Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Sabah erkenden oy kullanmaya, sonra kayinvalidelere kahvaltýya orada annem babamlara derken öðlen 1-2 olur... Birazda pazar hava alalým gezelim diye oradan oraya hanýmla ve hazin son.. pazar akþamý olur..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Forum kurallarýný okumak için týklayýnýz
Forumun Altýn Kuralý : Forumda okuduðunuz bilgileri fikir vermesi amacýyla ve mantýk süzgecinden geçirerek deðerlendirin. Hiç kimse sizi tanýmadan size para kazandýrmak heveslisi deðildir. Hayatta karþýlaþmadýðýnýz ve adýný soyadýný dahi bilmediðiniz bir kiþinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkýþmayýn, sonu %99 hüsran olacaktýr..
Not: hisse baþlýklarýnda dini ve siyasi ile futbol taraftarlýðý yazýlarý kabul edilmiyor.
Dördüncü sarýþýn..sabaha ve oya çok var...[emoji4]
Hiç bir þey göründüðü gibi deðildir...
Son düzenleme : DeliKAN; 16-04-2017 saat: 01:19.
Dedem, was here oldu felan diyos emme velakin bis beraberce çook izledik Ra'nýn piyasaya çýkýþýný.
Hatta birgün utanýp da çýkmaz falan diye tasalandýðým olmuþtur
Ama iþte tek baþýna olmas o iþ.
Her þey sudan meydana gelmiþtir.
Thales
Yer Ýmleri