Evet şimdi baktım az kalmis :yes:
Printable View
Var mı arkadaşlar yazdıklarımı beğenen unutmayın şu kardesinizi :kahkah: :kahkah:
alinin yeşili 2 gücü 2
Medwig yeşili 1 gücü 3
:whistling:
Sipariş üzerine para karşılığı yazdıysa kafasızlık etmiş..
Çünkü;
http://i.hizliresim.com/4PWYjJ.png
Ben kaçtım, Sizlere bol muhabbetler. Afiyet olsun.:)
Bunnar yıldıza basarkene, biz de sarışına basıyoruz tabiki! :yes:
oha,
kırmızıya bastımmı da 10 point gidiyormuş...
deneme yapayım dedim..
yazık oldu medwing'e.. :kahkah:
Vallahi haklısınız Reha beye taktik soruyorum o ama o hep kendine çalışıyor o :kahkah: 2100 mesajdan birinde insan boyle seyler yazar değil mı ? Ah ben yokmuyum :)
gelirken birseyler düşünüyordum ama bu nuga iyi fikir.. tatlı yiyelim tatlı konuşalım. tamam bende bagaja son gün nugalari atarım, çok sevdiğim bir dostumun dedesinden bu yana gelen böyle bir dükkanı var, mükemmeldir.. :yes:
Yaf sen acilen şu 35 kalibreyi devreye sok bence :kahkah:
Zabaha kadar içer artık,
yarın da oy gullanmaya gidemez... :kahkah:
Ciddi ciddi kırmızı yemişim , şaka yaptınız sandiydim :) daha önce kırmızı yememistim herhal :) ama sonra verdiğiniz yeşil çok anlamlı oldu sağolun :kahkah:
Sayın yöneticim sofranın en küçüğü konumundayim sanırım ama lütfen uzerimde böyle denemeler yapmayın, mazallah beterin beteri var :kahkah:
Sabah erkenden oy kullanmaya, sonra kayinvalidelere kahvaltıya orada annem babamlara derken öğlen 1-2 olur... Birazda pazar hava alalım gezelim diye oradan oraya hanımla ve hazin son.. pazar akşamı olur.. :(
Dördüncü sarışın..sabaha ve oya çok var...[emoji4]
Dedem, was here oldu felan diyos emme velakin bis beraberce çook izledik Ra'nın piyasaya çıkışını.
Hatta birgün utanıp da çıkmaz falan diye tasalandığım olmuştur :kahkah:
Ama işte tek başına olmas o iş.