Elbet bizde zaman zaman devletin suçsuz vatandaþý oymasý da milli sporumuz olduðundan idealist vicdanlý avukatlarýmýz da çok yaptýklarý iþ de takdire þayan o ayrý konu.
Elbet bizde zaman zaman devletin suçsuz vatandaþý oymasý da milli sporumuz olduðundan idealist vicdanlý avukatlarýmýz da çok yaptýklarý iþ de takdire þayan o ayrý konu.
Senin kasýlmýþ algýna da hedefine de!. "Yazýlarýna dikkat et algý kasmaya çalýþma Ýnsanlarý boþ boþ hedef gösterme." ne demek! Burasý daha Kürdistan olmadý ve Kürtçüler her zaman Türk halkýnýn tescilli düþmanlarýdýr, heryerde ve herzaman lanetleneceklerdir, bunu da böyle anlat algýna!. Þunun bunun avukatý olmasý bizi ilgilendirmez. EskiCHP'yi iþgal edip YeniCHP Yapan PKK/hdp'li Kürtçülerden biri bu adam ayrýca tescilli CIA ajaný.. https://odatv4.com/iste-chpyi-karist...310131200.html
Spirulina Platentis...Sýcaklýk artýþý ve daha önemlisi karbondioksit emisyonu artmýþ olmalý. Sazlýdere'de öncelikle sýk sýk karbondioksit emisyonu ölçülmeli, alg patlamasý olursa gölete, çeþitli noktalardan oksijen basýlmalý...milliyet.com.tr
@milliyet
Sazlýdere Barajý'nýn rengi yeþile büründü.
ÝSKÝ ekipleri barajdaki renk deðiþimini araþtýrmak için sudan numune aldý
Ýtibar puaný veremedim, ''diðer kiþilere puan vermelisiniz'' diyor. Teþekkürler kardeþ... Google TR 705 yazýnca ne olduðu çýkýyor.
Tasfiye olacaklar,partide barýnamazlar. Fakat diðer taraftan Tunç Soyer gibiler de aday gösterilmezler. Gösterilse ne olacak? Mansur Yavaþ'ýn geleceði konusunda bir þey yazmamýþým. Bence Mansur Yavaþ Ýstanbul Belediye Baþkaný olur. Ýmamoðlu'ndan çok daha baþarýlý hatta en baþarýlý belediye baþkaný diyebiliriz.
Ben tespit yapýyorum, algý kastýðým yok. Ben diyorum ki, CHP'yi ülkücüler ele geçiriyor. Yazýnýn içinden bir kelimeyi alýp, avukatlýk mesleði de tartýþýlabilir tabii ki. Neyin tartýþýlacaðýna karýþamayýz ki abi... Ben diyorum ki, videosunda kendi beyanatý var, Tanju Özcan net olarak ülkücüdür.
Osuruklu Ýslamcý bu memleketi 20 sene yönetti. Ülkücüler niye yönetmesin?
Not: Avukatlýk bir meslektir. Bu mesleði icra edenlere bir þey söyleyemem. Ama dünyanýn en iyi romancýsý, Dostoyevski söylemiþ. Kitap önermek de haddim deðil ama avukatlýk mesleði hakkýnda, Karamazov Kardeþler adlý romanda, avukatlýk mesleði ile ilgili net bir cümle yazar. Ben o cümleyi buraya yazamam.
Son düzenleme : ayvagobeknuri; 31-07-2021 saat: 15:12.
https://www.diken.com.tr/bolu-beledi...ndigi-kuralim/
Bakýnýz meydan okuyor. Kime? CHP Parti yönetimine.Bolu belediye baþkaný el artýrdý: Göçmenler için referandum sandýðý kuralým.))))))
CHP'ye oy verenlerin %85'i Tanju Özcan'dan yana.
Zamanýnda Akp'yi ve Tayyip Erdoðan'ý desteklemiþ, Suriye politikalarý sebebiyle kapaðý tekrar CHP'ye atan liberaller ne diyor?
Bakýnýz þunu söylüyorlar:
Koray Pehlivanoðlu
@korayphlvglu
·
2s
Tekrarlýyorum. CHP bu adamý partiden atmalýdýr. Savcýlardan nefret suçu ve ayrýmcýlýktan dava açmalýdýr.
Bu kafada bir adamýn belediye baþkaný olmasý ciddi tehlike arzediyor. Dava sonuçlanana kadar yerine kayyum atanmalý
Kurumlara olan güveni saðlamca sýfýrladýlar, otomobilinin bagajýna gýda, temizlik malzemesi vs. dolduran veya cebine para koyan þahsen yanan köylere gidiyor ve hatta saman bile götürenler var.
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Nasýl bir rastlantýysa yangýnlardan 1 gün önce ormanlarýn turizm yararýna kullanýmý turizm bakanlýðýna verilmiþ..
https://yetkinreport.com/2021/07/31/...maya-aciliyor/
7334 sayýlý “Turizmi Teþvik Kanunu ile bazý Kanunlarda Deðiþiklik Yapýlmasýna Dair Kanun”, tam da orman yangýnlarýnýn baþladýðý 28 Temmuz 2021’de Resmî Gazetede yayýnlandý. Kanunun 1’inci maddesi “d” fýkrasýna göre, “Kültür ve Turizm geliþme Bölgeleri dýþýnda kalsa bile” orman arazileri “kamu yararý” kapsamýna alýnarak turizm yatýrýmcýlarýna açýlabilecek.
Yer Ýmleri