Geçen yıl KAFEİN le 5 ten bu fiyatlara verdiler bu yılda SMARTİKS le....neler yapacaklar göreceğiz..
Printable View
Geçen yıl KAFEİN le 5 ten bu fiyatlara verdiler bu yılda SMARTİKS le....neler yapacaklar göreceğiz..
Adamlar milleti iyicene bezdirip ellerindeki malı almanın peşinde..bu hakla arz olayıda onlar için iyi bir malzeme.şimdi adamlar gözü karartmışlar,yarından tezi yok hisseyi aşağılara dehlemeye başlarlar..gelsin 1.×× ler.
İzahnamede yer alacak finansal tablolar
MADDE 11 – (1) İzahnamede yer alacak finansal tablolar aşağıdaki esaslara göre belirlenir. Bu fıkra kapsamında satış döneminin tespitinde, sermaye piyasası araçlarının satışa sunulduğu ilk gün esas alınır. Payların satışa sunulduğu ilk günün belirlenmesinde, bunların varsa yeni pay alma haklarının kullanımının başladığı tarih dikkate alınır.
a) Bu fıkranın (b) bendi hükmü saklı kalmak üzere, halka açık olmayan ortaklıkların paylarının ilk defa halka arz edilmesi işlemlerinde aşağıdaki tablo esas alınır.
Satış Dönemi
İzahnamede Yer Alacak ve Özel Bağımsız Denetimden Geçirilecek Finansal Tablolar
1 - 1 Ocak - 15 Şubat
Son üç yıllık ya da içinde bulunulan yıldan önceki üç yıllık finansal tablolar ile dokuz aylık ara dönem finansal tablolar
16 Şubat - 15 Mayıs
Son üç yıllık finansal tablolar
zaten gönderilen tabloların zamanı bu ayın 15. doluyormuş...
smartiks in işleri son 6 aydır olağan üstü çok iyi miş , 2017 bilançosunu komple gönderip daha yüksek fiyatlardan halka arz etmek istiyorlarmış :) tercümesi bu
tamam şirket spk ya gönderdiğin tablollar dışında sonradan çok iyi işler yapmış olabilir ama bunun adı
maytap geçmek... insanları sabır taşına çevirdiler.
bir kaç gün sonra tekrar gönderiyoruz derler , veya kafeinin dosyaları hazır gönderiyoruz haberi düşer.
Sizin ve sn serdar kazancı yorumları benim için değerlidir sn Estival.Kastım önce halka arz yapacağım diye açıklama gönderdi geçen yıl sonu biliyorsunuz.Sonra citi de duran (bence patron malları) senetler anelt para kaybı sonrası nakit sıkışıklığına finans yatırımdan 2600000 lot verildi.Elbet anlaşmalı devir vardı sanırım.Ancak bu senetlerden 800-900 bin lot piyasaya gittiğini gördüm.Bu mallardan sanırım 500-600 bin lot 2,10-2,15 aralığından toplandı.Bir miktar daha sent var bence ve bunları toplamaya aslında spk ya bile başvurulmayan arzı erteledim demekte :) Ben daha önce bu senetler toplanmadan arzların yapılmayacağını ya da senede etkisinin senetler toplanmadan az olacağını yazmıştım.Umarım dediğiniz gibidir.Ama sanırım son olarak cafein içinde başvuracağım falan diye açıklama yollamışlardı.Senetleri sattıkları yatırımcılardan toplayamazlarsa alttan bence bu arzı da erteler bunlar :)
Saygılar.Bol kazançlar diliyorum.
Ytd.Değildir.
Ben size yazmadim mi arkadaşlar bu şirkete güven olmaz... son anda halka arz olacaksa bile aracı kurumu tekrar degistirdik derler bunlar bizi kekliyor yemliyor diye.. 2 yıldır kopyala yapıstır haberlerle KAP'a bildirimde bulundular. en son 1 0 Kasım da smartiksle ilgili metro yatırım adımıza basvurdu dediler...
bunların yaptıgı resmen kucuk yatırımcı dolandırıcılıgı su anda elimde yok aralık ayında vardı ve SPK'ya gerekli şikayetleri yapmıstım ama umarım bu dolandırıcıların ayagını ters duz edecek biri cıkacak ve bizleri aldatlamanın cezasını kesecek..
bu arada Anel Telekom ve Gerel patronları bu beceriksizlerin cezasını verdi bunlarda sesi solugu cıkmayan bizim gibi kucuk yatırımcıların kanını emmeye calısıyor.
