Alýntý Originally Posted by Sanfransisko Yazýyý Oku
Yasal soygun yapýyorlar.yatýrýmcýya zerre kadar faydalarý yok..ben þahsen 1.XX rakamlarý bekliyorum..verusta malý city taþýyor vertuda ky.
verus da kucuk yatirimci yok.. zaten bu sirketin yatýrýmcýsýna zerre kadar deger verdigi de yok.. ispat isterseniz arayýn yatýrýmcý iliskilerini dayanabilecekmisinz telefon gorusmesine az bile yazdigimi goreceksiniz.

vertuda ise kucuk yatirimci kaynamis.. ayrica finans yatirimin sattigi 2.5 milyon lot var kim aldi onlari ?

iþtirakler guzel ama dedigim gibi kaymaðý Verus yedi.
vertu daki kucuk yatirimcilar olarak sahsen ben baska sey yedim.

sonra anladim ki bu sirketden bekleyerek yatirim yapilmaz stratejimi degistirdim.. zararimi zar zor kapattim.

2.65 lerde 1.90 lar gorecek diye yazdigimda herkese cevap veren bir arkadas sacma bir sey yazmisti bana hatirlamiyroum ama neyse sonucta sirketin yoneticileri borsada iþlem yapan insanlar.

borsada iþlem yapan patrondan korkacaksin. haaa bu patronlar nasýl bizi çarpýyorsa vertu da kendileri gerel ve anelde carpildi zararlarini bizden cýkarýyorlar ))

butun bunlara ragmen bi bakmýsýn kafein onayý gelir kendini 2.80 lere atabilir.

borsa cambazi olduklari icin hersey olabilir risk almak bize bagli artik bu durumdan sonra..

haa 2017 bilancosu gelecek ki ben sahsen 2016 ya kiyasla gelen son ceyrek bilancosuna gore kotu gelecegini dusunuyorum ama anlamam bu iþlerden burasý forum ben sesli dusunuyorum.