Sayfa 671/940 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 7515 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Çizgi Ötesi ( kısa - orta - uzun )_Al-Sat

1. TKNSA ; 14.52 taban kapanış yaptı...
    Normalde taban kapanış yapan hisseler bir sonraki seans açılışta en kötü ihtimalle panik satışı ile açılabilir... Ama bu herzaman böyle olmayabilir... Temel beklenti varsa ve güzelse(esselocan bey bilir) ters köşede yapabilir...
    Teknik olarak kısa da ; 14.75 altında kapatması iyi olmamış... Taban serisi yarında devam ederse tabanı ; 13.07...
    DESTEK ; 14.38 - 13.90 - 13.28 - 12.72 - 12.32 - 11.80...
    Umarım taban serisi devam etmez...
    Tekrar 14.38 üzerinde kalırsa ; 14.75 - 14.88 - 15.35
    Aslında yarınki hareketi ve kapanışı görmemiz daha iyi olacak...Yukarıda yazdığımız seviyeler zaten bu ayın ortasına kadar geçerli...İzleyelim bakalım takipteyiz...
    Y.T.D.

2. Sn Prof hocam Sanko da patron satışının bitmesi ile %10 halka açıklık oranı sağlanmış oldu yani yıldız pazara girme hakkı kazandı. Bu işin temel kısmı bir de düşen kanalda kırmak üzere bir bayrak flama mevcut 3 gün önceki hacim de baya güzeldi. Hem teknik hem temel ışığında potansiyelini göstermemiş diye düşünüyorum. Değerli görüşlerinizi merak ediyorum

3. Bir de ıeyho var tabi 1.24 direncini yokladı. Ancak kapanış gelmedi. Grafiğe baktığımda her yükselişin öncesinde böyle yatay-asağı bir salınım var şimdilerde bunun sonunda olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da fikrinizi merak ediyorum.
    Tabi diğer arkadaşların da değerli yorumlarını almak isterim

4. PETKM ; 4.64 kapanış yaptı...
    DİRENÇ ; 4.68...
    DESTEK ; 4.56 - 4.40 - 4.18 - 3.85...
    Yukarıda ; 4.68 önemli kanal direnciydi... Ikadar işlem hacmine rağmen geçemedi diyemeyeceğim çünkü tavanı tamda orasıydı... Ama en azından 4.68 kapatsa iyi olacaktı... Şimdi yine önemli ve bu direnci takip edeceğiz... Sağlam geçer desteklerse ; 4.84 - 5.14 - 5.35 - 5.50...Takip edilecek... Daha önce bu hisse hakkındaki yırumlarımı biliyorsynuz...Uzun soluklu tutan iyi kazanabilir demiştim... Tabiki n.ş.a.
    Biraz daha yazacak olursak ; 5.50 kanal direncide sağlam geçilirse tutulabilir Hedef direnci ; 6.33 olur ve hareketlenebilir...
    Y.T.D.

5.  Alıntı Originally Posted by yelkenci Yazıyı Oku
    Sn Prof hocam Sanko da patron satışının bitmesi ile %10 halka açıklık oranı sağlanmış oldu yani yıldız pazara girme hakkı kazandı. Bu işin temel kısmı bir de düşen kanalda kırmak üzere bir bayrak flama mevcut 3 gün önceki hacim de baya güzeldi. Hem teknik hem temel ışığında potansiyelini göstermemiş diye düşünüyorum. Değerli görüşlerinizi merak ediyorum
    SANKO ; 7.59 kapanış...
    DİRENÇ ; 7.73 - 8.04 - 8.28...
    DESTEK ; 7.28 - 7.04...
    Aşağıda ; 7.04 önemli kanal desteği...
    Yukarıda ; 8.28 sağlam geçilip desteklenirse birazdaha hareketlenebilir, hedef direnci ; 9.52 olur ve yapabilir...
    Temel bilgileri siz vermişsiniz zaten... Umarım tekniği destekler ve ; 8.28 kanalını geçmesine yardımcı olur...
    Y.T.D.

