Elbet bizde zaman zaman devletin suçsuz vatandaşı oyması da milli sporumuz olduğundan idealist vicdanlı avukatlarımız da çok yaptıkları iş de takdire şayan o ayrı konu.
Printable View
Elbet bizde zaman zaman devletin suçsuz vatandaşı oyması da milli sporumuz olduğundan idealist vicdanlı avukatlarımız da çok yaptıkları iş de takdire şayan o ayrı konu.
Senin kasılmış algına da hedefine de!. "Yazılarına dikkat et algı kasmaya çalışma İnsanları boş boş hedef gösterme." ne demek! Burası daha Kürdistan olmadı ve Kürtçüler her zaman Türk halkının tescilli düşmanlarıdır, heryerde ve herzaman lanetleneceklerdir, bunu da böyle anlat algına!. Şunun bunun avukatı olması bizi ilgilendirmez. EskiCHP'yi işgal edip YeniCHP Yapan PKK/hdp'li Kürtçülerden biri bu adam ayrıca tescilli CIA ajanı.. https://odatv4.com/iste-chpyi-karist...310131200.html
Spirulina Platentis...Sıcaklık artışı ve daha önemlisi karbondioksit emisyonu artmış olmalı. Sazlıdere'de öncelikle sık sık karbondioksit emisyonu ölçülmeli, alg patlaması olursa gölete, çeşitli noktalardan oksijen basılmalı...Alıntı:
milliyet.com.tr
@milliyet
Sazlıdere Barajı'nın rengi yeşile büründü.
İSKİ ekipleri barajdaki renk değişimini araştırmak için sudan numune aldı
İtibar puanı veremedim, ''diğer kişilere puan vermelisiniz'' diyor. Teşekkürler kardeş... Google TR 705 yazınca ne olduğu çıkıyor.
Tasfiye olacaklar,partide barınamazlar. Fakat diğer taraftan Tunç Soyer gibiler de aday gösterilmezler. Gösterilse ne olacak? Mansur Yavaş'ın geleceği konusunda bir şey yazmamışım. Bence Mansur Yavaş İstanbul Belediye Başkanı olur. İmamoğlu'ndan çok daha başarılı hatta en başarılı belediye başkanı diyebiliriz.
Ben tespit yapıyorum, algı kastığım yok. Ben diyorum ki, CHP'yi ülkücüler ele geçiriyor. Yazının içinden bir kelimeyi alıp, avukatlık mesleği de tartışılabilir tabii ki. Neyin tartışılacağına karışamayız ki abi... Ben diyorum ki, videosunda kendi beyanatı var, Tanju Özcan net olarak ülkücüdür.
Osuruklu İslamcı bu memleketi 20 sene yönetti. Ülkücüler niye yönetmesin?
Not: Avukatlık bir meslektir. Bu mesleği icra edenlere bir şey söyleyemem. Ama dünyanın en iyi romancısı, Dostoyevski söylemiş. Kitap önermek de haddim değil ama avukatlık mesleği hakkında, Karamazov Kardeşler adlı romanda, avukatlık mesleği ile ilgili net bir cümle yazar. Ben o cümleyi buraya yazamam.
https://www.diken.com.tr/bolu-beledi...ndigi-kuralim/
Bakınız meydan okuyor. Kime? CHP Parti yönetimine. :)))))))Alıntı:
Bolu belediye başkanı el artırdı: Göçmenler için referandum sandığı kuralım.
CHP'ye oy verenlerin %85'i Tanju Özcan'dan yana.
Zamanında Akp'yi ve Tayyip Erdoğan'ı desteklemiş, Suriye politikaları sebebiyle kapağı tekrar CHP'ye atan liberaller ne diyor?
Bakınız şunu söylüyorlar:
Alıntı:
Koray Pehlivanoğlu
@korayphlvglu
·
2s
Tekrarlıyorum. CHP bu adamı partiden atmalıdır. Savcılardan nefret suçu ve ayrımcılıktan dava açmalıdır.
Bu kafada bir adamın belediye başkanı olması ciddi tehlike arzediyor. Dava sonuçlanana kadar yerine kayyum atanmalı
Kurumlara olan güveni sağlamca sıfırladılar, otomobilinin bagajına gıda, temizlik malzemesi vs. dolduran veya cebine para koyan şahsen yanan köylere gidiyor ve hatta saman bile götürenler var.
Nasıl bir rastlantıysa yangınlardan 1 gün önce ormanların turizm yararına kullanımı turizm bakanlığına verilmiş..
https://yetkinreport.com/2021/07/31/...maya-aciliyor/
7334 sayılı “Turizmi Teşvik Kanunu ile bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun”, tam da orman yangınlarının başladığı 28 Temmuz 2021’de Resmî Gazetede yayınlandı. Kanunun 1’inci maddesi “d” fıkrasına göre, “Kültür ve Turizm gelişme Bölgeleri dışında kalsa bile” orman arazileri “kamu yararı” kapsamına alınarak turizm yatırımcılarına açılabilecek.