Sayfa 677/805 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon
Arama sonucu : 6436 madde; 5,409 - 5,416 arası.

Konu: TKFEN - Tekfen Holding

1. Sayin Maslak

Iyi niyetin olmadigi zaten malum hisse fiyati 400 milyon dolardayken hisse alimi yapmayanlar simdi hic yapmaz , hisse basini biraz kaldirdiginda patron satisi ile bizzat baskiladilar. Orada patron gercekten mi satti yoksa tahtaya giren birileri varken baski altina almak icin daha dusukte tutmak icin mi yapti kimbilir . Sirket hisseleri 35 e cikip 34.30 a dustugu anda KAP attirdilar sirkete bunun baska bir aciklamasi var mi . Olay gayet net , sirket icindeki ust duzey yoneticilerin hepsi carka ortak sirketi ele gecirmesi beklenen kisiyi uzmemek icin hisse fiyatini arttiracak aciklama yapmiyorlar. Bi de Cansevil Akcaglililar olseydi onun da 20 kusur milyonunu kizindan ucuza kapatirlardi da kadin bir olemedi gitti , bu kadar baski altinda tutmanin bu kadar hakarete bedduaya maruz kalmanin bir amaci olmali . Korkmayin Murat Gigin denen hirsizdan ve onun cevresinden. Iris insaatla cevrilen dumenlere bakin dedim hepsi sus pus

2.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Sayin Maslak

Iyi niyetin olmadigi zaten malum hisse fiyati 400 milyon dolardayken hisse alimi yapmayanlar simdi hic yapmaz , hisse basini biraz kaldirdiginda patron satisi ile bizzat baskiladilar. Orada patron gercekten mi satti yoksa tahtaya giren birileri varken baski altina almak icin daha dusukte tutmak icin mi yapti kimbilir . Sirket hisseleri 35 e cikip 34.30 a dustugu anda KAP attirdilar sirkete bunun baska bir aciklamasi var mi . Olay gayet net , sirket icindeki ust duzey yoneticilerin hepsi carka ortak sirketi ele gecirmesi beklenen kisiyi uzmemek icin hisse fiyatini arttiracak aciklama yapmiyorlar. Bi de Cansevil Akcaglililar olseydi onun da 20 kusur milyonunu kizindan ucuza kapatirlardi da kadin bir olemedi gitti , bu kadar baski altinda tutmanin bu kadar hakarete bedduaya maruz kalmanin bir amaci olmali . Korkmayin Murat Gigin denen hirsizdan ve onun cevresinden. Iris insaatla cevrilen dumenlere bakin dedim hepsi sus pus
    ellerinde yeni yatırım olarak her ne varsa; ona karşı bile şu anda şirketin kendi hissesine yatırım yapmanın (geri alım) yanlış olmadığını düşünüyorum. çünkü:
    1-eğer "herşey güzel olacaksa" olmadan önce bu düşük fiyatlarla alıp, 3-5 çeyrek sonra daha yüksek fiyata bistte satabilirsiniz (şirket iiçn karlı işlem).
    2-yatırımcıdan gelen haklı tazyike bir nebze; "dur" demiş olurlar.
    3-içerdeki yöneticilere de yatırımcı için doğru bir şey yapmış olmaktan dolayı moral olur (CEOnun motal enerjisinin bir kısmını KY tazyikine gittiğini tahmin ediyorum)..

kendi adıma; bize temettü vermesin, o parayla hisse geri alımı yapsın.. büyük ihtimalle, hisse geri alımının bist fiyatında oluşturacağı artış temettüden daha değerli olur.

bu seviyelerden hisseden çıkmayı düşünmüyorum (dolar bazlı kardayım); en az 2-3 çeyrek daha burdayım (dün belirttiğim gibi)..

hissede bir sabır ve sinir mücadelesi (hatta;muharebesi) var.. şirket yönetimi de bunun tarafı olmuş durumda..

3. Sayin Maslak

Size katiliyorum , temettu vermesin o parayla hisse geri alimi yapsin . Ancak mirasyedi kizlar bunu kabul etmez , baksaniza akmerkezdeki yuzde 10 payi bile oradan gelecek bagimsiz yk uyelikleri icin satmiyorlar , temettu de almadan nasil gecinir mirasyedi kizlar .

Ali pandir adina her gecen gun umudum daha da azaliyor . Benim korkum baska paranin gidecegi yer yok algisiyla borsayi asiri sisirip sistematik bir kriz olmasi ve bu surecte endeksin darmaduman olmasi . 20 milyar dolara Sasa , 7 milyar dolara hektas , kiytrik dunku yenilenebilirci firmalar 2 milyar piyasa degerine ulasti . Kucuk tahtalar utopik piyasa degerlerine geldi . Turkiyede bu kadar Kolay para kazandirmazlar adama , sert bi dusus gelirse cok cikanlardan once biz duseriz o bahaneyi hic kacirtttirlazlar

4. Derken endeksi tokatladilar

5. https://twitter.com/arapricky/status...aPbv7IQ6N0dh5A

Alin paranizi ic eden ve buna aracilik eden ya ya da donen dumenlere sessiz kalanlarin listesi . Bu listeye ek kisiler varsa mail listesini tum sirket calisanlarina ulastiracak seviyeye getirecem ki ustte onlerini ilikledikleri adamlarin nasil pislik olduklarini okusunlar. Namuslu serefli adam vardir elbet ama korkmayacaksin kardesim biraz cesur olacaksin insanlarin emeklerinin calinmasina goz yumarsan yarin da senin her seyin gider ne oldugunu anlamazsin. Hakan Bey disinda guvendigim isim yok bu sirkette , Esin Mete de gubreyi buraya getirdigi icin ona da saygi duyuyorum. Caglar Bey zaten her zmaan sorularima ictenlikle cevap verdi icraaci tarafta olmadigi icin ona da bir sey demiyorum ancak onun da artan backlog lar vs gibi seylerde KAP atmasi etmesi gerekir o da gri tarafta su anda benim icin . Ama Murat Gigin , Reha , CAhit bunlar ciban basi patronlarla birlikte , Mustafa kopuzun da namussuz biri olduguna inanmiyorum ama sonuclar ortada o da zan altinda . Sirketin tum satin almacilari, ihale ekibi , proje mudurleri ve yoneticiler benim icin zan altindadir insaat kisminda . Iris insaatla dumen ceviren Murat Gigin en buyuk hirsizdir bu cok net artik benim icin

6.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    https://twitter.com/arapricky/status...aPbv7IQ6N0dh5A

Alin paranizi ic eden ve buna aracilik eden ya ya da donen dumenlere sessiz kalanlarin listesi . Bu listeye ek kisiler varsa mail listesini tum sirket calisanlarina ulastiracak seviyeye getirecem ki ustte onlerini ilikledikleri adamlarin nasil pislik olduklarini okusunlar. Namuslu serefli adam vardir elbet ama korkmayacaksin kardesim biraz cesur olacaksin insanlarin emeklerinin calinmasina goz yumarsan yarin da senin her seyin gider ne oldugunu anlamazsin. Hakan Bey disinda guvendigim isim yok bu sirkette , Esin Mete de gubreyi buraya getirdigi icin ona da saygi duyuyorum. Caglar Bey zaten her zmaan sorularima ictenlikle cevap verdi icraaci tarafta olmadigi icin ona da bir sey demiyorum ancak onun da artan backlog lar vs gibi seylerde KAP atmasi etmesi gerekir o da gri tarafta su anda benim icin . Ama Murat Gigin , Reha , CAhit bunlar ciban basi patronlarla birlikte , Mustafa kopuzun da namussuz biri olduguna inanmiyorum ama sonuclar ortada o da zan altinda . Sirketin tum satin almacilari, ihale ekibi , proje mudurleri ve yoneticiler benim icin zan altindadir insaat kisminda . Iris insaatla dumen ceviren Murat Gigin en buyuk hirsizdir bu cok net artik benim icin
    Ortak bence hepsi suçlu

Kovuk abla’ nın kendi damadına iş yaptırdığı gibi bir dedikodu vardı hatırla. 75 yaşında blr insan neden geri döner bilemiyorum

Sonuçda bu rezalete göz yumdukları için hepsi sorumlu ama bence bağımsız YK üyeleri başda sorumlular. Bağımsız YK üyelerinin birinci görevi küçük yatırımcının hakkını korumak olmalı

7. Ortak haklisin ancak Esin Mete olmasa su anda batmis bir sirketin ortagi olabilirdin , en azindan gubrenin buraya gelmesinde 1 numarali isim

8.  Alıntı Originally Posted by Maximetu Yazıyı Oku
    Ortak haklisin ancak Esin Mete olmasa su anda batmis bir sirketin ortagi olabilirdin , en azindan gubrenin buraya gelmesinde 1 numarali isim
    Yanlis hatirlamiyorsam Gubre kar marjlari Samsun sulfirik asit yatirimi oncesi fazla iyi degildi, sonrasinda duzeldi ve maliyetlerde rekabetci bir duzeye geldi, hatta Samsun yatirimi sonrasi ihracat da yapilabilir hale geldi denebilir. Samsun yatirimi zamani Feyyaz bey de sagdi sanirim. Yapilmasin da hem fikir verenlere, hem emek sarfedenlere, hem de onay verenlere tesekkur ediyoruz. Hayatta olmayanlarada rahmetli diliyoruz.

Sayfa 677/805 İlkİlk ... 177577627667675676677678679687727777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •