-
Şu aralar 0,84-0,85 arası kıyasıya bir savaş var. Bakalım hangi taraf pes edecek. İnşallah 0,84 cüler yenilr de hisse tavana vurur.
-
bu kağıt galipsiz bi yere gidemez.galip 0,76 dan dün satacak bugün kağıt tavan olacak aklım almıyor.
-
Dün tabana burdan gitmişti 0,85.... çoğu ky maliyeti bunun üzerinde... yükselmeme sebebi Y.A. ky satış yazdı (dünkü maliyetlenenler) ya da adamlar zaten ordan biz satıyoruz diyorlar... insallah 2. Tabanı yemeyiz...
-

Originally Posted by
berkay26
Galip yok teb 1 milyon sattı galibin yangısı şeker 800 bin civarı satti 90 devre keser bugün büyük ihtimalle brute girer ve yarında yukarı yapabilir benim tahminim
SM-J730F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha yukarı yönlü devre kesici yok arkadaşım . 82 açtı bir sonraki devre kesici 91. 91’de zaten tavanı
-

Originally Posted by
DOGANAY701976
bu kağıt galipsiz bi yere gidemez.galip 0,76 dan dün satacak bugün kağıt tavan olacak aklım almıyor.
2 Günde, 1 TL. den 0,71 TL. ye nasıl indiyse , tersi de olabilir.Galip in tahtasında herşey mümkün. Hiçbir şeye şaşırmamak lazım.Ama, bu saban 0,72 Lerden almayıp ta şimdi 0,85 den almak risk tabii.
-
Kalın sağlıcakla... sattim...
-

Originally Posted by
sonnefes
Biraz yazmayın o kedi 091 gelecek çok sabırsızsınız benim maliyet 2.53
Şu pozitifliğe bak. Bravo dostum. Hisse 0,50 TL. ye inecek diye felaket tellallığı yapanlar biraz ders alsın.
-
70 milyon lotla dönüşü teyit ediyor sanki! Kapanış 0,85 ve üstü olursa bu hafta 1 i geçebilir. Dün Nuvo Dragos projesini görmeye gittim. 2-3 TL maliyetliler ilk bilançoya ve konut faiz oranlarına bakıp sabrederlerse inşallah zararlarını kurtarırlar. Yatırım tavsiyesi değildir.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri