Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Erdoğan: Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle dövizi bulunan herkesi yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Bankada, yastık altında, kasasında parası, özellikle dövizi bulunan herkesi yeni ekonomi politikamızın getirdiği fırsatları değerlendirmeye davet ediyorum
    yarın döviz bürolarının önünde izdiham olur herkes dövizini bozmaya koşar şimdi.

Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    yarın döviz bürolarının önünde izdiham olur herkes dövizini bozmaya koşar şimdi.
    Bedava traşta varmı? Sakallarım uzamış, boşuna berbere para vermiyeyim.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,326
     Alıntı Originally Posted by mr.aykut Yazıyı Oku
    Bu sefer yemez o 3.50 ikendi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    19,326
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Aynen öyle diyor gelin bana teslim edin diyor

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    yatırım tavsiyesi değildir diyeydi peşinden.

Birileri reisi uyardı sanırım… Kurun geldiği seviyeden değil güniçi oynaklıktan şikayetçiyiz minvalinde konuştu… Yahu 2 gün önce kurda saldırı var diyorlardı … hatta MGK bildirisi bile yayımlandı..

8.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    şimdi ipi tuttuk
    daha öncede bunun benzeri bir şey demişti sonrası malum

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •