Cevap yazmazsaniz basar gider.
Sikinti yok.
Reis halleder.
Syg,
Printable View
Cevap yazmazsaniz basar gider.
Sikinti yok.
Reis halleder.
Syg,
Bl Ht'de bi genc konusuyordu az evvel.
Onumuzdeki donem faiz ve bu seviyelerden guzel bir hisse senedi yapabilen adam kazanir dedi.
Dolari olan satmali faizlerin tepe noktasina ulastigini dusundugu anda ilk isikda en uzun vadeli bonolari secmeli veya dayanabiliyorsa iyi secilmis 5 hisselik bir hisse senedi portfoyu olusturmali.
Her zaman ne ucuz kaldi onu arastirin derim ben de.
Kacanin arkasindan kosmayin.
5 sene once dolar almadi iseniz artik dolar almayin.
Onumuzdeki donem faiz uzun vadeli bonolar veya uzun vadeli hisse senedi portfoylerinin donemi olacaktir bence.
En iyi getiri bu ikisinde olur.
Syg,
En güzeli sepetdir......Birinin kaybını başkası telafi eder.........Dolar kıtlığı 2019 da daha belirgin olacak.......Faizler balans görevi yapacak...........Borsa ise MSI ındex den bayağı pozitif ayrıştığından onlarla eşleme yapılacağı zamanı bekleyen kazanacak..........
O adamlara pek güvenmemek lazım.O tipler yüzünden dolar lobisine giremedim.Geçen ağustosta 3,53 ile dolar girmeye başlamıştım.3,51-3,48-3,46'dan toplam 35 bin dolar almıştım...Sonta baktık dolar 3,40 oldu.O tiplerin hepsi yıl sonunda dolar 3,10-3,20 olur demeye başladı...Param gecelikte,dolar 3,38 oldu gözümün önünde,o tip adamlar yüzünden almadık,dolar elimizde patlayacak diye,sonra doların arkasından bakakaldık...Uzmanım diye geçinen o adamlar bugün bunu söyler,1 hafta sonra trend değişir.%180 derece zıttını söylerler...Böyle uzmanlığı benim kıçım da yapar...
Bloomberg de konuşan bir genci de ben geçen sene izlemiştim.
Hanım altın alalım deyip duruyordu,
114 tl olmuştu gramı...
Konuşan genç ''girenin eli yanar'' deyip diyordu.
Almaya cesaret edemedim,
Sonuç malum, 195 tl ...:vk: