Bu saydıklarınız dışında tek bir yol kalıyor hani zaman aşımı açısından o da yargı (mı demek istediniz) Biz yıllardır batan gemide boğuluyoruz. Siz yeni sayılırsınız ve bilmiyorsunuz (!) Murat Doğan isminde bir kurtarıcımız var tüm dava dosyaları onda mevcut iletişime geçerseniz belki sizden harcama kalemi olan taksi parasını almaz. açık arttırma yapmadan 10 bin tl altında bir fiyata belgeleri paylaşır siz ve hasanbey de hepimiz adına bu işi çözersiniz. biz yıllardır çözemedik belki siz çözersiniz.
Ozaman yapacak hiç bir şey yok . zaman da yok umutta yok. Çünkü her şey birer oyun. Bravo müjdat uslu sana. Bravo müjdat uslunun avanelerine. İnsanlara güvenmekten sıkıldım. Şunu anladım ki bu evrenin en ****** yaratığı insanmış. Giremeyeceği şekil yapamayacağı pislik yokmuş. Bir laf vardır ya. Hoca hocayı tekke de hacı hacıyı Mekke de it iti dakika da bulurmuş. Ben nasıl bir itmişim ki gelip böyle bir dolandırıcıyı bulmuşum. Izdırap çektiğim her dakika her saat her günün kat be katını bulursun inş. diyecem ancak artık ona da inanmıyorum. Adalet diye bir şey yokkkkkkk. Olmadı olmayacak. Kim var derse o da bu sistemden nemalanandır. Kendime kızmıyorum artık . kendime acıyorum. En acısı bence bu. Bir insanın kendisine acıması. Teşekkürler Sayın beyefendi alim ulvi MÜJDAT USLU. bana bunu bir kez daha bir kez daha gösterdiğin için.
Murat Doğan'ın tanımam bu platform ne işi yarıyor
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Murat Doğan oku. Duy. Bak seni tanımayan biri var. Ha tanıyıp da tınlamayan çok kişi var da, bir de hiç tanımayıp, yıllardır bu senette olan, senden haberi olmayan, yatırımcıyım diyen biri var.
Ne demek Murat DOĞAN'ı tanımam demek??? Adam jeneratörlere çiçek verdi. Fabrikaya kamufle elbiselerle sızdı. Adam jeneratörlerle konuşan adam olarak ün saldı. Hakim bile yiğenim dedi sarıldı. Mahkemelerde 350 tl lik çantası ile hava attı. Tüm avukatlar ona meftun oldu. Elindeki dosyanın alt değeri 10 bin tl. Değerli yatırımcıdan 120 tl katkı aldı. Yatırımcı ile arası bozuldu 60 tl iade etti. Vatsup da grup kurdu. Genpower facebook sayfasına üye oldu. Beni yönetici edin dedi. Yönetici olunca tüm yöneticileri sayfadan atıp, sayfanın bir başına sahibi oldu. Müjdat beyle karanlık odada güneş gözlükleri ile görüşme yaptı. Tost yidi. Avukat dostuna sigara içirtti. Çok büyük adam kendisi. Tanıyor ve tanımazdan geliyorsan senin de Allah belanı verecek eeeey hasanbey.![]()
![]()
![]()
Sevgili Murat; Bu kadar cıbılın arasında, 10 bin tl tabandan açtığınız ihalenin tek hedefi ŞİŞMAN. Bunu Şişman ve ben biliyoruz. Çok gülüyoruz. Eksik olma. Hem senin ne işin var BALAT da. Bizi burada mağdur, bizi burada mahzun, bizi burada öksüz bırakma. Gel Jeneratörüne sahip çık. ŞİŞMAN'dan sana zırnık yok. Ama olsun. Bir gün deniz dalgalanır, sular köpürür ve belki denizde batan bir geminin tahtaları kenara vurur. Sen de tahtaları satar ve oradan bir miktar nema elde edersin. Selamlar Metin ve Caner'in babası.
Borsa dışı kağıtta 9:51 de 7 takipçi. Ne garip iş...
Yer İmleri