Vay arkadas, 30 hissesinde adamlar tahsisli yapti antin kuntin dolandirici yatirim holdingler gibi, milletin hisselerine konmus oldu kilini kipirdatmadan. Bunu da mi gorecektik artik. Harbiden berbat bir banka bu.
Printable View
Vay arkadas, 30 hissesinde adamlar tahsisli yapti antin kuntin dolandirici yatirim holdingler gibi, milletin hisselerine konmus oldu kilini kipirdatmadan. Bunu da mi gorecektik artik. Harbiden berbat bir banka bu.
Biliyorum ortak beklentiler dahilinde. Tahsislide sadece onay var spk dan kaçtan yapacaklar bilgi yok. Metro turizm kent gıda dan bir farkı yok artık koskoca halkbank ın... Ben petkimi bekliyorum heyecanla, inşallah o güldürür. Bu halttan umudu keseli çok oldu benim.
Umarim Petkim sevindirir. Bunu birakacaksin ne olacaksa olsun artik. Havacilardan once atak yaparsa verip degistireceksin.
Bankalarin 1C tahminleri burda: https://kanalfinans.com/raporlar/bor...rek-tahminleri
Dolar şelaleye koşuyor.
Heran para swap vs nerdense giriş yapabilir...
Beklentimiz ABD nin 3 trilyon dolar daha basmak için yasa çıkartmasi..
Bence 5,25 gibi bir rakamla ortalama aldık derler zaten son 2 aydır çok bir yere gidemedi bu yüzden. Bir şekilde hızlı bitmesi iyi olur. Soru gelen yeni lotlar ne olacak. Yaşayıp göreceğiz
Swap anlaşması geldiği gün ful dolara geçerim o gelmedi fed biraz daha para verirse yine dolara geçerim. Yüzde yüz hisse için 68 bin bence mümkün. Sayın mrsun Koç holding grafiğindeki 8-10 rakamı çalışacak gibi duruyor. Bankacılık değil ama sanayi endeksinde ikili tepe oluştu. Bu aralar fazla hisse bence sakat, günlük al sat daha mantıklı.