Sayfa 672/987 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon
Arama sonucu : 7891 madde; 5,369 - 5,376 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XV

1. sen şunu satmayacaksın.. sen zam yapmayacaksın.. sen şeylerini bozduracaksın.. sen korumalı hesap açacaksın.. sen şeyin %25 ini bana bozduracaksın.. ben mi beni karıştırma gıdıklarım bak
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

2.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bir annenin yetiştirdiği cocuk bir ulusun kaderini yazdı , Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ‘un annesi Zübeyde hanımın vefatının 99. Yılında minnet ve rahmetle anıyoruz .

Mekanı cennet olsun....

3.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Necmettin Batırel hocamız Mart sonu doları 8.50-9 liraya getiriyor ve artık cari açık problemimiz kalmıyormuş))) Hem dolar 8.5-9 hem cari açık problemi kalmıyor. Tavan yapar o dış ticaret açığı tavan)) 70-80 milyar dolar dış ticaret açığı konuşuruz yıllıkta. İçeride kalan son yabancılarda topuklar. Turizm patlar.Ucuza gelen turisti de bulaman. Net Hata Noksan eksi yazmaya başlar. 14-15 milyar dolarda dış borç faizi. Ne ile finanse edeceksin bunu?

Vay arkadaş Çin modelinden ne çabuk vazgeçtik? Sahi bir Çin modeli vardı ne oldu ona?
    En kötüsü ne biliyor musunuz Sayın Tospa?kendi cahilliklerini yüzlerine vurmasın diye en az kendileri gibi cahil adamlara paye vererek ,eğitim ve eğitimcileri toplum nezdinde küçük düşürüp,cahilliğe dayanaksız bir öz güven verdiler;Bu şahıs,Hz Nuh un cep tel. vardı diyen,deve sidiği içmek faydalıdır diyenlerin bizim vergilerimizle ve profesör etiketiyle toplum önüne salındığı ülke olduk maalesef,sonuç?iki üniversite bitirip,3 dil bildiği halde iş bulamayan ve yurt dışına gitmeyi düşünen şehit polis çocuğuna;sen hayınsın,tabi ben senden çok kazanacam koçum,ben 14 yaşından beri sanayide çalışıyorum diyen hadsiz cahil cesareti....

4.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Dolar grafiği var mı? 20'si için azaltacak ve sabit bırakacak diyenler var youtube'da.
    MB nin 12 ye düşürme Hedefi var. Bakan ağzından kaçırmıştı. Ama analistlerin çoğu da pas gecebilir demiş ankette.
    Ben Fed den önce faiz indirimi yapacağını yani bu toplantıda faiz ineceğini düşünüyorum.

Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    MB nin 12 ye düşürme Hedefi var. Bakan ağzından kaçırmıştı. Ama analistlerin çoğu da pas gecebilir demiş ankette.
    Ben Fed den önce faiz indirimi yapacağını yani bu toplantıda faiz ineceğini düşünüyorum.

Emre Güneş ben de kararsız kaldım. 15 maliyetli dolar var. Satıp aşağıdan alıp bir şey yapıp zararı çıkarmam lazım. Bir de kötü bir fona bulaştım. Borsa gidiyor fon eksi. Şu zararı bir çıkarsam...

6.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    Emre Güneş ben de kararsız kaldım. 15 maliyetli dolar var. Satıp aşağıdan alıp bir şey yapıp zararı çıkarmam lazım. Bir de kötü bir fona bulaştım. Borsa gidiyor fon eksi. Şu zararı bir çıkarsam...
    Dolarda MB toplantısı ve Fed kararını beklerim ben olsam. O zaman hareket olacak mı bakmak lazım.

7. tam elektrikli tencere aldım elektrik fiyatları katlandı gelde çorba yap iç lokantadan pahalıya gelir
    Batık ayıyım poz açacak halim yok

8.  Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    tam elektrikli tencere aldım elektrik fiyatları katlandı gelde çorba yap iç lokantadan pahalıya gelir
    Heheheh)) Bu ay kurtarır abi. Şubat-Mart lokanta-kafe fiyatlarına bir daha bakalım

Sayfa 672/987 İlkİlk ... 172572622662670671672673674682722772 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •