Kafamdaki fiyat 60lı sayıların en büyüğü 0.69du gelmedi... Yarın için düşüncem yok.. Seyrine bakıcam
Arkadaşlar kazananların gözü aydın, hayırlı olsun. Ben de malların hepsini 0,84 den sattım ve göreli olarak fazla bir zararla aranızdan ayrıldım arkadaşlar. Aklımdaki soru: dün 0,76 dan hisse alıcısızken 14 m civarı alım neden yapıldı. Bu 14 milyon hisse satıldı mı, satıldıysa kaçtan satıldı ve nasıl karşılandı. Açıkçası bir gün önce hisse alıcısız olduğunda 0.76 dan 14 m işlem yapılmışken ve bugün 0,71 görülmüşken ben kademelerin bu kadar kolay kalkacağını beklemiyordum. Diğer bir soru; dün metro 0.799 ortalama ile 25.500 m satış yaptı ve bugün gönderilen bildirimde metronun 14.740.295 olan hissesinin 1.500.00 e düştüğünü gördük. Metro 0,799 ortalamalı 25,5 m satışı yapmışken ve tahta yapıcı Galip'ken, hisse 0,799 ortalamanın üzerine nasıl ve neden çıkar. Bu sorulara cevap veremediğim hisseden ayrıldım arkadaşlar. Muhtemelen işlemler karşılıklı yapılıyor ve arada olan ky'ye oluyor. Takipteyim ama, umarım hepiniz zararınızı çıkarır ve güzel bir karla ayrılırsınız. Herkese bol kazançlar, iyi akşamlar.
Yazdıklarım yatırım amaçlı kullanılamaz.
@batık kardeş Genel takasları bi görsek metrodaki lotlara noldu bilen varmı
Şahsen ben hiç rehavete kapılmıyorum bugün ofiste değildim al sat yapamadım yarında ofiste olmayacam bulunduğum yerde tel bile kullnmak zor oluyor yarında al sat şansı verirdi açıkçası dün baya strese soktu bugünde stres bitmiş değil acayip şekilde ky girdi ve millet uçuyor 3-5 hatta 50 diyen gördüm millet konkordatoydu iflastı 30 kuruştu derken bi anda rakamlar coştu buda beni tedirgin etmeye yetiyor
Inş yarın terse yatırmaz
Bu forumda yazdıklarım tamamen şahsi düşüncelerimdir,yazdıklarımdan kesinlikle etkilenmeyiniz,yatırım tavsiyesi olarak düşünmeyiniz
Bugün gerçekleşmesini beklediğim hedef fiyat olan 0.69 yarının taban fiyatı olarak görünüyor. Hayırdır inş. Oraya çekip yataya sarar mı yoksa yukarı mı sürer bakıp görecez. Herkes dikkat. Aman ha
Yukarıya doğru devam edebilir. Etmemesi için bir sebep yok gibi. Galip ağayı zor durumda bırakacak bir durum olması sebebiyle hisseden çıkmış olabilir.
Zor oyunu bozar. Galip gibiler dağılıp bir şekilde gidiyor.
Ayrıca Kayserili aile özderici ailesi şirketine sahip çıkmıyor. Galipten farkı yok gibi. Halka açıldığı günden bu güne kadar yatırımcıdan hep almışlar. Hiç verdikleri yok.
Buyur kaplan kardeş.[emoji3]1 haftalık taksimetre
SM-C7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...
Borsada iki ana kural var bir mali durumu sağlam ve temettü ödeyen şirketler tercih edilir. Bunun haricinde manipülasyona yada sicili bozuk bir grubun işlem yaptığı şirketlerde bir gülersin üç ağlarsın GYO içinde algyo var şirketin kasası dolar dolu kuruş borcu yok çuvalla kar ediyor pd değeri 0,40 ama süründürüyor. Borsa bu
Lenovo K33a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri