yıllardır dışarıdan izliyordum
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
yıllardır dışarıdan izliyordum
Sorum o degil. Hangi uye puan verdi de 10 tane itibar yesilin oldu bu kadar az yaziya? Bir bakip soyle bize UYE KONTROL PANELI > Gelen itibar puanlari.
ayni adammiyik dion ne dion.
ben telefonu yeni aldım ondan ne alakası var
Olabilir. Saibeli bir hesap o.
http://somebody.net/userupload/201812201516326539.png
ben bile inanmaya basladim. acaba?
bir daha söylüyorum benim derdim paramı kurtarmakSenin derdin olayları sulandırmak
Benim demek istediğim de bu. Adam hacivat kılığı ile yazıyor. Geçiyor karagöz kılığı ile kendine itibar puanı veriyor. Hemen başka bir karaktere bürünüp bir itibar puanı daha. Sonuçta AMOR Metin-Caner Murat Doğan falan filan. Bir sürü isim. Topla çıkar tek bir adam. Bir kılıkla diyor battık nolacak halimiz. Öteki kılıkla diyor ki, üstad Murat Doğan var, o kurtarır sizi. Kendi kisvesi ile geliyor, dosyalara ihale açtım 10 bin liradan açık artırma. Tam bir tek kişilik sirk. Deniz okyanusta kayboldu. Bu da çöllerde kaybolur inşallah. :) :) :) :)
Yahu 21 lotu olan Murat DOĞAN patron ile müzakere masasında oturdu. Beş kuruşsuz az bilgili çok reklamlı avukat DİNİZ de o masada idi. Sen neredeydin. Murat Doğan dağlarda ovalarda genyatırım yatırımcısı aradı. Sağır sultan duydu geldi. Sen neredeydin. Yoksa sen? Tabi ki. Ta kendisi. :) :) :)
yaklaşık bir buçuk senedir sizleri dedim boş boş konuşuruz da görünce araya girmek istedim
Arkadaşlar, inanın okuyup, okuyup gülüyorum...... Boyuna, burası nasıl bır topik oldu ağlanacak halimiz varken gülüyorum.... Allah im sen aklıma mukayyet ol biz genpower yat. Kafayı yedik Bakırköy az gelir.....
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sence bizim oyle.bir ihtimalimiz kaldımı ? bankalar bu adamdan parasini kurtaramadi biz kimiz. heryere sikayet ettim ama burasi muz cumhuriyeti hem iflas ettim diyor hemde catir catir jenarator satıyor iste.
Aynen
biz böyle yaptığın sürece kurtaramayız bir olmamız lazım
Yok unal, o kadar itibar puanini birbirine verip toplamanin imkani yok. O Hacivat-Karagoz'u yapiyorlar, o baska, ama itibar puanlari ile alakali degil.
Yesilleri maxout etmek icin ancak bazi topiklere yazarsin. Ordaki itibar verme gucu cok olanlar puan yollar, 11 tane dizersin.
Ya da senelerini harcarsin, binlerce mesaj atarsin. Yavas yavas artar.
Bu sahis sadece bu topikte yazmis simdiye kadar. Kim gelip Gen okuyup puan vermis adamin birkac yazisina da yesilleri maxlamis, onu merak ediyorum. Forumda yesilleri maxlatacak, yani itibar puani verme gucu 1000'in uzerinde olan fazla uye yok. denizci_, MedWig, ayhan56, 2ileri1geri, vs.
Adama eski nickin ne, puani kim verdi diye soruyorsun.. Salaga yatip "Ben size takip ediyordum" diye alakasiz cevap veriyor.
Buraya Zer-Dust hikayesini yaydi. Ne pis bir topiktir ya.
Bu saydıklarınız dışında tek bir yol kalıyor hani zaman aşımı açısından o da yargı (mı demek istediniz) Biz yıllardır batan gemide boğuluyoruz. Siz yeni sayılırsınız ve bilmiyorsunuz (!) Murat Doğan isminde bir kurtarıcımız var tüm dava dosyaları onda mevcut iletişime geçerseniz belki sizden harcama kalemi olan taksi parasını almaz. açık arttırma yapmadan 10 bin tl altında bir fiyata belgeleri paylaşır siz ve hasanbey de hepimiz adına bu işi çözersiniz. biz yıllardır çözemedik belki siz çözersiniz.
Ozaman yapacak hiç bir şey yok . zaman da yok umutta yok. Çünkü her şey birer oyun. Bravo müjdat uslu sana. Bravo müjdat uslunun avanelerine. İnsanlara güvenmekten sıkıldım. Şunu anladım ki bu evrenin en ****** yaratığı insanmış. Giremeyeceği şekil yapamayacağı pislik yokmuş. Bir laf vardır ya. Hoca hocayı tekke de hacı hacıyı Mekke de it iti dakika da bulurmuş. Ben nasıl bir itmişim ki gelip böyle bir dolandırıcıyı bulmuşum. Izdırap çektiğim her dakika her saat her günün kat be katını bulursun inş. diyecem ancak artık ona da inanmıyorum. Adalet diye bir şey yokkkkkkk. Olmadı olmayacak. Kim var derse o da bu sistemden nemalanandır. Kendime kızmıyorum artık . kendime acıyorum. En acısı bence bu. Bir insanın kendisine acıması. Teşekkürler Sayın beyefendi alim ulvi MÜJDAT USLU. bana bunu bir kez daha bir kez daha gösterdiğin için.
Murat Doğan'ın tanımam bu platform ne işi yarıyor
Murat Doğan oku. Duy. Bak seni tanımayan biri var. Ha tanıyıp da tınlamayan çok kişi var da, bir de hiç tanımayıp, yıllardır bu senette olan, senden haberi olmayan, yatırımcıyım diyen biri var.
Ne demek Murat DOĞAN'ı tanımam demek??? Adam jeneratörlere çiçek verdi. Fabrikaya kamufle elbiselerle sızdı. Adam jeneratörlerle konuşan adam olarak ün saldı. Hakim bile yiğenim dedi sarıldı. Mahkemelerde 350 tl lik çantası ile hava attı. Tüm avukatlar ona meftun oldu. Elindeki dosyanın alt değeri 10 bin tl. Değerli yatırımcıdan 120 tl katkı aldı. Yatırımcı ile arası bozuldu 60 tl iade etti. Vatsup da grup kurdu. Genpower facebook sayfasına üye oldu. Beni yönetici edin dedi. Yönetici olunca tüm yöneticileri sayfadan atıp, sayfanın bir başına sahibi oldu. Müjdat beyle karanlık odada güneş gözlükleri ile görüşme yaptı. Tost yidi. Avukat dostuna sigara içirtti. Çok büyük adam kendisi. Tanıyor ve tanımazdan geliyorsan senin de Allah belanı verecek eeeey hasanbey. :) :) :)
Sevgili Murat; Bu kadar cıbılın arasında, 10 bin tl tabandan açtığınız ihalenin tek hedefi ŞİŞMAN. Bunu Şişman ve ben biliyoruz. Çok gülüyoruz. Eksik olma. Hem senin ne işin var BALAT da. Bizi burada mağdur, bizi burada mahzun, bizi burada öksüz bırakma. Gel Jeneratörüne sahip çık. ŞİŞMAN'dan sana zırnık yok. Ama olsun. Bir gün deniz dalgalanır, sular köpürür ve belki denizde batan bir geminin tahtaları kenara vurur. Sen de tahtaları satar ve oradan bir miktar nema elde edersin. Selamlar Metin ve Caner'in babası.
Borsa dışı kağıtta 9:51 de 7 takipçi. Ne garip iş...
Bir filim dönüyor. Sessiz sinema gibi. Hareketlerden çözmeye çalışıyoruz. Şaklabanlar neyi nasıl anlatıyor diye. Yeni 5 nick. Hepsi aynı yöne kanalize. Hepsi yatırımcı. Hepsi yeni ortaya çıkmış. Çok eski yatırımcı bunlar. Kaşar gibi. Kıymetli eskilikten ötürü. Hani la senin kaç lotun var? Bir banka çıktısı paylaş deyince fısss. Niye. Paylaşamaz. Kimlik aynı. Kişiler aynı. Bizi bir yöne kanalize etmek istiyorlar. Dertleri ya bizi tamamen umutsuzlaştırmak. Yada umut olup 50-100 tırtıklamak. Ölüden kefen çalan zındık nebbaş bunlar. :)
2 Üye 8 ziyaretçi. OHHHHHHHH
Sen Murathan yatıyorsun Murat'tan kalkıyorsun Bana göre sen de Murat'ın kayınla binmiş gidiyorsun bugüne kadar en ufak bir bilgi yayınlanmadı paylaştığı şeyleri eleştiri Murat'a bağladın fuar geçeli 1 ay olmuşen ufak bir haber yayınladığınız gereksiz Laf kalabalığı yapıyorsun bir fikrin varsa anlatırsın yoksa susarsın yayınladığım yazıların hepsi zer-gen sitesinden alınma zer-gen ararsın sorarsın Bana sorarsan patronun 1 numara adamsın
Facebook grubunda ben de vardım sen burada yaptığın gibi orada da hep hakaret konuşuyordumseni attılar sonra Grup dağıldı senin yüzünden
BOŞVERİN çekin halayı koyun gibi güdülmüş elimize vermişler kazığı :halay::halay::yahoo:
murat bey de 0.20 kuruştan aldığı hisselerle baş başa kalanlardan :yahoo:
0.80 kuruştan 1 milyon lot hisse alan mali müşavir gibi
bende 0.60 kuruştan kazığı yiyenlerden
hepimizi öpen müjdat patron :yahoo::halay:
Olm ben Müjdat'ın ortağıyım ortağı. Ne adamı dingil. Has be has ortağım olur Müjdat. Hatta ben Müjdat'a göre daha büyük sermaye sahibiyim. Hatta benden 8 yaş büyük olmasına rağmen, Müjdat bana abi der. İstersen Mesut Kemal beye sor. Abi aşağı abi yukarı. O kadar samimiyim yani. Ne sandın.
Madem ortağı abisisiniz ünal bey. Hissenin akıbetini de biliyorsunuz dur. Veya sizinle paylaşıyordur. Size zahmet fırıldak abinizin niyeti neymiş. Boşu boşuna hem sizi hem bizi bekletmesin. Bi öğreni verin size zahmet. Eğer üzerine soğuk su içeceksek elimdeki genyh hisselerini istiyorsa koleksiyon falan yapmak isterse verebilirim.
Genpower, Balıkesir. Önem jeneratör e mal veriyor, Türkiye nin değişik bölgelerinde mal vermeye başladı
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sende murat doğan mısın ünal birazda saldıra başlar kızmışdır da çamur at izi kalsın simdi yalan dileçek
Portakalcida adam 25 milyon lot mali piyasaya gecirdi ayni bununki gibi asparagas haberlerle. Sirketin acikligi %90 oldu. Elinde kalan 7 milyonu da geciremeden sirasi kapandi. Iflas etti gitti.
Ege Tropikal diye is yapiyor simdi. http://www.egetropikal.com/vision.html
Hangi alemde yasiyorsunuz.
Yoksa sen de mi muratı adamı oldun unla bey kızcak şimdi
bunları zevk olsun diye mi sergiyor zer-gen
Amin inşallah ünlada ses çıkmadığına göreçamur atmadım e göre Murat'ı ara ya sokmadına göre bir gerçeklik payı var demek ki