bir kaç günü kalmaz kafein haberi düşer , spk ya gerekli başvurular yapılmıştır diye. birazda tahtayı öyle oyalarlar :)
Ben böyle uyanık patron görmedim :kahkah: eline almış HALKA ARZ SAZINI çal babam çal,çal babam çal :kahkah:
bir sazla bin kişiyi uyutuyor :)
Iyi akşamlar. Sermaye artışı yapılması hisseyi yarin için olumlu etkiler mi
Ben yarın açıkcası düşüş beklemiyorum hissenin önündeki engel kalkmış oldu zaten bu durumdan dolayı bi yükseliş yapmadı neden düşsün ki
Bugün bu haberin geleceğini bilmiyorlarmıydı 38 e kadar götürdüler. Demekki yarın olumsuz etkilenmeyecek. Hayırlısı olsun bakalım. Ytd
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse sahipleri şunu rahatlıkla yapabilirlerdi halka arz gerçekleşecek beklentisi ile hisseyi 3 lere kadar çıkarıp bu akşamki gibi arz iptal deyip malı ky nin kucagına verebilirdi bence hissenin bu zamana kadar prim yapmmasının sebebi halka arzdan olumsuz haber gelecek olması diye yorumluyorum neyse yarın ki durum gösterir gidişatın nasıl olacagını bana göre panik yapıp satanların malını güzelce toplayıp yukarı döndürecekler hisseyi
bunlarda haber bitmez :) 2017 bilançosunu dosyalar arasına ekleyip tekrar gönderdik derler yakında
izahnamede 16 Şubat - 15 Mayıs dönemi için başvuranların Son üç yıllık finansal tablolar gönderilmesi yazıyor...
yada kafein için başvuruldu haberi gönderirler... :))
merak ettiğim smartiks bilançosunda ne anormal, muhteşem değişiklikler oldu da şirket uçuşa geçmeye başladı :)
Katılıyorum yazınıza ve halka arz haberlerini son yüklü satış yapmadan a önce gönderdi! Sonrasında şimdide üstten bastıkları senetleri toplamaya alttan halka arzı tekrar geri çektik haberi :)) Spk seyretmeye devam etsin yok böyle bir finans merkezi! Ama sn s.....r ın burada yazdığı gibi! Ulem niho gerel patronuna yaptığın yamuk ve de anelt de yapmaya çalıştığın üçkagıt senden fazlası ile çıktı ve çıkacak! Allahın sopası yok! Hırsız herifler! Kalkmışssınız çeşitli katekülli haberler ile ky ye sıkıladığınız senetleri alttan alabilmeye ve zararınızı böyle küçük hesaplar ile çıkarmaya yapmayacağınız üçkağıt,dalavere yok ! Hala son para kayıplarınızdan sonra akıllanmamışssınız! Allah sizi bildiği gibi yapsın şerefliler!
Ytd.değildir.
sermaye artısı falan yok dostum.. iştirakleri zaten guzel sirketler fakat iştiraklerinin kaymagını Verus yedi 14 den 25 oldu..
vertu 3 den 1.98 oldu
cunku her zaman aynı seyi yazacam vertu kucuk yatırımcı kaynyor verus de kimse yoktu
dolayısı ile burası YEMLEME şirketi nakit ihtiyacılarını buradan karsılıyorlar..
merhaba uzun suredi 5 aydır tahtayı izleyen biri olarak hacimli yukselisler 5-6 kademe zar zor olur...
hacimsiz dususler 10 kademe birden olur..
buradan ebn soyle para kazanıyom. kapanisa dogru al sabah acılısta satarak.. haa belki 7 kişilik dev kadro supriz yaparda aksam 7 saatlerinde kafein arz haberi falan gonderirse sabah acılısa piyangom olur..
bu arada hayekede yazmistim bir yanlış beklenti içindesiniz halka arz olacaksa once kafein olmalı diye.
cunku herkes sanki smartiks once arz olacak hatta 2017 aralık sonu gibi beklenti icindeydi..
kafein arz haberi 2016 yılında yapıldı halen dokuman hazırlıyorlar :yahoo:
smartiks ertelendi basvurduk deseler bile sanirim 2020 de vertu da smartiks arz haberlerini gormeye devam ederiz. :drunk:
Yasal soygun yapıyorlar.yatırımcıya zerre kadar faydaları yok..ben şahsen 1.XX rakamları bekliyorum..verusta malı city taşıyor vertuda ky.
verus da kucuk yatirimci yok.. zaten bu sirketin yatırımcısına zerre kadar deger verdigi de yok.. ispat isterseniz arayın yatırımcı iliskilerini dayanabilecekmisinz telefon gorusmesine az bile yazdigimi goreceksiniz.
vertuda ise kucuk yatirimci kaynamis.. ayrica finans yatirimin sattigi 2.5 milyon lot var kim aldi onlari ?
iştirakler guzel ama dedigim gibi kaymağı Verus yedi.
vertu daki kucuk yatirimcilar olarak sahsen ben baska sey yedim.
sonra anladim ki bu sirketden bekleyerek yatirim yapilmaz stratejimi degistirdim.. zararimi zar zor kapattim.
2.65 lerde 1.90 lar gorecek diye yazdigimda herkese cevap veren bir arkadas sacma bir sey yazmisti bana hatirlamiyroum ama neyse sonucta sirketin yoneticileri borsada işlem yapan insanlar.
borsada işlem yapan patrondan korkacaksin. haaa bu patronlar nasıl bizi çarpıyorsa vertu da kendileri gerel ve anelde carpildi zararlarini bizden cıkarıyorlar :)))
butun bunlara ragmen bi bakmısın kafein onayı gelir kendini 2.80 lere atabilir.
borsa cambazi olduklari icin hersey olabilir risk almak bize bagli artik bu durumdan sonra..
haa 2017 bilancosu gelecek ki ben sahsen 2016 ya kiyasla gelen son ceyrek bilancosuna gore kotu gelecegini dusunuyorum ama anlamam bu işlerden burası forum ben sesli dusunuyorum.
aklıma geldi içimde kalmasın...
KAP haberlerine bi bakın hep 18.00 dan sonra borsa kapandiktan sonra.. hiç bi vaktiniz yok gun ici KAP'a bildirim yapmak için.
Devletimiz istihdam icin seferberlik cagrisi yapiyor fakat personel sayisi 7 olan sirket dokumantasyon kapa bildirim yatirimcilarina deger verme konusunda personel sayisini artirarak hizmet anlayisini gelistirmeye calismiyor.
Endekste saldı aşaği,oooh degmeyin patronun keyfine..fırsat bu fırsat sal aşağı vertuyu sal sal
Mal vere vere üstelik!
Ytd.Değildir.
Uzun zamandır görüldüğü üzere teknik göstergeler şerefli aklının önüne geçip borsa kriterleri yaşanmıyor.Sebebi olanlara Mutlu!Haftasonları!Değerli ortaklar umarım birileri yenilen hakkımızın cezasını sorumlularına keser.Sevgiler.
izahnameye göre 2.halka arz dönemi
16 Şubat - 15 Mayıs dönemi bakalım bu dönem için smartiks mi yoksa kafein için mi başvuracaklar :)) dönme dolap
bizim nasil olsa sesimiz solugumuz ciksada bir işe yaramaz güçleri bize yeter ancak akşam gönder KAP'a bir kac kopyala yapıştır haber sazanları avla..
noldu Anel ve Gerel patronlarına gücünüz yetmedi mi. verusdan avlayamıyorsunuz kucuk yatırımcı vertu ve acselde biraz daha avlayın bakalım bilanco öncesi napacaksınız
tamamıyla umudu kesmiş vaziyetteyim. Alçaklığın tavan yaptığı noktadayız. bu kağıtla beraber diğer 2 kağıtta da aynı alçaklığın cenderesine atılmış durumdayım. Satsam çıkacak. Keza başka bir kağıtta sattığım anda çıkmaya başladı ve arkasından bakıyorum şu an...
Tam 1 yıl oldu, bu ve öbür aşağılık 2 kağıttayım. Herkesin kağıdı çıkıyor ben bakıyorum. 70 bin endeksteki fiyatın bile altında olan 3 kağıt.
Ey Vertü sahibi... Malın kötü yola düşmüş, ayağa düşmüş, hiç olmuş miç olmuş haberin var mı? Sana ve malına yatırım yapan kişilerin mallığını bırak kendi malına da mı sahip çıkmazsın, ey .....
YTD
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...799778b3fe.jpg
bravo. yememis icmemisler burdan bile vermişler.
bi de ortak satışı haberi gönderseydiniz tam olurdu ?!!!
# yatırım tavsiyesi değildir #
P......k malı iyi pazarlıyor.
Ne smartiks neden kafein halka arz olmayacak,bu ikisi mal pazarlamak için kullanılan argümanlardır.
Zaten kendi gibi bir başka p......k bulmuş(metro) oooh ne ala ikisi birden malı götürüyorlar.
Teknik olarak 60 dakikalık ilk zayıf destek 2,23 mal satabilmeye (baya da sattı )cuma günü orayı bozmadı aşağı yönde p...y günlükde ise 2,20 sağlam ha orayı bozar ise bekleriz 2,10 üstten kafasına çaktıklarımız almaya :))) Halka ırzmı!? fasa fiso! havuç tu biz ky ye senet pazarlamaya ! Hep söyledik ama bazı goygoycu herkese cevap verme edepsizliği yapan mahalle hatunları bozdular ayarımızı :))) :kahkah: Borsadan anlamazsın her girdiğin hisse topiğinde ona buna laf ebeliği yaparsın sana ne denir! (Mahalle karısı)
Ytd.Değildir.
2.14 ten girdik bakalım ne olacak..
Hayırlısı olsun sn. safran.
Bol kazançlar.Sizi 2 yıl önce ya bu topic den ya da netaş topiğinden hatırladım :)