Ne varki ben bu tehditin danisikli dovus oldugunu dusunuyorum. Dolarin cikmasi ve ekonominin daha kotu olmasi icin boylece bahane uretilmis olur.
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ne varki ben bu tehditin danisikli dovus oldugunu dusunuyorum. Dolarin cikmasi ve ekonominin daha kotu olmasi icin boylece bahane uretilmis olur.
Dolar 2.82...Uzun adam trampet ile görüştüm diyordu,ama bu akşam mesajında Tehditler savurdu Türk ekonomisi için,yahu basın gidin yahu,olmuyor sizinle,zorlamayın boşuna kendinizi,iyice bizi maskara ettiniz.
Bırakın siyaseti siz kimden tarafsınız cebinizden usd mi yoksa vatan milletten mi.... Konuşmak kolay vazgeçebilecek misin şeytanın korkuttuğu şeylerden
Borsada bugun 12 milyar hacim olmus. Eger yarin sert bir dusus olursa mal 104 105 binde devredilmis olur ve bir sure burasi tepe olarak kalir.
Biktik vatan millet sakarya edebiyatindan. Basimiza ne geldiyse bu hukumetin dis politikasindan dolayi geldi.
Bugun ilk defa kesintisiz seans yapildi yani 13.00-14.00 arasi da...
Hacmin bir kismi buradan gelmis olabilir..
Ama esas dusus ikinci seansda olduguna gore, gunluk cubugun alt seviyelerinden bir yerden kapattik, yani yarin onemli bir gun olacaktir sizin de dediginiz gibi..
Syg,
Dolar/TL 5.8303
Trumpın kankası yoktur menfaati vardır. Babasına acımaz.
Bu hükümet gidecek tabi. Bunu en fazla dile getiren benim zaten. Sırf eğitim değil. Şu anda kötü giden her şeyin sorumlusu bunlar. Bunlar gitmeden de hiç bir şey yoluna girmeyecek.
Bunların gittiği gün bir kabustan uyanıyormuşuz hissi bütün yurdu saracak baştanbaşa. Ne pislikler çıkacak üzerine oturdukları koltuklardan kimse tahmin edemez. Bu ülkeye verdikleri zararlardan 10'da biri bile bunları yüce divanda perişan eder, emin olun..
Yarın doları olan vatan haini diyen dallama troller gelmeye başlar, bugün atıp tutuyorlardı gene topukladilar. Saat başı 1 Kr koyup duruyor uzun 180 derece çark edip R vitese takmazsa yarın iş boka sarabilir.
eğer olaki koridar açmamıza izin verip bize orada şehirler kurdururlarsa
bu şehirlerde suriyeliler değil pdk.lılar oturacak, hayatımızın kazığını yiyeceğiz..
Dövizim bankada devlet zaten istediği zaman kullanır bu nedenle kimsenin kimseyi bir şey ile suçlamasının anlamı yok.
Güvenli bölge ve mülteci konusu salt Cumhurbaşkanı ile ilgili bir duruş değildir. Halkın duruşudur. Bu konuda söylenen her söz 82 milyonu incitir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://twitter.com/SantManukyan/sta...77169214234624
TL kısmını izleyin bu ay içinde dizilmiş bir dünya opsiyon var.
birileri sağlam para kazanacak mı görelim.
Abi senin ingilizcen var biz gibi ali okullu değilsin
Ne diyo haberde
Bana iftira gibi geliyo
**Bence abd öte tarafta uçuşa sahayi hepten kapadı ama
Sanki biz kapamışiz gibi lanse ediyo ya bu kizcagiz ***
Resmen iftira yahu
Tvit i hesabı olan şuna bi cevap yazsın da karizmayi kurtaralım ya
Yanlış anlamış olmam mümkün değil
Ben ya anlamam ya tam anlarım
Pentagon: Türkiye suriye'de hava görev emrinden çıkarıldı - ht
Türkiye, Birleşik Hava Operasyonları Merkezi tarafından Suriye'de Hava Görev Emri'nden çıkarıldı.
