Amma iftira atiyorsunuz durup durup. Birsey soyleyecekseniz ispatini koyun. Bos bos seyler.
Amma iftira atiyorsunuz durup durup. Birsey soyleyecekseniz ispatini koyun. Bos bos seyler.
Mesut, Razi Corek mi oyle birisi vardi %5lik. Koysana onu. Bakalim Ferhat Vardar o mu.
Ezbere karar verme.
Tarih 01.06.2016.
Ýþ + Finans Yatýrým daki hissesi tam 500bin olmalý. 250bin lot virman olayý ancak burdan ispat edilebilir.
Sen hele Enver Çevik ve Cihan Sütþurup satýþlarýna gel. Daha neler var neler...
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rýza'yý diyorsun sanýrým. Ben hiç denk gelmedim onun ismine.
Bu konuda ünal, murat doðan veya Deniz4837 bilgi verebilir.
Ben gordugumu hatirlyorum Riza Terstas mi oyle birseydi.
Bu Nuri de kaytarip geciyor. 2 kere sordum Ferhat Vardar'in alip sattigini nerden teyid ettin diye. Matriks Gold bozuk dedi cikti isin icinden.
Bir tezim vardý. Önceki forumda da yazdým bunu... Cihan Sütþurup son gün kendi sattýðýný kendi aldý diye... Hatta cezayý da bundan dolayý yediðini düþünüyorum. Çünkü bu adam þirket künyesinde birkaç ay 1milyon küsür bin lot ile kayýtlý kaldý. Sonra bence ayný aracý kurumlardaki farklý isimlere virman yaptý ve yüzde 5'in altýna düþüp adýný sildirdi.
Fakat elimde yeterli kanýt yok.
Son satýþ günü takasýna gel, alýcýlarýn sonra bu hisselerin hepsini piyasaya sürmediðini anlayabilecek miyiz bakalým...
Rýza Dinçer Yýldýzbaþ 2017 Yýlýnýn Þubat ayýndaydý yanýlmýyorsam. Öðleyin 14 seansýnda þirket kartýna girdi. Akþam 18 seansýnda girdiði 30 bin lotu satarak þirket kartýndan çýktý. Ýþin ilginci Murata senet aldýrmasýna raðmen halen þirket kartýna bir türlü girmiyor. Þirketin halka açýklýk oraný %88,14 görünüyor. Geri kalan da zaten Mesut Kemal ULU'nun. Israrla neden %5 i geçmek istemediði, aldýðý senede raðmen neden %5 sýnýrýný aþýp Þirketin halka açýklýðýný %83,01 e düþürmediði muamma.![]()
Yer Ýmleri