Sayfa 67/579 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon
Arama sonucu : 4631 madde; 529 - 536 arası.

Konu: HALK Cafe - III

Vay arkadas, 30 hissesinde adamlar tahsisli yapti antin kuntin dolandirici yatirim holdingler gibi, milletin hisselerine konmus oldu kilini kipirdatmadan. Bunu da mi gorecektik artik. Harbiden berbat bir banka bu.

Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Sise'ninki gibi olmasini mi bekliyordun sahna? Devletin bankasini devletin kurumu onayladi iste. KD cok fazla evrak getirip goturdugu icin bu islerin piri.
    bizimkini reis onaylayacak.
    ben insanlığın basit temel taşıyım.
    beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)

3.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Konsensusa paralel doktor. Birsey yok orda.
    Biliyorum ortak beklentiler dahilinde. Tahsislide sadece onay var spk dan kaçtan yapacaklar bilgi yok. Metro turizm kent gıda dan bir farkı yok artık koskoca halkbank ın... Ben petkimi bekliyorum heyecanla, inşallah o güldürür. Bu halttan umudu keseli çok oldu benim.

Umarim Petkim sevindirir. Bunu birakacaksin ne olacaksa olsun artik. Havacilardan once atak yaparsa verip degistireceksin.

Bankalarin 1C tahminleri burda: https://kanalfinans.com/raporlar/bor...rek-tahminleri

Tencere Guest
    Dolar şelaleye koşuyor.

Heran para swap vs nerdense giriş yapabilir...

Tencere Guest
    Beklentimiz ABD nin 3 trilyon dolar daha basmak için yasa çıkartmasi..

7. Bence 5,25 gibi bir rakamla ortalama aldık derler zaten son 2 aydır çok bir yere gidemedi bu yüzden. Bir şekilde hızlı bitmesi iyi olur. Soru gelen yeni lotlar ne olacak. Yaşayıp göreceğiz

8.  Alıntı Originally Posted by Tencere Yazıyı Oku
    Dolar şelaleye koşuyor.

Heran para swap vs nerdense giriş yapabilir...
    Swap anlaşması geldiği gün ful dolara geçerim o gelmedi fed biraz daha para verirse yine dolara geçerim. Yüzde yüz hisse için 68 bin bence mümkün. Sayın mrsun Koç holding grafiğindeki 8-10 rakamı çalışacak gibi duruyor. Bankacılık değil ama sanayi endeksinde ikili tepe oluştu. Bu aralar fazla hisse bence sakat, günlük al sat daha mantıklı.

Sayfa 67/579 İlkİlk ... 1757656667686977117167567 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •