Sayfa 674/1006 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon
Arama sonucu : 8046 madde; 5,385 - 5,392 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Cevap yazmazsaniz basar gider.
    Sikinti yok.
    Reis halleder.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    *10 yıllık* Türkiye tahvili %16,89!!!!!

Türkiye ve hazinesi bu haftaki ihalelerde çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki 10 yıl boyunca her yıl yıllık %17 faiz ödemeyi taahhüt edecek.

Mayıs ve Haziran başındaki ihalelerde hazinenin tcmb hesaplarında bulunan 44 milyar TL mevduatından dolayı ihalelerde oluşan yüksek faizli teklifleri kabul etmemişti ve halihazırdaki mevduatından harcama yapmıştı. Ancak hazinenin tcmb nezdindeki TL mevduatı şu an 9 milyar TL'ye düşmüş durumda. Bu durumda hazine bu haftaki ihalelerde tüm teklifleri kabul etmek zorunda kalacak.
    Kusursuz firtina sonunda geldi.
    Syg,

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    *10 yıllık* Türkiye tahvili %16,89!!!!!

Türkiye ve hazinesi bu haftaki ihalelerde çok büyük bir ihtimalle önümüzdeki 10 yıl boyunca her yıl yıllık %17 faiz ödemeyi taahhüt edecek.

Mayıs ve Haziran başındaki ihalelerde hazinenin tcmb hesaplarında bulunan 44 milyar TL mevduatından dolayı ihalelerde oluşan yüksek faizli teklifleri kabul etmemişti ve halihazırdaki mevduatından harcama yapmıştı. Ancak hazinenin tcmb nezdindeki TL mevduatı şu an 9 milyar TL'ye düşmüş durumda. Bu durumda hazine bu haftaki ihalelerde tüm teklifleri kabul etmek zorunda kalacak.
    Aha Durmuş Yılmaz'nın bahsettiği cisim bu işte...Jöle'liye selam olsun...
    Bu arada 10 yıllık bu orandayken göstergeye de 22 yakışır....TL mevduatçılar için güzel günler yakın...
    Son düzenleme : bonocu78; 19-06-2018 saat: 08:16.
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Bl Ht'de bi genc konusuyordu az evvel.
    Onumuzdeki donem faiz ve bu seviyelerden guzel bir hisse senedi yapabilen adam kazanir dedi.
    Dolari olan satmali faizlerin tepe noktasina ulastigini dusundugu anda ilk isikda en uzun vadeli bonolari secmeli veya dayanabiliyorsa iyi secilmis 5 hisselik bir hisse senedi portfoyu olusturmali.
    Her zaman ne ucuz kaldi onu arastirin derim ben de.
    Kacanin arkasindan kosmayin.
    5 sene once dolar almadi iseniz artik dolar almayin.
    Onumuzdeki donem faiz uzun vadeli bonolar veya uzun vadeli hisse senedi portfoylerinin donemi olacaktir bence.
    En iyi getiri bu ikisinde olur.
    Syg,

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Onumuzdeki donem faiz ve bu seviyelerden guzel bir hisse senedi yapabilen adam kazanir dedi.
    Dolari olan satmali faizlerin tepe noktasina ulastigini dusundugu anda ilk isikda en uzun vadeli bonolari secmeli veya dayanabiliyorsa iyi secilmis 5 hisselik bir hisse senedi portfoyu olusturmali.
    Onumuzdeki donem faiz uzun vadeli bonolar veya uzun vadeli hisse senedi portfoylerinin donemi olacaktir bence.
    Syg,
    En güzeli sepetdir......Birinin kaybını başkası telafi eder.........Dolar kıtlığı 2019 da daha belirgin olacak.......Faizler balans görevi yapacak...........Borsa ise MSI ındex den bayağı pozitif ayrıştığından onlarla eşleme yapılacağı zamanı bekleyen kazanacak..........

Duhul
    Nov 2017
    İkamet
    Ankara/Kişinev
    Gönderi
    780
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Syg,
    O adamlara pek güvenmemek lazım.O tipler yüzünden dolar lobisine giremedim.Geçen ağustosta 3,53 ile dolar girmeye başlamıştım.3,51-3,48-3,46'dan toplam 35 bin dolar almıştım...Sonta baktık dolar 3,40 oldu.O tiplerin hepsi yıl sonunda dolar 3,10-3,20 olur demeye başladı...Param gecelikte,dolar 3,38 oldu gözümün önünde,o tip adamlar yüzünden almadık,dolar elimizde patlayacak diye,sonra doların arkasından bakakaldık...Uzmanım diye geçinen o adamlar bugün bunu söyler,1 hafta sonra trend değişir.%180 derece zıttını söylerler...Böyle uzmanlığı benim kıçım da yapar...
    Doktor değilim ama hastam çok.
    ECZACI,ROMENCE ÇEVİRMEN,MOLDOVA UZMANI ve AŞIĞI

7.  Alıntı Originally Posted by bonocu78 Yazıyı Oku
    O adamlara pek güvenmemek lazım.O tipler yüzünden dolar lobisine giremedim.Geçen ağustosta 3,53 ile dolar girmeye başlamıştım.3,51-3,48-3,46'dan toplam 35 bin dolar almıştım...Sonta baktık dolar 3,40 oldu.O tiplerin hepsi yıl sonunda dolar 3,10-3,20 olur demeye başladı...Param gecelikte,dolar 3,38 oldu gözümün önünde,o tip adamlar yüzünden almadık,dolar elimizde patlayacak diye,sonra doların arkasından bakakaldık...Uzmanım diye geçinen o adamlar bugün bunu söyler,1 hafta sonra trend değişir.%180 derece zıttını söylerler...Böyle uzmanlığı benim kıçım da yapar...
    Sorma; dcd den elime 3.50 den dolar patlayacak diye karnıma ağrılar girmişti, yorumcular, ekonomist geçinenler piyasanın işçisi, işini yapıyor

8. Bloomberg de konuşan bir genci de ben geçen sene izlemiştim.
    Hanım altın alalım deyip duruyordu,
    114 tl olmuştu gramı...
    Konuşan genç ''girenin eli yanar'' deyip diyordu.
    Almaya cesaret edemedim,
    Sonuç malum, 195 tl ...

Sayfa 674/1006 İlkİlk ... 174574624664672673674675676684724774 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •