https://twitter.com/arapricky/status...aPbv7IQ6N0dh5A
Alin paranizi ic eden ve buna aracilik eden ya ya da donen dumenlere sessiz kalanlarin listesi . Bu listeye ek kisiler varsa mail listesini tum sirket calisanlarina ulastiracak seviyeye getirecem ki ustte onlerini ilikledikleri adamlarin nasil pislik olduklarini okusunlar. Namuslu serefli adam vardir elbet ama korkmayacaksin kardesim biraz cesur olacaksin insanlarin emeklerinin calinmasina goz yumarsan yarin da senin her seyin gider ne oldugunu anlamazsin. Hakan Bey disinda guvendigim isim yok bu sirkette , Esin Mete de gubreyi buraya getirdigi icin ona da saygi duyuyorum. Caglar Bey zaten her zmaan sorularima ictenlikle cevap verdi icraaci tarafta olmadigi icin ona da bir sey demiyorum ancak onun da artan backlog lar vs gibi seylerde KAP atmasi etmesi gerekir o da gri tarafta su anda benim icin . Ama Murat Gigin , Reha , CAhit bunlar ciban basi patronlarla birlikte , Mustafa kopuzun da namussuz biri olduguna inanmiyorum ama sonuclar ortada o da zan altinda . Sirketin tum satin almacilari, ihale ekibi , proje mudurleri ve yoneticiler benim icin zan altindadir insaat kisminda . Iris insaatla dumen ceviren Murat Gigin en buyuk hirsizdir bu cok net artik benim icin