Sayfa 338/855 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon
Arama sonucu : 6839 madde; 2,697 - 2,704 arası.

Konu: LYDHO - Lydia Holding A.Ş.

1. mal kaptiranlar uzu
    lmesin borsada 300 kysur senet var gider alirsiniz.bu arada 500 hinmi alisla kapatmisti..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3.  Alıntı Originally Posted by kwon3 Yazıyı Oku
    Sen ne bekliyordunki yada nasıl olmalıydı sana gore????
    bana gore kademe kademe 4 5 tl bandina oturmali idi..pislik yaptilar.. dokme olabilir dedik bugun acaba hakli mi ciktik derken pasta resmen dusen endekste heyecan arayan ky ye mal verilmis hissi uyandirdi.

Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
    Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.

4.  Alıntı Originally Posted by CPA Yazıyı Oku
    bana gore kademe kademe 4 5 tl bandina oturmali idi..pislik yaptilar.. dokme olabilir dedik bugun acaba hakli mi ciktik derken pasta resmen dusen endekste heyecan arayan ky ye mal verilmis hissi uyandirdi.

Yarin belli olur niyetleri...2.90 lardan sağlam döktüler..tersi bir durum olursa kendileri bilir elbet...öyle fazla kyde olduğunu sanmıyorum...bakalim kısmet artık ne çıkarsa bahtimiza aga bilir...

5. yabancı, dediğiniz kimler..1 pos bıyıklı yabancı..2 turk borsası yatırımcısının parasında gözü olan yabancı...bence o uyanıklar girse idi daha çok korkmak gerekirdi bugün için...sonuçta yerin metrekaresi kaç olur hesabını yapmak zamanı gelmiştir..bu hesabı yaparken,,arkadan imar durumu ..anlatılmaz ,yaşamak lazım..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

20 kademe daha. Allah bin bereketi herkese versin

Yazdıklarım asla al sat tut tavsiyesi değildir. Kendimce düşüncelerimdir.

7. Acaba destek 2.30 mu. Yorumlayacak arkadaş varmı.

SM-J320H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Bir pasta rica etsek ...
    Bu marş böyle söylenmezdi ,Gönül böyle gücenmezdi.
    Sevda böyle tükenmezdi ,Bir ki üç dört, bir ki üç dört.

Sayfa 338/855 İlkİlk ... 238288328336337338339340348388438838 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •