Sayfa 679/701 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689 ... SonSon
Arama sonucu : 5601 madde; 5,425 - 5,432 arası.

Konu: ALGYO - Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by saulgoodman Yazıyı Oku
    Temettü hariç 5/10 yıllık dolar ve gram altın grafiğini ekledim. Verileri çarpıtıp her fırsatta manipülasyon yapmayı kesin artık, insanlar size cevap vermiyorsa ciddiye almadıklarından. Hisseyi sattıysanız artık ne taşıyorsanız bunları takip edip fikir beyan edin, aksi halde x platformundaki beyanlarınız dahil, 6362 sayılı SPK'n 107/2 maddesince hakkınızda şikayette bulunmaktan geri durmayacağım bilginiz olsun.

İlla bir şeyler anlatmak istiyorsanız buyurun, buraya yazıp sildiğiniz sözde özgür beyin sizi nasıl kurtardığına ilişkin imada bulunduğunuz konunun detaylarından bahsedin.
    Öncelikle grafiginizi mobilden acamadim benim serseniste bulunduğum kişi beni guruptan attıran kişi ismini bile anmaya gerek yok ben o şahıs burdan el birliği ile attirinca buraya hiç yazmadım taa ki Twitter dan kendisi bulasincaya satasincaya kadar burası bir platform her kes aynı şeyleri söyleyecek ve bunlara inanacaksak bu tarz yerlere ne gerek var karşıt görüşlere neden tahammulunuz yok neden bir tehdit ben yasadiklarimi anlattim kardeşim 6 yıl hiç satmadan bekledim yüzde 50 zararla ayrıldım bunu yaşayıp hisseyi ovmemi bekliyorsun fezaya mi çıkarayım ben bu hisse yüzüneçocuklarimikaç kez dövdüm biliyormusun 6 yıl ne demek biliyormusun kaç gün biliyormusun şikayet edecekmissin elini kolunu ayağını bağlayan yok kimseden korkumda yok gücün yetiyorsa esas hissenin patronlarinada aç dava şikayet her neyse ben yeryüzünun en büyük karasal depremini yaşadım hiç birinizin anlayamayacağı duyguları yaşadım sizden beni anlamanızı beklemiyorum bütün yollar açık savcılık SPK mahkeme cimer BİMER akliniza neresi geliyorsa hatta işinizi kolaylaştırayim cevap vermeniz halinde adım soyadım açık adresim telefonum her türlü bilgiyi vermeye hazırım ben dusmanimin mert olanini severim Tehdidinize boyun eğecek biri değilim şikayetinizi sunuda ekleyin 4 yıl önce bu ve bu tip hisselerin geçmişte bize yaptığı gibi ralliyi izlettirecegini THY öncülüğünde büyük senetlerde büyük ralli olacağı mesajını da lütfen bulup ekleyin sevgiler... (Özgür kalyoncu ile olan diyalogumuda isim soy ismimi vereceğim bizzat kendisine sorup kendisinden dinleyiniz)

2.  Alıntı Originally Posted by armada467 Yazıyı Oku
    Öncelikle grafiginizi mobilden acamadim benim serseniste bulunduğum kişi beni guruptan attıran kişi ismini bile anmaya gerek yok ben o şahıs burdan el birliği ile attirinca buraya hiç yazmadım taa ki Twitter dan kendisi bulasincaya satasincaya kadar burası bir platform her kes aynı şeyleri söyleyecek ve bunlara inanacaksak bu tarz yerlere ne gerek var karşıt görüşlere neden tahammulunuz yok neden bir tehdit ben yasadiklarimi anlattim kardeşim 6 yıl hiç satmadan bekledim yüzde 50 zararla ayrıldım bunu yaşayıp hisseyi ovmemi bekliyorsun fezaya mi çıkarayım ben bu hisse yüzüneçocuklarimikaç kez dövdüm biliyormusun 6 yıl ne demek biliyormusun kaç gün biliyormusun şikayet edecekmissin elini kolunu ayağını bağlayan yok kimseden korkumda yok gücün yetiyorsa esas hissenin patronlarinada aç dava şikayet her neyse ben yeryüzünun en büyük karasal depremini yaşadım hiç birinizin anlayamayacağı duyguları yaşadım sizden beni anlamanızı beklemiyorum bütün yollar açık savcılık SPK mahkeme cimer BİMER akliniza neresi geliyorsa hatta işinizi kolaylaştırayim cevap vermeniz halinde adım soyadım açık adresim telefonum her türlü bilgiyi vermeye hazırım ben dusmanimin mert olanini severim Tehdidinize boyun eğecek biri değilim şikayetinizi sunuda ekleyin 4 yıl önce bu ve bu tip hisselerin geçmişte bize yaptığı gibi ralliyi izlettirecegini THY öncülüğünde büyük senetlerde büyük ralli olacağı mesajını da lütfen bulup ekleyin sevgiler... (Özgür kalyoncu ile olan diyalogumuda isim soy ismimi vereceğim bizzat kendisine sorup kendisinden dinleyiniz)
    Öncelikle yaşamış olduğunuz afetten dolayı geçmiş olsun, umarım manevi bir kaybınız olmamıştır.

Algyo ve bu forumu yaklaşık 8 senedir yakından takip ediyorum (forumdan attırıldığınız süreç de dahil) burada hisse hakkında elle tutulur olumlu veya olumsuz ortaya koyduğunuz hiçbir konu için kimse sizi eleştirmedi, fakat siz ne zaman bu hisse dip yapsa buraya gelip insanların sinir uçlarına basarcasına hiçbir dayanağı olmayan tamamen soyut argümanlarla birilerine saldırıyorsunuz. Artık bunu da aştınız “doların altında kaldı… altının altında kaldı… daha da düşecek†öyle olacak böyle olacak gibi hiçbir dayanağı olmayan ifadelerle insanları kışkırtıyorsunuz. Tabi ki hisseyi eleştirebilirsiniz kötü yorum yazabilirsiniz kimsenin buna karışmaya hakkı yok. Mesela buyurun çıkın 4 senedir bir oteli bitiremediler deyin sapına kadar haklısınız fakat sizin bu yönde hiçbir katkınız yok varsa yoksa serzeniş. Tehdit konusuna gelince, kimsenin sizi tehdit ettiği yok kanuna aykırı beyanlarda bulunuyorsunuz artık, buna devam ederseniz gereğini yapacağım konusunda uyardım sizi, dikkate almak sizin bileceğiniz iş ben sözümün arkasındayım.
    Kaldı ki 6 senedir bu hissedeyim diyorsunuz 6 senede bu hisse temettü hariç 20 kat yaptı, kredili işlem yapmadıysanız nasıl zarar ettiniz o kısmı da anlayamadım ya neyse.

Son olarak, özgür beyle ilgili konuya yine cevap vermemişsiniz, sizden kişisel bilginizi talep eden yok, daha önce bu konuyu özelden de sordum cevap vermediniz, buraya yazamıyorsanız özelden de anlatabilirsiniz, ayrıca özgür beye de soracağım.

3.  Alıntı Originally Posted by saulgoodman Yazıyı Oku
    Öncelikle yaşamış olduğunuz afetten dolayı geçmiş olsun, umarım manevi bir kaybınız olmamıştır.

Algyo ve bu forumu yaklaşık 8 senedir yakından takip ediyorum (forumdan attırıldığınız süreç de dahil) burada hisse hakkında elle tutulur olumlu veya olumsuz ortaya koyduğunuz hiçbir konu için kimse sizi eleştirmedi, fakat siz ne zaman bu hisse dip yapsa buraya gelip insanların sinir uçlarına basarcasına hiçbir dayanağı olmayan tamamen soyut argümanlarla birilerine saldırıyorsunuz. Artık bunu da aştınız “doların altında kaldı… altının altında kaldı… daha da düşecek†öyle olacak böyle olacak gibi hiçbir dayanağı olmayan ifadelerle insanları kışkırtıyorsunuz. Tabi ki hisseyi eleştirebilirsiniz kötü yorum yazabilirsiniz kimsenin buna karışmaya hakkı yok. Mesela buyurun çıkın 4 senedir bir oteli bitiremediler deyin sapına kadar haklısınız fakat sizin bu yönde hiçbir katkınız yok varsa yoksa serzeniş. Tehdit konusuna gelince, kimsenin sizi tehdit ettiği yok kanuna aykırı beyanlarda bulunuyorsunuz artık, buna devam ederseniz gereğini yapacağım konusunda uyardım sizi, dikkate almak sizin bileceğiniz iş ben sözümün arkasındayım.
    Kaldı ki 6 senedir bu hissedeyim diyorsunuz 6 senede bu hisse temettü hariç 20 kat yaptı, kredili işlem yapmadıysanız nasıl zarar ettiniz o kısmı da anlayamadım ya neyse.

Son olarak, özgür beyle ilgili konuya yine cevap vermemişsiniz, sizden kişisel bilginizi talep eden yok, daha önce bu konuyu özelden de sordum cevap vermediniz, buraya yazamıyorsanız özelden de anlatabilirsiniz, ayrıca özgür beye de soracağım.
    Öncelikle grafiginizi goremedigimi yazdım o paylaşıminizi görmem gerek şuan görme şansım yok pazartesi bakıp cevap yazarım sizi kısmen samimi kısmen samimiyetsiz buldum, insanı olarak samimi afet ile ilgili,hisse ile ilgili yaşadıklarım konusunda samimiyetsiz buldum, beyefendi iyi dinleyin iyi anlayın az önceki yazdıklarımi anlamamissiniz özellikle dedimki beni anlamanızı beklemiyorum anlamanız mümkün değil yine yazacağım yine anlamayacaksınız o yüzden çok uzatmaya gerek yok ben diyorum ki 6 yıl hiç satmadan bekledim 6 yıl,6 yıl, koskoca 6 yıl kaç kez yazmalıyım anlamanız için bu hisse yüzünden kaç kez çocuklarımı dövdüm biliyormusun kaç kez yaşama sevincimi paramı zamanımı saglimi çalmışlar siz cikmissiniz diyorsunuzki SPK ya şikayet ile tehdit ediyorsunuz yasaları en az sizin kadar biliyorum 107/2 der ki
    "Bilgi Bazlı Piyasa Dolandırıcılığı
    6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu’nun (SPKn) 107/2 maddesinde bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı sayılan fiiller "sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla yalan, yanlış veya yanıltıcı bilgi verilmesi, söylenti çıkarılması, haber verilmesi, yorum yapılması veya rapor hazırlanması ya da bunların yayılması" olarak sayılmıştır. Söz konusu suçun maddi unsurunun oluşabilmesi için bilgi, söylenti, haber, yorum veya raporun 'yalan, yanlış veya yanıltıcı' olması ve bu suretle menfaat sağlanmış olması gerekmektedir.

Bilgi bazlı piyasa dolandırıcılığı fiilinde maddi unsur olarak aşağıdaki hususların mevcut olup olmadığı önem arz etmektedir.

Herhangi bir bilgi, söylenti, haber, yorum veya raporun mevcut olup olmadığı.
    Bilgi, söylenti, haber, yorum veya raporun yalan, yanlış veya yanıltıcı olup olmadığı.
    Fiili gerçekleştirenlerin menfaat sağlayıp sağlamadığı.
    Bilgi, söylenti, haber, yorum veya raporun sermaye piyasası araçlarının fiyatını, değerini veya yatırımcıların yatırım kararlarını etkilemek amacını taşıyıp taşımadığı.
    Suçun maddi unsurunun oluşması için anılan hususların bir arada bulunması gerekmektedir. Diğer bir deyişle bu hususlardan birinin yokluğu maddi unsurun oluşmaması sonucunu doğurmaktadır.

Diğer taraftan ise, suçun manevi unsuru, fiilin sermaye piyasası araçlarının fiyatlarını, değerlerini veya yatırımcıların kararlarını etkilemek amacıyla bilerek ve istenerek gerçekleştirilmesidir." bütünüyle okuyup anladiginizda menfaat sağlanmış olması ibaresinin altını çiziyorum benim herhangi bir menfaatim olmamıştır aksine 6 yıl beklemisim TL bazli nispi kar,USD bazlı yüzde 50 zarar ile çıkmışım enflasyon ve altın bazlı zarardan bahsetmiyorum bile...benim yaşadıgim zulmü aleni arsizligi piyasa ile alakasız bu şirket ve sahiplerinin yaptıklarını bu haklı çığlığı duyurmak için girmişim ve patronun adamı yaftasiyla malum şahıs ve o zamanki üç beş kişi burdan attirmis tarafıma yapilan haksızlıkları adaletsizlikleri görmezden gelip SPK ile tehdit etmeniz ne kadar adil ne kadar doğru ki 2021 yılında yazdığım mesajda da hakliligim yüzde yüzdür THY öncülüğünde büyük bir ralli olacağı bu ve benzeri senetlerin gecmiste bize ralli izlettigi gibi yine izlettirecegini demişiz ve aynısı olmuş gecmiste bana ne yasattiysa bizden sonrakilerede aynısını yaşatmıştır...ben sözümün arkasındayım diyerek hala tehdit ediyorsunuz ben de diyorum ki yap ne yapmak istiyorsan Tehditlerinize boyun eğecek biri değilim sizin muhatabiniz ben değilim sayın yörük bey grafik atmış endeks bazlı hissenin durumu ortada şikayet edeceğiniz hakkınızı arayacaginiz magduriyetinizi gidereceğiz adres ben değilim onların kim olduğunu sizde benden iyi biliyorsunuz ama ya onlara karşı olmaktan korkuyorsunuz ya geçmişte insanların gücü nasıl bana yetip topikten attırdı ise bana gücünüz yetiyor yada öğrenilmiş çaresizlik içindesiniz... Özgür kalyoncu diyalogunu ben anlatsam inanmazsınız topikte dalga geçenlerde olacaktır bu yüzden anlatmak istemiyorum.Siz özgür kalyoncuya sorun kendi anlatsın beni tarif ettiğinizde hatırlayacaktır.unutmasi imkansız...

4. Tam olarak bu zaten durum 107/2 maddenin unsurlarının bizim gözlemleyebileceğimiz kısmını aynen icra ediyorsunuz, bundan menfaat sağlayıp sağlamadığınız kısmı müneccim olmadığımız için bizim bilebileceğimiz bir konu değil o kısmı spk değerlendirecektir.

Uzun uzadıya yazmışsınız amacım sizinle tartışmak değil, bakın arkadaşın grafik attığını söylüyorsunuz buyurun sizde ortaya bir veri koyun kimse olumsuz yorum yapmanıza karşı değil ama ne işin temel tarafında ne teknik tarafında varsınız soyut ithamları serzenişleri bir kenara koyun lütfen burada kimsenin size veya durumunuza karşı düşmanlık besleyecek hali yok. Ortada tüm çarpanları varlıkları ve yatırımlarıyla ucuz bulunan bir şirket var ve insanların yatırımları var. Zamanında zarar etmiş olmanız size bir ömür manipülasyon yapma hakkı vermiyor.

5.  Alıntı Originally Posted by saulgoodman Yazıyı Oku
    Tam olarak bu zaten durum 107/2 maddenin unsurlarının bizim gözlemleyebileceğimiz kısmını aynen icra ediyorsunuz, bundan menfaat sağlayıp sağlamadığınız kısmı müneccim olmadığımız için bizim bilebileceğimiz bir konu değil o kısmı spk değerlendirecektir.

Uzun uzadıya yazmışsınız amacım sizinle tartışmak değil, bakın arkadaşın grafik attığını söylüyorsunuz buyurun sizde ortaya bir veri koyun kimse olumsuz yorum yapmanıza karşı değil ama ne işin temel tarafında ne teknik tarafında varsınız soyut ithamları serzenişleri bir kenara koyun lütfen burada kimsenin size veya durumunuza karşı düşmanlık besleyecek hali yok. Ortada tüm çarpanları varlıkları ve yatırımlarıyla ucuz bulunan bir şirket var ve insanların yatırımları var. Zamanında zarar etmiş olmanız size bir ömür manipülasyon yapma hakkı vermiyor.
    Çok acımasızca ithamda bulunuyorsunuz hala maniplator diyorsunuz ben yasadiklarimi yazdım yaşadıklarımı anlattim siz koskoca 6 yıli tahayyül edemiyorsunuz zaten defaetle yazdım beni anlamanıza imkan yok çünkü objektif değilsiniz sizin bana yonelttiginiz her soruya titizlikle ve samimiyetle cevap vermeye çalıştım her yönüylede her yolun açık olduğunuda yazdım bu topikten attirildiktan sonra uzun süre yazmadigimida yazdım buraya yazma nedeniminde cevap hakkı olduğunuda yazdım ama malum şahıs her nedense cevap vermiyor çünkü yüzde yüz haklı çıktım sizin beni tehdit etmenizede anlam veremiyorum özgür kalyoncu dialogunu ben anlatsam inanmazsınız ozgurden bizzat kendiniz dinleyin diyorum daha ne yapayım BÜYÜK HARFLERLE YAZAYİM BENİM 6 YİLİMİ PARAMİ SAGLİGİMİ ZAMANİMİ CALAN BİR SİRKETTİ ÖVMEMİ BEKLEMEYİN FORUMLARDA ENGELLE BUTONU VAR ENGELLEYİN OLSUN BİTSİN TEKRAR EDİYORUM SİZİN TEHDİDİNİZE BOYUN EĞECEK BİRİ DEGİLİM BEN YASADİKLARİMİ HER YERDE ANLATİRİM ANLATMAYADA DEVAM EDECEGİM SİZ DİYORSUNUZ Kİ ZARAR ETTİYSEN BU SENİ HAKLİ CİKARMAZ DİYORSUN HADİ BEN OBJEKTİF DEGİLİM GEÇMİŞTEKİ ZARARDAN DOLAYI PEKİ DAHA GECENLERDE BİR BEYEFENDİYE SORDUM TOPİKTE DURUYOR CEVABİ 1 YİL ONCE ALDİGİNİ VE ENFLASYON BAZİNDA USD BAZİNDA ZARARDA OLDUGUNU KENDİSİ YAZDİ NEDEN SADECE BANA SALDİRİYORSUNUZ SADECE GUCUNUZ GARİBANA Mİ YETİYOR SİRKETİN DİGER SENETLERİNİ EMSAL GOSTEREREK SİRKET SAHİPLERİNE DAVA ACSANİZA BİR GORELİM CESARETİNİZİ DURUSTLUGUNUZU DURUSUNUZU SİZDEN VE TEHDİTLERİNİZDEN KORKMUYORUM BENİ LÜTFEN BİR DAHA SPK İLE OTEKİ BERİKİ İLE TEHDİT EYMEYİN...BAKİN TEKRAR EDİYORUM BENİM 6 YILİMİ PARAMİ SAGLİGİMİ ZAMANİMİ CALAN BİR SİRKETİ OVMEMİ BEKLEMEYİN LÜTFEN EMPATİ YAPİN

