Sayfa 676/993 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 7937 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVIII

1. Forum çok sakin. Reha vet başkan yok çoğunlukla. İllaki etli butlu konular mı açalım. Olmazsa gidin iki trol bulun başkanlar dayasın olmayor böyle.

Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Forum çok sakin. Reha vet başkan yok çoğunlukla. İllaki etli butlu konular mı açalım. Olmazsa gidin iki trol bulun başkanlar dayasın olmayor böyle.
    Trol mü dediniz?
    Geldim geldim.

Ne haber dolarcılar. Millet borsada parayı buldu. Siz sürünün.

Reha bey gelir artık. Bu paylaşıma sessiz kalamaz.

3.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Asgari ücret kaç tl olur? Benim fikrim 7800 gibi diyecekler ama Reisimizin gönlü el vermeyecek 8100 olsun diyecek . Merhametli işçi çalışan dostu sermaye aşığı Reisimiz var. Daha ne olsun
    Artık bu ülkede Asgari ücret bölgelere ve çalıştırılan işkollarına göre belirlenmeli. Ben iktidara gelince ( gece 12 de ancak geliyorum ) değiştireceğim. Büyükşehirlerde ve Ege- Akdeniz de 10 bin + 2 bin kira yardımı = 12 bin yapacağım.

Geri kalan bölgelerde korucu maaşlarına eşitleyeceğim tüm taban ücretleri.

4. Memur ve emeklilerine de , performans puanlarına göre maaş vereceğim. Eşlerinden her yıl performans puanı istenile, dul- bekarlar için genel ev testleri yapıla diyecek ve buna göre maaş vereceğim. Öyle köyde yaşayacağım diyene maaş yok. Şehirler canlı tutulacak.

Sakın bana oy vermeyin. Ocağınıza incir ağacı dikilir.

5. Bu hafta özel abdestli dolaşayım dedim , hangi hisseyi alırsam %3 zarar ettim. Satmadım elbet ama kağıt üzerinde zarar sonuçta.
    Bu sabah ULUUN aldım, twıtter formuna da yazdım - ben aldım kaçışın - diye. Hisse 37,30 dan 36,58 e iniverdi.

Eğer bir de dolar alırsam yandınız demektir. Sizleri düşündüğümden dolar almıyorum.

Yani var bir münasebetsizlik . Yatırım tavsiyesi değildir. Sonuç bellidir.

6. Kilicdaroglu : Bogariz sizi bogariz.

https://www.youtube.com/watch?v=YHUH...bert%C3%BCrkTV

7. Suudi'ler Arjantin macini alinca, dokulmustu meydanlara, kameralar karsisinda soruyorlardi, Where is Messi..!

Messi ve Arjantin'in aslanlari dunya kupasini aldilar.

Hemde Fransa'nin elinden.

Arjantin Ulusunu kutlarim.

Cok sevindim.

Hapisane arkadasligi gibi.

8.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    7800-7990 çıkan; 8000 tl ve bi tık üzerine verir. Psikolojik etkisi olsun.
    Birinde 7 bin diğerinde 8 bin arada çok fark var gibi görünür.
    İşveren 8750 önermiş Turk-Iş 9000 tl olmazsa masadan kalkarız demiş. Gerçek buysa Reis el koyar 9000 olur.
    Krt'de konuşuldu.

Sayfa 676/993 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •