sen şunu satmayacaksın.. sen zam yapmayacaksın.. sen şeylerini bozduracaksın.. sen korumalı hesap açacaksın.. sen şeyin %25 ini bana bozduracaksın.. ben mi beni karıştırma gıdıklarım bak :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
Printable View
sen şunu satmayacaksın.. sen zam yapmayacaksın.. sen şeylerini bozduracaksın.. sen korumalı hesap açacaksın.. sen şeyin %25 ini bana bozduracaksın.. ben mi beni karıştırma gıdıklarım bak :oleyo::oleyo::drunk::drunk:
En kötüsü ne biliyor musunuz Sayın Tospa?kendi cahilliklerini yüzlerine vurmasın diye en az kendileri gibi cahil adamlara paye vererek ,eğitim ve eğitimcileri toplum nezdinde küçük düşürüp,cahilliğe dayanaksız bir öz güven verdiler;Bu şahıs,Hz Nuh un cep tel. vardı diyen,deve sidiği içmek faydalıdır diyenlerin bizim vergilerimizle ve profesör etiketiyle toplum önüne salındığı ülke olduk maalesef,sonuç?iki üniversite bitirip,3 dil bildiği halde iş bulamayan ve yurt dışına gitmeyi düşünen şehit polis çocuğuna;sen hayınsın,tabi ben senden çok kazanacam koçum,ben 14 yaşından beri sanayide çalışıyorum diyen hadsiz cahil cesareti....
tam elektrikli tencere aldım elektrik fiyatları katlandı gelde çorba yap iç lokantadan pahalıya gelir :oleyo::oleyo::drunk::drunk: