Kardesim degerleri gozukmuyor sayilarda yazaydi iyiydi :) bayrak yapmis galiba 2.60 onu okudum sagda solda ama kendi gozunle gormem lazim :)
Printable View
Arkadaş emniş satıp gelmiştim cuma bugün o da %20 ye yakın yükselmiş. %10 yapmıştım daha önce. İnşallah buradayarın %30 karla satacağım.
Arkadaslar 3.19 tepe yaptiktan sonra 2.94 ikinci bir yukselis noktasi simdi duseni kirmadan yukselecegini dusunursek yanilirz bilginiz olsun ytd sadece grafikten anlasiliyor bunlar,dediginiz gibi beklenti var o da bu sekilde tepkiler yansitabilir kagit...neyse yarin ola hayrila herkese bol sans...
Bayram değil seyran değil eniştem beni niye öptü ? Soru bu bence... Haber yok bisey yok . tepki yükselişi ise yavaş yavas yine düşer . Ama sağlam haber varsa o zaman teknik taktik yok bam bam bam...
biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
Haftalık hisse yarışmasında da 1. Olmuşum bugün %50 mipaz yazmıştım. Realde %100 mipaz
alıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=OPKR
satıcı kurumlar
http://imageturko.com/?di=ZURQ
ilk 5 kurum genel
http://imageturko.com/?di=DAYE
Arkadaslar pasta lutfen.
Bende
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teşekkürler antiseptik
pasta bok yarin en cok dusenlerde oluruz heralde neyse..bugun borsa dustugu icin buraya dadandilar yarin endeks cikarken verirler eline benim gibilerin...kisa vsdede bi bok olmaz gibi...
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
mal kaptiranlar uzu
lmesin borsada 300 kysur senet var gider alirsiniz.bu arada 500 hinmi alisla kapatmisti..
bana gore kademe kademe 4 5 tl bandina oturmali idi..pislik yaptilar.. dokme olabilir dedik bugun acaba hakli mi ciktik derken pasta resmen dusen endekste heyecan arayan ky ye mal verilmis hissi uyandirdi.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
yabancı, dediğiniz kimler..1 pos bıyıklı yabancı..2 turk borsası yatırımcısının parasında gözü olan yabancı...bence o uyanıklar girse idi daha çok korkmak gerekirdi bugün için...sonuçta yerin metrekaresi kaç olur hesabını yapmak zamanı gelmiştir..bu hesabı yaparken,,arkadan imar durumu ..anlatılmaz ,yaşamak lazım..
20 kademe daha. Allah bin bereketi herkese versin
Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.
Acaba destek 2.30 mu. Yorumlayacak arkadaş varmı.
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir pasta rica etsek ...
haber yok, dün çıktı bugün eksi..çıkışı hazmetmesi desteği neresi olabilir. 2.25 olabilirmi dostlar..
benim nacizane fikrim de malı vermek için değilde bütün çabaları mal toplamak için mal bizim zorla alacak halleri yok bizde taktik alsat deyil al yat taktiği bu oyunlara dikkat etmekte fayda var bu hissede inanıp bekleyen dostlar gaza gelmeyin sansınız açık olsun:rtfm: ytd
Bazen malı taşıyan grup yada kişiler malı taşırken günlük al satçıları dökmek isterler.Dün tavan kitlemiş kağıt bugünde tavan yapar öngörüsü ile trene binenleri dökmek istiyor olabilir.
Insalah oyledir
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-%6.5 sadece alsatçıları değil kendilerini bile dökmüşler ;)
Güzel bir ele verme operasyonunun yine sonuna geldik bir daha ki ele verme operasyonunda yeniden buluşmak dileğiyle hoşcakalın [emoji81] [emoji81] [emoji81] [emoji81]
sayın meho estafurullah bizim işi iyi bilen değil tahmin yaparız ky olarak işi tahhaya hakim olan ağaların işi ne yapacağını bilmek ALLAH tahtacıya güçversin merhamet versin onun işide bizden zor burası kurtlar sofrası herkesin derdi kzanmak bekliyeceğiz sansınız açık olsun dostla ytd:rtfm:
#mipaz
2.44 kapanışını, % 38.2 FİBO direnci olan 2.45 sınırında gerçekleştirmiş...
Bu durumda ;
1.) Bugün aşılan 2.27 de ki FİBO direnci, bundan böyle destek olabilmeli.
2.) 2.45 direncini aşabilmesi durumunda ise 2.59 ve 2.73 FİBO dirençleri takip edilebilir.Düşüncesine saygı duyduğum Haluk Canberk paylaşmış
ben çok inatçıyım 10tl de verse alamaz benden ben kısacı değilim ben hancı tahtacılar yolcu keyfleri bilir ama karşıların da birgün bu hereketleri yapıp dururken tahtaya iyi hakim olan birileri çıkar o zaman burda üç beş ky yi kemirmeyi öğretirler ozaman elleri boş ve zararla burdan kaçarlar bol şansınız açık olsun :rtfm:ytd
Ulan ne insafsız hissesin sen 2.55 e kadar gel son 2.23 ile kapat ayıptır yahu
Ben arkadaşımı dinleyip coin alsaydım 20 günde 1e 10 yapardım kafama tüküreyim
kağıdı yine *** ettiler