Türkiye ile Gözlem ve keşif bilgilerinin verilmesi de durduruldu / HaberTürk
Türkiye etf -4.37%
bbht de yorumcular hala polyannacılık oynuyorlar.. "trump çok baskı altında o yüzden muhaliflerini yatıştırmak için bu son tviti attı" mealinde konuşuyorlar..hani "mahvederim" diye ifadelerin geçtiği tvit..
yıllardır bu siyasal islamcıları izliyoruz.. hayal dunyalarını her şeyin önüne koydular.. hala da koyuyorlar.. ama realiteler çok farklı..
bu yüzden bunlara karşı şüpheciliğimizi bırakamayız..birikimlerimizi yönetirken bunların polyanna benzeri temennilerden oluşan düşüncelerine de itibar edemeyiz.. neler konuşulduğunu bilmiyoruz.. ancak kuvvetle muhtemel dun yaptıkları görüşmede (trump vs recep erdoğan) aralarında bazı "mutabakat" konuları oluştu ve bunları hatırlattı.. bilemeyiz.. bilinmeyen şey çok fazla.. a.k.p. partisinin abd ile nasıl bir angajmanda olduğunu bilemiyoruz.. ancak bu hava sahası muhabbeti doğruysa Turk ordusunu sadece kara birliklerinden oluşacak bir harekata mecbur bırakıyor olabilirler.
abd nin hamlesi her ne kadar trump tarafından duyurulduysa da abd devletinin çıkarlarını maksimize edecek şekilde tasarlanmıştır.. bir taşla bir kaç kuş vurmak.. "abd yi dize getirdik" gibi aptalca düşünceler bizi yanlışa götürür zira şu aşamada abd nin kaybettiği bir şey yok..bize suriye nin hava sahasını kapatabildiğine göre suriye de bizden daha güçlü durumda.. bu tartışma götürmez..
soğukkanlı ve rasyonel olmalıyız.. sormamız gereken soru "nasıl Turk devletinin çıkarlarını maksimize ederiz" olmalı.. oradaki terör unsurları temizlendikten sonra bir an önce ülkedeki tüm mülteciler ve göçmenler geldikleri ülkelere gönderilecek biçimde politikalar geliştirilmeli..bundan sonra sınırlarımızın çok sıkı korunması gerekiyor.. zira yabancı ülkeler göç hareketlerini hedefteki ülkeleri (mesela Turkiye) destabilize etmek için kullanıyorlar.. duygusal olamayız..
Bunun hava sahasını Türkiye'ye kapatmak anlamına gelip gelmediği"ne ilişkin soruya Gleason, "Teknik olarak bu anlama gelmese de bir hava unsuru Hava Görev Emri'nden çıkarıldığında söz konusu bölgede koordinasyonsuz uçması neredeyse imkansız hale geliyor." yanıtını verdi.
puslu havada da kaybedilir..
bugun endeksi yuzde 2 bosuna yukseltmediler , ardindan ver babam ver..
carry tradeciler cikiyorsa sen girmeyeceksin, onlarla beraber sen de cikacaksin..
maceraya gerek yok, dolar toplama zamanlariydi ve borsada para kazanma (20 is gunudur her gun kar yazdim borsada) simdi biraz geri cekilip dolar hareketine bakilmali..
gecen gun yazdim dolar toplayin diye, simdi bu topladiklarimizi okutacagiz; sonra tekrar borsa..
Hiç kaybetmeyen sürekli kazanan kişilere hayranım. Borsa da kazanıyor oradan çıkıyor dolar alıyor kazanıyor ben beceremiyorum
17 senelik üyeliğim var. Gönderileri okuyorum hiç kaybetmiyorsun hayranım böyle kişilere dedim. Yaran yoksa alınmana gerek yoktur.
Siz o fıkrayı bilmiyor musunuz yoksa? hani yaşlı adam doktora gider,ıkına,sıkıla doktor bey kahvede benim yaşıtlar anlatıyor her gece o işi yaptıklarını bende ayda bir anca yok mu bu işin bir kolayı diye sorar? doktor ;atın sizde der,adam şaşırır ne atayım? atmakta sıkıntı yok siz normal yaşantınıza devam edin ama kahvede atın gecede iki üç diye hiç derdiniz kalmaz der..:oleyo:
Yani sözün özü,öyle her dalda kazanan adam burada laklakla zaman kaybetmez,gülünüz geçiniz..
07 Ekim Pazartesi 21:38 PENTAGON SÖZCÜSÜ: TÜRKİYE'NİN BÖLGEDE KOORDİNASYONSUZ UÇMASI İMKANSIZ HALE GELİYOR - HT
07 Ekim Pazartesi 21:37 PENTAGON: TÜRKİYE SURİYE'DE HAVA GÖREV EMRİNDEN ÇIKARILDI - HT
07 Ekim Pazartesi 21:36 PENTAGON: (SURİYE KONUSUNDA) TÜRKİYE'YE GÖZLEM VE KEŞİF BİLGİLERİ VERİLMEYECEK - HT
sadece karadan bu iş olmaz...çok şehit verilir...