiş inmemiş metne o yazılmış bu yazılmış kısa süreli etki eder enflasyon dizginleri elden kaçırıldı artık vatandaş tl ye zor güvenir.ilk seçimde gidecek bir hükümete helede bu cahil cühela kadrolara verdikleri kararlara vatandaşın seçime kadar güveneceğini zannetmiyorum bu durumda tl güveni maalesef diplerde gezmeye devam eder
Malin buyugu kimdeyse,
Horoz odur.
Şuulu bir arsanin icradan satisina katilin, kimde en buyuk pay varsa artirir rakami ya yuksek rakamdan almak zorundasin ya da malini terk etmek zorundasin.
Yerlesiklerin tevdiat hesaplari %63 usd olmus rakam 2xx b usd civari.
Sen araplardan dilendigin 10 20 30 ile mb kasasinda fareler gezerken bu piyasaya mudahale edemezsin.
1b 1b basinca 30 dk surdu yerine geldi kur isi ayar tutmaz.
Kalan tum gundem ise dolar fiyatini yukari itecek sekilde.
Fed
Zarrab
Faiz
Vs....
Kidemli gecinen analistler var yumtubda cok sert duzeltme falan diyorlar, patlican resmi yok koyamadim.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Çiftçi kuraklıktan etkilenmiş,benim politikamdan neden demiyor ?
CB: "stopaj indirimini marta kadar uzatıyoruz"
Reis "stokçuların mallarına el koyacağız" demiş buradan sn CB mıza sesleniyorum, harcamadıkları paraları bankalarda faizde ve $ da tutan para stokçularının paralarına da el koyun lütfen
Çünkü sonraki adım bu.
Şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, ilk seçimde akp yine kazan azcak çünkü hayat pahalılığı ve fiyat artışlarının tek sebeb aç gözlü stokçu esnaflar.
Algıları süper. Ve %50 bu algıyı halen yiyor. Sorun bi akp liye zamların sebebi ne diye?
Şerro : 13,6767
İlginç hafif gevşedi
Bu gün şarkuteciye gittim...Kadın 5 kilo süt istedi ,adam 45 lira diyince kadın şok oldu , elinde para uzatayımmı uzatmayayım mı derken; ya daha 4 gün önce 30 dan aldım nasıl bu kadar fiyat farkı olur deyince adam %50 zam geldi alacakmısınız dedi..Kadın istemeyerek de olsa sessizce sütü aldı ama moral sıfırın altındaydı....
Marketler günlük etiket değişiyor...Ben 91,94 98 2001 krizleri gördüm...Bu hiç birine benzemiyor...Fırıncı 230 gram olan ekmeği 210 gr düşürdü. %10 malzemeden çaldı %20 zam bastı...kümülatif %30 geçirdiler...Ekmeğin kilosu 15 e çıktı....
Gelin paracıklarınızı,dövizinizi,altınarınızı yastık banktan çıkartın bana teslim edin diyor:evil:
Erdoğan: Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle dövizi bulunan herkesi yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum
Erdoğan: Salgınla birlikte yeniden yapılanan küresel ekonomik sistemde yıldızı parlayan ülkelerin en başında Türkiye var
Erdoğan: Döviz, altın ve TL cinsinden tasarrufu bulunanların da bu büyük atılıma katılmaları halinde ülkemiz çok daha kısa sürede dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında girebilecek seviyeye ulaşacaktır
Birileri reisi uyardı sanırım… Kurun geldiği seviyeden değil güniçi oynaklıktan şikayetçiyiz minvalinde konuştu… Yahu 2 gün önce kurda saldırı var diyorlardı … hatta MGK bildirisi bile yayımlandı..
-> Benzin kuyruğunu araba bolluğuna bağlayan AK Parti Erzurum milletvekili İbrahim Aydemir'in tuvalet kâğıdına yapılan %35'lik zamla ilgili yapacağı yorum endişeyle bekleniyor...
-> İnşallah maşallahla piyasaları yönetmeye çalışan Ak Parti'den yeni hamle. Türk Lirası için mevlüt okutulacak...
-> Mobilyacılar ve inşaatçılar isyanda. Tuvalet kağıdına gelen zamlar sonrası zımpara ve taş karaborsaya düştü…
-> Gazetecilere ''Türkiye ekonomisinin bitmediğini'' açıklayan Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu: ''O konuda hala çalışmalarımız sürüyor...''
Erdoğan: Bizim karşı çıktığımız ve mücadele ettiğimiz tek şey sömürüdür.*Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle de dövizi bulunan bireylere ve kurumlara çağrı yapmak istiyorum
Erdoğan: Herkesi yatırım, istihdam, üretim, ihracat temelleri üzerine inşa ettiğimiz yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum. Fiyat ve kur artışlarının yol açtığı dalgalanma bir süre sonra mutlaka duracaktır
Erdoğan:Türkiye'nin asırlardır defalarca teşebbüs ettiği ancak her seferinde yarım kalan, hatta geriye giden büyük kalkınma hamlesinin önü inşallah bu defa kesilemeyecek
Erdoğan: Bu defa dünyadan ve kendimizden çıkardığımız dersler ışığında kendi hikayemizi yazıyoruz. Daha öncekilerden farklı olarak bu hikayeyi güçlü bir altyapı, güçlü bir kamu düzeni, kamu maliyesi, nitelikli insan kaynağı, azim eşliğinde hayata geçiriyoruz
Erdoğan:
-Biz ne yaptığımızı nasıl yapacağımızı biliyoruz. Milletimizden bize güvenmesini ve sabırlı olmasını istiyoruz
-Geçmişte Türkiye başkalarının reçeteleriyle sıkıntılarını çözmeye çalışırken bu kez kendi hikayemizi yazıyoruz
Erdoğan: BAE ile başlattığımız yeni dönemi hızla daha ileriye taşımanın gayreti içindeyiz
13.71 şu sıralar.
Hepimizde hisse döviz vs var dötü sağlama almaya çalışıyoruz ..Ben hergün sokakta insanların sürekli fiyatların değişmesinden duyduğu rahatsızlığı dinliyorum bazen savunanlarda oluyor , bu birkaç ay daha devam ederse toplum cinnet geçirebilir...Kontrolsüz gelen göçmenler ve onlara sağlanan imkanlarıda görünce olayların boyutu değişebilir...Umarım olaylar o yöne evrilmez...
Halkımız Şöyle bir 10 milyar doları satacak şaaaak diye , dışşş güçler şöyle bir bakacak ne oluyor diye sarsilacaklar ama devam edecekler.
Sayın halkımız bunun üzerine yastık altından bıi 10 milyar daha şaaak diye satinca , dış şş güçlerin dizleri sallanmaya başlayacaklar ama tam dusmeyecekler.
Sayın halkımız 3. Onluğu da şaaak diye satinca çil yavrusu gibi dagilacaklar .
Olay budur , sonra dünyanın ,380 ,,320 dolara aldığı gübreyi biz rahat rahat 1050 dolara alıp tarımda rekor kiracüz , dış güçleri böylece yok edecez.