Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sabah erkenden oy kullanmaya, sonra kayinvalidelere kahvaltıya orada annem babamlara derken öğlen 1-2 olur... Birazda pazar hava alalım gezelim diye oradan oraya hanımla ve hazin son.. pazar akşamı olur..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Dördüncü sarışın..sabaha ve oya çok var...[emoji4]
Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...
Son düzenleme : DeliKAN; 16-04-2017 saat: 01:19.
Dedem, was here oldu felan diyos emme velakin bis beraberce çook izledik Ra'nın piyasaya çıkışını.
Hatta birgün utanıp da çıkmaz falan diye tasalandığım olmuştur
Ama işte tek başına olmas o iş.
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Yer İmleri