Sayfa 339/997 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon
Arama sonucu : 7970 madde; 2,705 - 2,712 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz IV

Türkiye, Birleşik Hava Operasyonları Merkezi tarafından Suriye'de Hava Görev Emri'nden çıkarıldı.

Türkiye ile Gözlem ve keşif bilgilerinin verilmesi de durduruldu / HaberTürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Türkiye etf -4.37%

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

bbht de yorumcular hala polyannacılık oynuyorlar.. "trump çok baskı altında o yüzden muhaliflerini yatıştırmak için bu son tviti attı" mealinde konuşuyorlar..hani "mahvederim" diye ifadelerin geçtiği tvit..

yıllardır bu siyasal islamcıları izliyoruz.. hayal dunyalarını her şeyin önüne koydular.. hala da koyuyorlar.. ama realiteler çok farklı..

bu yüzden bunlara karşı şüpheciliğimizi bırakamayız..birikimlerimizi yönetirken bunların polyanna benzeri temennilerden oluşan düşüncelerine de itibar edemeyiz.. neler konuşulduğunu bilmiyoruz.. ancak kuvvetle muhtemel dun yaptıkları görüşmede (trump vs recep erdoğan) aralarında bazı "mutabakat" konuları oluştu ve bunları hatırlattı.. bilemeyiz.. bilinmeyen şey çok fazla.. a.k.p. partisinin abd ile nasıl bir angajmanda olduğunu bilemiyoruz.. ancak bu hava sahası muhabbeti doğruysa Turk ordusunu sadece kara birliklerinden oluşacak bir harekata mecbur bırakıyor olabilirler.

abd nin hamlesi her ne kadar trump tarafından duyurulduysa da abd devletinin çıkarlarını maksimize edecek şekilde tasarlanmıştır.. bir taşla bir kaç kuş vurmak.. "abd yi dize getirdik" gibi aptalca düşünceler bizi yanlışa götürür zira şu aşamada abd nin kaybettiği bir şey yok..bize suriye nin hava sahasını kapatabildiğine göre suriye de bizden daha güçlü durumda.. bu tartışma götürmez..

soğukkanlı ve rasyonel olmalıyız.. sormamız gereken soru "nasıl Turk devletinin çıkarlarını maksimize ederiz" olmalı.. oradaki terör unsurları temizlendikten sonra bir an önce ülkedeki tüm mülteciler ve göçmenler geldikleri ülkelere gönderilecek biçimde politikalar geliştirilmeli..bundan sonra sınırlarımızın çok sıkı korunması gerekiyor.. zira yabancı ülkeler göç hareketlerini hedefteki ülkeleri (mesela Turkiye) destabilize etmek için kullanıyorlar.. duygusal olamayız..
    It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    sen yinede fazla gomulme borsaya, neyin ne olacagi belli degil , flu bir donemde borsa tad vermez..
    Para puslu havada kazanilir desem

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Türkiye, Birleşik Hava Operasyonları Merkezi tarafından Suriye'de Hava Görev Emri'nden çıkarıldı.

Türkiye ile Gözlem ve keşif bilgilerinin verilmesi de durduruldu / HaberTürk
    Bunun hava sahasını Türkiye'ye kapatmak anlamına gelip gelmediği"ne ilişkin soruya Gleason, "Teknik olarak bu anlama gelmese de bir hava unsuru Hava Görev Emri'nden çıkarıldığında söz konusu bölgede koordinasyonsuz uçması neredeyse imkansız hale geliyor." yanıtını verdi.

Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Para puslu havada kazanilir desem

Syg,
    puslu havada da kaybedilir..
    bugun endeksi yuzde 2 bosuna yukseltmediler , ardindan ver babam ver..
    carry tradeciler cikiyorsa sen girmeyeceksin, onlarla beraber sen de cikacaksin..
    maceraya gerek yok, dolar toplama zamanlariydi ve borsada para kazanma (20 is gunudur her gun kar yazdim borsada) simdi biraz geri cekilip dolar hareketine bakilmali..
    gecen gun yazdim dolar toplayin diye, simdi bu topladiklarimizi okutacagiz; sonra tekrar borsa..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

Hiç kaybetmeyen sürekli kazanan kişilere hayranım. Borsa da kazanıyor oradan çıkıyor dolar alıyor kazanıyor ben beceremiyorum

8.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    puslu havada da kaybedilir..
    bugun endeksi yuzde 2 bosuna yukseltmediler , ardindan ver babam ver..
    carry tradeciler cikiyorsa sen girmeyeceksin, onlarla beraber sen de cikacaksin..
    maceraya gerek yok, dolar toplama zamanlariydi ve borsada para kazanma (20 is gunudur her gun kar yazdim borsada) simdi biraz geri cekilip dolar hareketine bakilmali..
    gecen gun yazdim dolar toplayin diye, simdi bu topladiklarimizi okutacagiz; sonra tekrar borsa..
    Borsaya paramızı en az 20 30 a katlamak için giriyoz savaş bey para kazanmak için değil.. Kartopu etkisi için zaman lazım..
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

Sayfa 339/997 İlkİlk ... 239289329337338339340341349389439839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •