Negatif şu an ama para girişi de var..Bakalım haber vs gelecek mi..
Printable View
Negatif şu an ama para girişi de var..Bakalım haber vs gelecek mi..
Tarifelerdeki artışlara göre zaten iyi rakam gelmesi lazım, vergiyi de ertelerse daha da fazla olur, darphane gibi şirket.
Asıl şirketin yer altı ve yer üstü varlıklarına yapılacak olan bir yeniden değerleme ile nasıl bir rakam ortaya çıkar çok merak ediyorum.
işin doğrusunu söylemek gerekirse tcell in rasyoları, ttkom dan daha ii fakat tcelli i yukarı sürmek için çok para lazım, yabancı lazım:)) tcell in fiili dolaşım piyasa değeri 51,3 milyar , ttkom un 10,7 milyar tl... Neredeyse 5 katı... Bizim yerli ve milli tahtacının parası anca telekoma yetiyor, tcell den 3-5 tırtıklıyor..
Bu hafta 23u kirdirmayacak anlasilan
bugun ki kapanış çok sakat..
Ani yukarı aşşağı hareketler stop patlatmak içinde yapılıyor olabilir. Benim için farketmez zaten. Bu fiyatlar benim için değerlendirme dışı. 3-5-10 dolar olursa döner bakarım. Yoksa umrumda değil dönüp bakmam. Paketledim malları duruyor kenarda. 50 cente düşürürse yine ekstradan toplarım eşşeğin mallarını😁😁😁
Teknik olarak kanalın dibinde kapattı. Yarın bu seviyenin altında kalırsa benim için resim olumsuza dönecek..ytd
Tekrar 17 gelir mi dersinizRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabahtan bi hırpalarlar..:plc:
Acilista duserse gunu iyi bir artiyla kapatir. Yok eger hizli yukselisle acarsa yavas yavas gun boyu asagi basarlar.
Kaç gündür 23'leri zorlayıp geçemeyince saldı, gün kapanışta bolca verenlere bugünkü açılışta bir sürpriz yaparsa anlamlı olur, hafta başında fazla bulaşan olmuştu, kredilisi açıkçısı falan.
Hareketleri normal değil. Zaten işlemlerin çoğu başta ykredi bankof olmak üzere 3-4 kurumdan yapılıyor.ani yukarı çek kar satışlarını topla , ani aşşağı bas stopları patlat topla. Bunlar hep alsatçılara bulaşmamaları için gözdağı. Sonuna kadar burdayım. Beklediğim haberler gelsin bakalım o zaman kaç dolar ediyormuş🤑🤑🤑
Bekleyecegim spek. Istedigin kadar calkala, ben bu kagitta bekleyecegim. Zaten bugun gitmeyen ender kagitlardan biri. Yarin illaki gidecek. Bekledigin hergun mal kaptiracaksin.
twiter höstadlarının çoğu pazartesi salıdan nakite geçmiş .. Bakalım höstadlar mı pala mı haklı..
Bizim kağıt tospa gibi geriden gelmiş , şimdide en önde düşürmeye çalışıyor tahtacı. İyice sinirlendim azıcık yedek akçem vardı kenarda yine çaktım bizim eşşek tahtacıya. Ne endeks ne şu nebu bilmem ben. 1 doların altında çakar geçerim bizim eşşek tahtacıya😁😁😁 bas lan bas namıssız seni. Nasıl kodum yine sana😜😜😜zabaa kadar burdayık zabaa😁😁
höstad deyince aklıma geldi. geçenlerde yeni bir höstad keşfettim. 2022'de x10 yapmış. kıral hem viop yapıyor, hem garan trade ediyor, hem acıpayam selüloz trade ediyor. çızdığı tavana gidiyor. hem de bu arada eğitimler vs veriyor. yürüyen para yani.
yetişkin bir höstad düşüşten 500 ms önce nakittedir. yükselişten 250 ms önce maldadır.
Bayrak, flama, direk hikaye, çıkamayan düşer formasyonu.
