mal kaptiranlar uzu
lmesin borsada 300 kysur senet var gider alirsiniz.bu arada 500 hinmi alisla kapatmisti..
mal kaptiranlar uzu
lmesin borsada 300 kysur senet var gider alirsiniz.bu arada 500 hinmi alisla kapatmisti..
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
bana gore kademe kademe 4 5 tl bandina oturmali idi..pislik yaptilar.. dokme olabilir dedik bugun acaba hakli mi ciktik derken pasta resmen dusen endekste heyecan arayan ky ye mal verilmis hissi uyandirdi.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
yabancı, dediğiniz kimler..1 pos bıyıklı yabancı..2 turk borsası yatırımcısının parasında gözü olan yabancı...bence o uyanıklar girse idi daha çok korkmak gerekirdi bugün için...sonuçta yerin metrekaresi kaç olur hesabını yapmak zamanı gelmiştir..bu hesabı yaparken,,arkadan imar durumu ..anlatılmaz ,yaşamak lazım..
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
20 kademe daha. Allah bin bereketi herkese versin
Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.
Acaba destek 2.30 mu. Yorumlayacak arkadaş varmı.
SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir pasta rica etsek ...
Bu marş böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.
Yer İmleri