6.  Alıntı Originally Posted by yelkenci Yazıyı Oku
    Bir de ıeyho var tabi 1.24 direncini yokladı. Ancak kapanış gelmedi. Grafiğe baktığımda her yükselişin öncesinde böyle yatay-asağı bir salınım var şimdilerde bunun sonunda olduğunu düşünüyorum. Bu konuda da fikrinizi merak ediyorum.
    Tabi diğer arkadaşların da değerli yorumlarını almak isterim
    IEYHO ; 1.23 kapanış yaptı...
    Önemli direnç ; 1.24 yaptı ama dediğiniz gibi üzerinde kapanış yapmadı... Hazırlanıyor sanki...
    DİRENÇ ; 124...
    DESTEK ; 1.19 - 1.14 - 1.11...
    Yukarıda ; 1.24 sağlam geçilip desteklenirse ; 1.32 - 1.36 - 1.47 takip...
    Sonrasına bakarız buraları bir yapsın...
    esselocan beyin göz bebeği olduğu için özel takipte...
    Y.T.D.

7.  Alıntı Originally Posted by Eski_prof Yazıyı Oku
    PETKM ; 4.64 kapanış yaptı...
    DİRENÇ ; 4.68...
    DESTEK ; 4.56 - 4.40 - 4.18 - 3.85...
    Yukarıda ; 4.68 önemli kanal direnciydi... Ikadar işlem hacmine rağmen geçemedi diyemeyeceğim çünkü tavanı tamda orasıydı... Ama en azından 4.68 kapatsa iyi olacaktı... Şimdi yine önemli ve bu direnci takip edeceğiz... Sağlam geçer desteklerse ; 4.84 - 5.14 - 5.35 - 5.50...Takip edilecek... Daha önce bu hisse hakkındaki yırumlarımı biliyorsynuz...Uzun soluklu tutan iyi kazanabilir demiştim... Tabiki n.ş.a.
    Biraz daha yazacak olursak ; 5.50 kanal direncide sağlam geçilirse tutulabilir Hedef direnci ; 6.33 olur ve hareketlenebilir...
    Y.T.D.
    Teşekkürler

8. [QUOTE=Eski_prof;4984615]TKNSA ; 14.52 taban kapanış yaptı...
    Normalde taban kapanış yapan hisseler bir sonraki seans açılışta en kötü ihtimalle panik satışı ile açılabilir... Ama bu herzaman böyle olmayabilir... Temel beklenti varsa ve güzelse(esselocan bey bilir) ters köşede yapabilir...

Sayın Prof hocam, bilgiler için teşekkür ederim. Tknsa geçen yılın aynı dönemine göre satışlarında artış var. Online ziyaret ve alışveriş çok güzel. Pandemi dolayısıyla insanlar eve kapanıyor, 11.11 günü 25-28 kasım gibi alışveriş kampanyaları da bu şirketler için gayet iyi satış getiriyor. Evde online ders gören insan sayısı artınca ihtiyaca binaen ve indirimli fiyatlar kampanyalı olunca talep daha da artıyor. Öncelikle hisseye yabancı girişleri vardı, reklamlar da iyice artınca hisse 6. Tavan sonrası 7. Tavan yapacakken taban yedi. Millet satın almak için sıra bekliyordu, şimdi satmak için sıraya girdi. Bence düzeltme yaparak yoluna devam edecek. Önceden ne dedik sabır eden için 12-15 TL gelecek. Geldi mi? Evet. Bu benim dememle mi oldu? Tabi ki hayır. Ben basit bir küçük yatırımcı olarak bu hissemi yıl sonuna kadar veya Kar payım yetti dediğim yerde bırakacağım.
    Bu yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi yatırımımdan sorumludur.
    Bu arada tcell, brksn, yatas, Petkim yine gözümün önünde bulundurduklarım arasında...

Sayfa 671/940 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •