Sayfa 676/1002 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon
Arama sonucu : 8009 madde; 5,401 - 5,408 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XII

1. CHP Ulusalcılığı ya da Atatürk Milliyetçiliği budur. CHP içinde Sezgin Tanrıkulu gibi isimler de var. Apo'nun avukatlığını yapmıştı. Başka isimler de var ve bunlar teşkilatlarda, MKYK'da etkililer. Sayıları da ülkücülerden hadi milliyetçiler diye yazayım, kat kat fazladır.

Peki İmamoğlu, Yavaş ve Tanju Özcan nasıl aday oldular? Buğra Kavuncu- Necati Özkan koordinatörlüğünde, İyi Parti'nin dayatmasıyla değil mi?

Tesadüfe bakınız, Konya'daki saldırı Tanju Özcan'ın konuşmasından hemen sonra oldu.

Olaylar arka arkaya geldiğinden sonrasını tahmin etmemiz hiç zor değil.

CHP içinde bir hesaplaşma olacak. Tanju Özcan meydan okuyor. ''Sözlerimin arkasındayım, ceremesi neyse çekerim.''

Kılıçdaroğlu gidecek, İmamoğlu genel başkan olacak. Dikkat ederseniz, tvlerde İmamoğlu'nu 2-3 gündür, ulaştırma genel müdürünü azarlarken görüyoruz yani parlatılıyor.

Sezgin Tanrıkulu ve diğerleri tasfiye olacaklar.

Tanju Özcan ise aday belirleme ve teşkilatlanmadan sorumlu genel başkan yardımcısı gibi bir şey olur.

Bunlar olduktan kısa süre sonra Türkiye'de seçime gidilir.
    @erefefik

2. Financial Times gazetesi, Merkez Bankası'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baskısına boyun eğmeyerek faizi indirmediğini, bu nedenle yabancı yatırımcıların ürkek adımlarla da olsa Türkiye tahvillerine geri döndüğünü ve TL'nin Temmuz'da yüzde 3 değer kazandığını öne sürdü.

Times, TL'nin Temmuz'da dolar karşısında açık ara en iyi performansı gösteren para birimi olduğunu belirtti.

https://www.karar.com/ekonomi-haberl...-deger-1626728

Sezgin TANRIKULU APO'nun avukatlığını yapmıştı diyip ne anlatmaya çalışıyorsun? O şahıs Doğu PERİNÇEK'inde avukatlığını yapmış.

Yahu burası hukuk devleti biri mahkemeye çıktığında bir avukat atanır. Bugün feto davasında avukatların olması o avukatları fetöcü mü yapar? Yazılarına dikkat et algı kasmaya çalışma İnsanları boş boş hedef gösterme.

Avukatlık sıkıntılı iş neticede para için suçlu savunuyorsun.ben şahsen ahlaklı vicdanlı falan olmalarını ontolojik olarak lüks olarak görüyorum.feyzioglu cem garipoglunun avukatıydı,ersan sen de ayakkabı kutularından para fışkıran halkbank müdürünü savunmuştu.tanrikulu olayından bağımsız olarak avukatların müvekkil seçimlerini fazla da seetmemek lazım.misal bir katıl önüne geldi yaralı ölecek tedavi etmeyecekmisin gibi.ha pkk nin mafyanın falan sadece kendi davalarına bakan avukatları var onlar konu dışı.

Adam katıl.buz gibi biliyorsun görüyorsun.ama parayı alıyorsun efendim aslında o iş öyle değil kendini savundu falan .veya ayakkabı kutusundan para çıkmış cami yaptiracakti bağış parası falan.

6.  Alıntı Originally Posted by hkm Yazıyı Oku
    Avukatlık sıkıntılı iş neticede para için suçlu savunuyorsun.
    Suçlu olduğuna nasıl kanaat getirdik mahkeme sonuçlanmadan? :D Her zaman öyle olmayabiliyor o iş.

Misal süleyman aslan gibi di mi ersan sen adamı beraat ettirdi.ersan hocanın bir milyonluk avukatlık parasını da halkbank yani sen ben ödedik.ersan hoca ya bu para halktan çıkacak ben almam demedi

Bu ülkede ateist imam bile vardı bi ara. Adam profesyonel sonuçta işini yapıyor parasını alıyor fazla takmıyor gerisini. Camide namaz kıldırıp maaşımı alırım kim neye inanmış beni ırgamaz ama ben inanmıyorum demişti. Çok da doğru demişti aslında. Avukatlıkta böyle bir iş.

Sayfa 676/1002 İlkİlk ... 176576626666674675676677678686726776 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •