O tskb den kose oldu tta yi unuttu 😀
Bu aescilere icim parcalaniyor
Eib la ayni getiriyi saglamis
Yine iyi la
Ya eksi getirseydi
Anketlere göre Biden %51 ile 9 puan onde goturuyor.
https://www.bbc.com/news/election-us-2020-53657174
Tekrarını full izlediğim debate'te -naçizane fikrim- Biden'in performansini daha başarılı buldum. Trump adeta bir sitcom karakteri gibi davrandı. Söz kesti, hakaret etti, kimseyi konusturmadi, alakasız şeylerden bahsetti vs.
Biden'i hiç sevmiyorum tam bir sahtekar olduğunu düşünüyorum Trump umarım son düzlükte bir seyleri değiştirir zira bu gidişata gore işi zor.
Ama anketler de yanıltıcı olabiliyor tabii.
Üstad s5 max s6 max hangisi ? Zaten kedi var birde pandemi var diye yardımcı da yok artık...
Sayın webster, bu aft yayı nisan Eylül arası bana göre epeyce biriktirmişim, seçim öncesi kenara çekilip beklemek ile kim gelirse gelsin burası nasdak tec çok şey değişmez arasındayım. Karar vermedim veremedim bekliyorum bir işaret...
bende yavaştan yataga gider
sabah kalkıp biraz ders calisayim
hayalleri olan uyumazda bakalim uyuyabilecekmiyiz
bir tevatüre göre daha 2 tavanı varmış. arkasından da 1,40 a gelip oradan yükselecekmiş. diyorlar da. kim diyor? bunu bilen yok. hiçbir zamanda KY nın lehine olan bir balona rastlamadım derken. far yemiş tavşan gibi kaldığımızda oluyor.
üstadın dediği gibi bu rası KARHANE.
Bunun adı borsa .kim kime, ona buna falan filan işte.
günaydın herkese
bereketli bir gün olur inşallah
Gunaydin aslan
Günaydın inek obası!
Yahnimiz bol olsun.
Herkeşler iyi mi bakalım? Zımba gibi miyiz bugün!?
Toplanın! Oynak beyim içtima alacak.
ons icin yukari kirilim bugün veya yarin olacak gibi duruyor
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/882700
DAGI - Sermaye arttırım kararı almış. %246 bedelli.
Sizin ateşdağlının sahibi olan şirket mi bu?
Günaydın, sağlıklı ve kazançlı bi gün dilerim.
yeşil soğan salıyeaah
yeşil saldı , borsa iyi olur insallah
vangd tavan acti
Webster bey
Yabanaci takaslara baktim da gercekten buyuk bankalari yabancilar almamis. Gunluk AKDde onlar gozukmesine ragmen. Neler oluyor acaba?