6. Veri mi istiyorsunuz buyrun size veri tüm sosyal medyayı dolaşın bana bir tane hisse performansindan memnun olan birinin memnuniyetini buraya kopyalayıp yapıştırın eğer bir kişi bulursanız forumu terk edeceğim bir daha asla yazmayacağım veri mi istiyorsunuz 2013 2019 arası 6 yıl satmadan bekledim yüzde 50 USD BAZİNDA zararla çıktım buyrun size veri

7. 3. Ve son kez söylüyorum sizi tehdit etmiyorum yazdıklarımı sakin bir kafayla okuduğunuz taktirde ne söylediğimi anlayabileceğinizi umuyorum.

Son mesajınızla durumun ne olduğu da netleşmiş oldu, maalesef bedelsiz rallisinden hemen önce satmışsınız sanırım kağıdı üzerine de 20/25 kat yapınca her düşüşte uğrak noktanız olmuş burası. Umarım sonrasında şansızınız yaver gitmiştir. Bu arada özgür bey hatırlamıyor sanırım sizi bilginiz olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by saulgoodman Yazıyı Oku
    3. Ve son kez söylüyorum sizi tehdit etmiyorum yazdıklarımı sakin bir kafayla okuduğunuz taktirde ne söylediğimi anlayabileceğinizi umuyorum.

Son mesajınızla durumun ne olduğu da netleşmiş oldu, maalesef bedelsiz rallisinden hemen önce satmışsınız sanırım kağıdı üzerine de 20/25 kat yapınca her düşüşte uğrak noktanız olmuş burası. Umarım sonrasında şansızınız yaver gitmiştir. Bu arada özgür bey hatırlamıyor sanırım sizi bilginiz olsun.
    Her nedense yazdıklarımı görmezden geliyorsunuz sorularıma cevap vermiyorsunuz veri istediniz koydum kendi yaşadıklarımı anlattim görmezden geldiniz bir beyefendinin 1 yıldır zararda olduğu verisini gozardi ettiniz, özgür kalyoncu ile ne. ara görüştünuzde beni hatırlamadığını yazdınız daha da ileri gidip az önceki mesajımda sosyal medyadan hissenin performansi ile ilgili bir yazı liknk vesaire getirin forumu birakicagim dedim görmezden geldiniz samimi değilsiniz siz tehdit etmedim diyorsunuz bu sizin alginiz, ben tehdit olarak algılıyorum bu benim algın lütfen beni tehdit etmeyin... Buyrun imkani meydanı size bırakıyorum bana hissenin performansi ile ilgili 1 olumlu yorum getirin bekliyorum madem 20 25 katı yapmış görelim şu memnun edilen insanların yorumlarını memnuniyetlerini...

Sayfa 679/701 İlkİlk ... 179579629669677678679680681689 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •