:) :) ben viraz satacağım hocam kusura bakma
Printable View
Çiz be tavana koy 25 milyon lot u yürüyelim gidelim...yatırım tavsiyesi degildir ...temenni...
SM-G900F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisseyi alacak yürek kimse de yok... biz vizeyiz.... bekleyilm görelim
22.01.2019
OZGYO Hisse Satış 1000 0,860 860,00 0,83
22.01.2019
OZGYO Hisse Satış 1000 0,860 860,00 0,83
bu adam göz göre göre 86 ya koyduklarımı aldı haberiniz ola:)
bir daha devre kesecek sanırım
Hisse 0,50 TL. lere düşecek , hisseyi övmeyin diyerek hakaretler yağdıran , övenleri hisse pazarlamakla suçlayan felaket tellalları , şimdi bir süreliğine ortadan kaybolurlar. Bu da normaldir. Önemli olan , adabını bozmadan , kimseye hakaret etmeden görüşlerin özgürce , güzel güzel paylaşılmasıdır.
HiZlica tavan olmuyor... korkutuyor beni...
Alan satan kim korku tünelindeyiz resmen inş tavan olurda biraz rahat nefes alırız
Metro başladı mi???
Şansa bak 85 üzeri her türlü verrim diyordum iş icabı bakamıyorum basmış
Galip mi girdi yine
İnsallah tavan olur
Alıcı satıcıyı gören yokmu
Biraz yazmayın o kedi 091 gelecek çok sabırsızsınız benim maliyet 2.53
Galip yok teb 1 milyon sattı galibin yangısı şeker 800 bin civarı satti 90 devre keser bugün büyük ihtimalle brute girer ve yarında yukarı yapabilir benim tahminim
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Takas paylaşabilecek varmı arkadaşlar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Alanı satanı gören var mı
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dün , bu satlerde tabanı bekleyenleri üzmedin.Taban yaptın. Hadi , şimdi de tavanı bekleyenleri üzme.
Aslında tavan yaparak brute girse 2 hareketi yapabilirmi acaba galip elinde 25 milyon civarı kaldı galiba satışa başlamadığı sürece yukarı yapabilir
Boşverin galibi.... adamlar dün taban yaptı... dün tabandan kaç lot alındı ve bugün 071.077 arasi kaç lot aldırlar.. ona bakma lazim...
Şu aralar 0,84-0,85 arası kıyasıya bir savaş var. Bakalım hangi taraf pes edecek. İnşallah 0,84 cüler yenilr de hisse tavana vurur.
bu kağıt galipsiz bi yere gidemez.galip 0,76 dan dün satacak bugün kağıt tavan olacak aklım almıyor.
Dün tabana burdan gitmişti 0,85.... çoğu ky maliyeti bunun üzerinde... yükselmeme sebebi Y.A. ky satış yazdı (dünkü maliyetlenenler) ya da adamlar zaten ordan biz satıyoruz diyorlar... insallah 2. Tabanı yemeyiz...
Kalın sağlıcakla... sattim...
70 milyon lotla dönüşü teyit ediyor sanki! Kapanış 0,85 ve üstü olursa bu hafta 1 i geçebilir. Dün Nuvo Dragos projesini görmeye gittim. 2-3 TL maliyetliler ilk bilançoya ve konut faiz oranlarına bakıp sabrederlerse inşallah zararlarını kurtarırlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Dün ve önceki gün dağıtılanlar , bugün toplanıyor gibi bir görünüş var.
Takaspaylaşabilecek yokmu arkadaşlar
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Devre kesici 90 82 açtı 8 ekle 90 devre keser
Uzun süredir ısrarla 0,85 TL. den alım yapanlar ky. mi acaba. Pek sanmıyorum. Çünkü , sabahleyin 0,72 TL. lerden almayan ky. bu fiyatlardan almaya cesaret edemez diye düşünüyorum.
8
Öğlen kactan açılmış 74 7 ekle 81 kesti kusuratlar sayılmıyor
Arkadaşlar devre kesici açılış fiyatı üzerinden +/- %10 olduğunda devreye giriyor