Originally Posted by
saulgoodman
Öncelikle yaşamış olduğunuz afetten dolayı geçmiş olsun, umarım manevi bir kaybınız olmamıştır.
Algyo ve bu forumu yaklaşık 8 senedir yakından takip ediyorum (forumdan attırıldığınız süreç de dahil) burada hisse hakkında elle tutulur olumlu veya olumsuz ortaya koyduğunuz hiçbir konu için kimse sizi eleştirmedi, fakat siz ne zaman bu hisse dip yapsa buraya gelip insanların sinir uçlarına basarcasına hiçbir dayanağı olmayan tamamen soyut argümanlarla birilerine saldırıyorsunuz. Artık bunu da aştınız “doların altında kaldı… altının altında kaldı… daha da düşecek†öyle olacak böyle olacak gibi hiçbir dayanağı olmayan ifadelerle insanları kışkırtıyorsunuz. Tabi ki hisseyi eleştirebilirsiniz kötü yorum yazabilirsiniz kimsenin buna karışmaya hakkı yok. Mesela buyurun çıkın 4 senedir bir oteli bitiremediler deyin sapına kadar haklısınız fakat sizin bu yönde hiçbir katkınız yok varsa yoksa serzeniş. Tehdit konusuna gelince, kimsenin sizi tehdit ettiği yok kanuna aykırı beyanlarda bulunuyorsunuz artık, buna devam ederseniz gereğini yapacağım konusunda uyardım sizi, dikkate almak sizin bileceğiniz iş ben sözümün arkasındayım.
Kaldı ki 6 senedir bu hissedeyim diyorsunuz 6 senede bu hisse temettü hariç 20 kat yaptı, kredili işlem yapmadıysanız nasıl zarar ettiniz o kısmı da anlayamadım ya neyse.
Son olarak, özgür beyle ilgili konuya yine cevap vermemişsiniz, sizden kişisel bilginizi talep eden yok, daha önce bu konuyu özelden de sordum cevap vermediniz, buraya yazamıyorsanız özelden de anlatabilirsiniz, ayrıca özgür beye de soracağım.