Forum çok sakin. Reha vet başkan yok çoğunlukla. İllaki etli butlu konular mı açalım. Olmazsa gidin iki trol bulun başkanlar dayasın olmayor böyle.
Printable View
Forum çok sakin. Reha vet başkan yok çoğunlukla. İllaki etli butlu konular mı açalım. Olmazsa gidin iki trol bulun başkanlar dayasın olmayor böyle.
Artık bu ülkede Asgari ücret bölgelere ve çalıştırılan işkollarına göre belirlenmeli. Ben iktidara gelince ( gece 12 de ancak geliyorum ) değiştireceğim. Büyükşehirlerde ve Ege- Akdeniz de 10 bin + 2 bin kira yardımı = 12 bin yapacağım.
Geri kalan bölgelerde korucu maaşlarına eşitleyeceğim tüm taban ücretleri.
Memur ve emeklilerine de , performans puanlarına göre maaş vereceğim. Eşlerinden her yıl performans puanı istenile, dul- bekarlar için genel ev testleri yapıla diyecek ve buna göre maaş vereceğim. Öyle köyde yaşayacağım diyene maaş yok. Şehirler canlı tutulacak.
Sakın bana oy vermeyin. Ocağınıza incir ağacı dikilir.
Bu hafta özel abdestli dolaşayım dedim , hangi hisseyi alırsam %3 zarar ettim. Satmadım elbet ama kağıt üzerinde zarar sonuçta.
Bu sabah ULUUN aldım, twıtter formuna da yazdım - ben aldım kaçışın - diye. Hisse 37,30 dan 36,58 e iniverdi.
Eğer bir de dolar alırsam yandınız demektir. Sizleri düşündüğümden dolar almıyorum.
Yani var bir münasebetsizlik . Yatırım tavsiyesi değildir. Sonuç bellidir.
Kilicdaroglu : Bogariz sizi bogariz.
https://www.youtube.com/watch?v=YHUH...bert%C3%BCrkTV
Suudi'ler Arjantin macini alinca, dokulmustu meydanlara, kameralar karsisinda soruyorlardi, Where is Messi..!
Messi ve Arjantin'in aslanlari dunya kupasini aldilar.
Hemde Fransa'nin elinden.
Arjantin Ulusunu kutlarim.
Cok sevindim.
Hapisane arkadasligi gibi.