Bütün para tek kağıda niye bağlanır ki?!
Printable View
Bütün para tek kağıda niye bağlanır ki?!
Para piyasalarında ki bu erkek egosu bitmez.Hala bu sayfalarda ben şöyle dedim şöyle oldu, ben bildim,ben süperim gibisinden yazanlara gerçekten şaşırıyorum.
Arkadaşlar adamlar devlet kurumlarına çöktüler.Çiftçinin arazisine memurun maaşına emeklinin üç kuruş satın alma gücüne çöktüler.Tüyü bitmemiş yetimin hakkına çöktüler.Doğmamış bebeğin geleceğine çöktüler.Siz hala ben kazandım iddiasındasınız.Her şeye çöken bu yamyamlar çetesi para piyasalarına mı çökmeyecek?Hepiniz izleniyorsunuz.Haksız hukuksuz bir düzen içersinde kazanımlarınız günden güne eriyor.Farkında mısınız?
Bir gerçeği itiraf etmek gerek.Hepimiz soyulduk.İtiraf edin ve rahatlayın.Birikimlerimiz çöp oldu.İtiraf edin ki çocuklarımıza ve bizden sonra bayrağı teslim alacak olanlara neler yapmaları gerektiğini anlatabilelim.Bu harami düzeni yıkmaları gerektiğini bilsinler.Bu sayfalarda çok para kazanıldığını sanıp üç kuruş birikimleri yamyamlar çetesinin kontrolündeki bu mekanizmaya gömmesinler.
Ben itiraf ediyorum.
SOYULDUM...
İlk hedef 2859
kandırıldım Allah affetsin zam yapmaz inşallah amin :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Geçen akşam BBHT'de Abdurrahman Yıldırım'a banka karları soruldu, o karları o bankalara bırakmazlar dedi.
Normalde enflasyon muhasebesi gelmesi gerekiyordu, ödenen vergiler dağıtılan temettülerin çok üstünde gibi.