İşlemlerin normal olduğuna zerre inancım yok bu tahtada. Günlük takasları inceleyin görürsünüz nasıl paslaştıklarını. İstedikleri an tavana tabana sürerler. Ben toplar beklerim. Azdan az çoktan çok gidermiş. Bu saatten sonra gidipte ev araba alacak halim yok. Ben doları bilirim. Versinler 5-10 dolar bizde satalım hisseleri. Dalgamı geçiyorlar 70-80 cente hissemi veririm bunlara😜 eminim mal kaptırdıkça köpürüyordur. Anıra anıra götürecek o tahtacı göreceksiniz😁😁😁
Normalde ek alım yapmayacaktım bugünlerde ama tahtacı böyle gıcığına aşşağı aşşağı basınca sinir oldum. Ulan bukadar beklentisi olan kağıdı bedavaya mı alacan it diyip topluyorum. İnatlaşsın bakalım göreceğiz. Varlık fonu 1,30 dolardan aldı. Sözde satıp borçlar kapatacak kar edecek.daha ödemedi bankardan aldığı hisselerin bedelini. Bunu 3-5 dolardan aşşağı satmamaları lazımki birazda kar etmiş olsunlar.ben endeks trent mirent anlamam. Temel analizi değerlememi yapar ona göre pozisyon alırım...
havalı bır tobo bekliyordum.. ayağını kırdılar.. 1 destekte de durabilir ama 2 destek sanırım daha önemli gibi duruyor..
fatoş, yazıyorsam gitmediği için.. giderse arkasından yazmam.. dedikodu olur.. :kahkah:
https://i.hizliresim.com/p0n9od1.png
https://www.rt.com/news/579664-us-bi...m_campaign=RSS
Biden promised that a much-needed $11-13 billion line of credit†would be established for Türkiye by the International Monetary Fund (IMF). This was to be in return, Hersh suggested, for Erdogan removing Ankara’s objection to Stockholm ****ing the US-led military bloc ahead of the NATO summit that took place this week in Lithuania.
Biden, İsveç'in Nato'ya kabulu üzerine IMF üzerinden 11-13 milyar dolar sözü vermiş. Orta Doğu'dan 3-5 milyar usd swap bulmak için bu kadar çırpınmak yerine, doların asıl kaynağı yönelsek zaten arkadan sıcak para akacak. Hükümetin , imf kelimesine alerjisi var ama dövizi daha rahat bulacağı başka bir yer de yok.
Bundan bir poh olacağı yok.
Şimdi de 22 direnç oldu, 23 gibi yormaz umarım.
Bunun kıçına nişadır sürülmüş gibi uçması lazım...
Daha birkaç gün öncesine kadar bunda bayrak vardı flama vardı herşey vardı peki simde ne var bunda bilen varmı.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Haftaya hareketli olacaksa seans sonuna dogru alim gelir.
Reis pazartesi körfez ülkelerine gidiyor,anlaşma yapsa bari.
Bi hareket gelir mi acaba?
Hem endeks hem de körfez esintisine rağmen bir türlü geçilemeyen 23'ler test biile edilmedi, tahta biraz ivme kaybetti.
Fiyat hareketleri normal değil. Malesef çoğu tahta gibi buda sahipli. İstedikleri gibi fiyata ayar çekiyorlar. Bizim alış satışlarımızın fiyata pek bir etkisi yok. Zaten tahtada fazla küçük yatırımcı yok. Küçükler kısa yoldan köşe dönme derdinde. Yeni halka arzlara,enerjilere,sasa,hektaş,gübreye falana filana saldırıyorlar.temel analiz yok.bu hisse kaç lira eder demiyorlar.300 katına çıkmış hisseyi 20 misli gidecek diye kapışıyorlar😁😁😁
Aynen, yatırımcısını ihya etmeyen ender hisselerden biri bu TT, ayrıca bu petrole enerjiye o kadar zam yapılıyor, direkt etkilenmeyen bir şirket olmasına rağmen talep yine etkilenenlere oluyor maalesef. 3 sene önce endeks 1000, THYAO 10 lira, Türk Telekom 7 liraydı, o zaman değiştirseydik 20 kat olmuştu, TT sadece 3 kat gitmiş ama hala THY alınıyor.
deprem olur bunu vurur, kur yükselir bunu vurur, liyakatsız yönetim kaynak israfı ile her daim vurur... Vurun abalıya formasyonu aktif burada..
https://twitter.com/investtofuture/s...609469441?s=20
Ünlü çeyreklik beklentiler geldi..
https://e.unluco.com/File/8406/Unlu_...WvwMUpjS2Ijw==
#EREGL 3 Milyar TL zarar..
#TTKOM 2 Milyar TL zarar..