Sayfa 670/1003 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon
Arama sonucu : 8024 madde; 5,353 - 5,360 arası.

Konu: Viop XLII

1. Bütün para tek kağıda niye bağlanır ki?!

2.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Sopanın da büyüğü bende.

Full portföy Arçelikteyim ve sırtımızda hergün birkaç tane sopa kırıyorlar.

Bırak uykumuzun bölünmesini, gözümüze uyku girmez oldu.
    Sn Kelebek sizinle gecmis topiklerin birinde Arcelik bir kez daha hisse geri alim acikladigi zaman konusmustuk ben pahali demistim biraz kizmistiniz.

3.  Alıntı Originally Posted by kelebekx Yazıyı Oku
    Sopanın da büyüğü bende.

Full portföy Arçelikteyim ve sırtımızda hergün birkaç tane sopa kırıyorlar.

Bırak uykumuzun bölünmesini, gözümüze uyku girmez oldu.
    Maliyetinizi bilmiyorum ama şirket geri alıma tekrar başladı. Ben de dün alım yaptım. 65 TL üstünde kapatmaya başlaması lazım güzelleşme için.. Bakalım..

4. Para piyasalarında ki bu erkek egosu bitmez.Hala bu sayfalarda ben şöyle dedim şöyle oldu, ben bildim,ben süperim gibisinden yazanlara gerçekten şaşırıyorum.

Arkadaşlar adamlar devlet kurumlarına çöktüler.Çiftçinin arazisine memurun maaşına emeklinin üç kuruş satın alma gücüne çöktüler.Tüyü bitmemiş yetimin hakkına çöktüler.Doğmamış bebeğin geleceğine çöktüler.Siz hala ben kazandım iddiasındasınız.Her şeye çöken bu yamyamlar çetesi para piyasalarına mı çökmeyecek?Hepiniz izleniyorsunuz.Haksız hukuksuz bir düzen içersinde kazanımlarınız günden güne eriyor.Farkında mısınız?

Bir gerçeği itiraf etmek gerek.Hepimiz soyulduk.İtiraf edin ve rahatlayın.Birikimlerimiz çöp oldu.İtiraf edin ki çocuklarımıza ve bizden sonra bayrağı teslim alacak olanlara neler yapmaları gerektiğini anlatabilelim.Bu harami düzeni yıkmaları gerektiğini bilsinler.Bu sayfalarda çok para kazanıldığını sanıp üç kuruş birikimleri yamyamlar çetesinin kontrolündeki bu mekanizmaya gömmesinler.

Ben itiraf ediyorum.

SOYULDUM...

5. İlk hedef 2859

6. 2013 de 5 dolardan ( bugünkü değeri en az 6) 2022 sonuna geliyoruz 1.4 dolara düşen bi endeks var. Nereden bakarsanız bakın zaten bu borsa içinde hala varolmak bile mucize yok olduk bildiginiz.
     Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Para piyasalarında ki bu erkek egosu bitmez.Hala bu sayfalarda ben şöyle dedim şöyle oldu, ben bildim,ben süperim gibisinden yazanlara gerçekten şaşırıyorum.

Arkadaşlar adamlar devlet kurumlarına çöktüler.Çiftçinin arazisine memurun maaşına emeklinin üç kuruş satın alma gücüne çöktüler.Tüyü bitmemiş yetimin hakkına çöktüler.Doğmamış bebeğin geleceğine çöktüler.Siz hala ben kazandım iddiasındasınız.Her şeye çöken bu yamyamlar çetesi para piyasalarına mı çökmeyecek?Hepiniz izleniyorsunuz.Haksız hukuksuz bir düzen içersinde kazanımlarınız günden güne eriyor.Farkında mısınız?

Bir gerçeği itiraf etmek gerek.Hepimiz soyulduk.İtiraf edin ve rahatlayın.Birikimlerimiz çöp oldu.İtiraf edin ki çocuklarımıza ve bizden sonra bayrağı teslim alacak olanlara neler yapmaları gerektiğini anlatabilelim.Bu harami düzeni yıkmaları gerektiğini bilsinler.Bu sayfalarda çok para kazanıldığını sanıp üç kuruş birikimleri yamyamlar çetesinin kontrolündeki bu mekanizmaya gömmesinler.

Ben itiraf ediyorum.

SOYULDUM...

7. kandırıldım Allah affetsin zam yapmaz inşallah amin
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8. Geçen akşam BBHT'de Abdurrahman Yıldırım'a banka karları soruldu, o karları o bankalara bırakmazlar dedi.

Normalde enflasyon muhasebesi gelmesi gerekiyordu, ödenen vergiler dağıtılan temettülerin çok üstünde gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Sayfa 670/1003 İlkİlk ... 170570620660668669670671672680720770 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •