Çok teşekkür ederim hocam. İyi ki varsınız [emoji122]
Printable View
Çok teşekkür ederim hocam. İyi ki varsınız [emoji122]
Sayın Prof, ieyho 0,94 ten beri takibe aldığım hissede en son 11-16 kasım arası Başkan Rıza Kutlu Işık 4 mly 1,18-1,24 arasında satın almış. Bunun dışında faaliyet raporunda ise geçen sene 9 aylıkta -8 mly borçlu iken bu seneki 9 aylıkta +33 mly kar açıklamış. İsikc coin para işine de girdiler, 3 borsada işlem görüyor. Şarap işini bırakıp ceviz ve zeytin işine girdiler ve kalan araziyi de satış yapacaklar.
İzlemeye devam ediyorum. Alana satana karışmam. Bizde al-sat-tut yok.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
. Saygılar.
Bu arada kalınlardan egeen, bfren, konya, jants vb için herhangi bir çalışmam yoktur.
Ytd
Sevgili hocalarım çimentaş ve desa deri hakkında neler düşünürsünüz. Haftaya nasıl bir başlangıç yapar sizce?
Sn. Esselocan bir kısmı bilmediğim bilgileri vermişsiniz. Elinize sağlık 62 kuruştan itibaren al sat yaptım sürekli patronunun mimli olması dışında son zamanlar hariç hantal hareket eden. Belirli periyotlarda çıkış yapan bir hisse.
[QUOTE=yelkenci;4985006]Sn. Esselocan bir kısmı bilmediğim bilgileri vermişsiniz. Elinize sağlık 62 kuruştan itibaren al sat yaptım sürekli patronunun mimli olması dışında son zamanlar hariç hantal hareket eden. Belirli periyotlarda çıkış yapan bir hisse.
Rica ederim. Bol kazançlar.
Ytd