Sayfa 340/1001 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon
Arama sonucu : 8007 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: Yatırım Fonlarına, Borsa Endekslerine ve Hisselere W Bakışı-2

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bence salacak
    Günaydın üstad, dolar ons sadece olası bir 150/200 puan için mi salacak yoksa sadece panikle satın havası mi oluşturuluyor...
    Bence ikincisi...

2. Webster bey

Yabanaci takaslara baktim da gercekten buyuk bankalari yabancilar almamis. Gunluk AKDde onlar gozukmesine ragmen. Neler oluyor acaba?
    yazdiklarim yatirim tavsiyesi degildir.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    emmi bizi uzdu yalnız üç beş kişiye kızıp erkek olsa ne kadın olsa ne yazar
    Jmk üstad birçok kişinin ipliğini pazara çıkarınca hakaret ve saygısızlık başladı kendisine. oysa sanal alem yalan alem ne uğraşıyorsun üstadım...sana burdan “gazla gitsin” şarkısı gönderiyorum takılma boşver katıl aramıza.

4.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Günaydın üstad, dolar ons sadece olası bir 150/200 puan için mi salacak yoksa sadece panikle satın havası mi oluşturuluyor...
    Bence ikincisi...
    soğan zaten aşırı yuksek bence panik havasına gerek yok ama MB nin işleyişindeki baskının azalması hukumetin faize bakış açısındaki yumuşama puanlanıyor gibi

YTD.

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    soğan zaten aşırı yuksek bence panik havasına gerek yok ama MB nin işleyişindeki baskının azalması hukumetin faize bakış açısındaki yumuşama puanlanıyor gibi

YTD.
    Tamam işte üstadım bu yumuşama yeter mi ? Ve gerçekte yumuşama söz konusu olur mu söylenen sözler ortada...yeraltı kaynakları vs bulunması bana göre dişinizi sıkın gelecek güzel günler ilerde deniyor gibi. Ytd.

Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    yeşil saldı , borsa iyi olur insallah
    Xtkjs yurumeden bir pok olmaz

7.  Alıntı Originally Posted by paravarhuzurvar Yazıyı Oku
    Tamam işte üstadım bu yumuşama yeter mi ? Ve gerçekte yumuşama söz konusu olur mu söylenen sözler ortada...yeraltı kaynakları vs bulunması bana göre dişinizi sıkın gelecek güzel günler ilerde deniyor gibi. Ytd.
    umuyoruz ustadım faiz enflasyonun nedenidir tezinin çürütüldüğüne tabanın ikna olması lazım sanki

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Xtkjs yurumeden bir pok olmaz
    o zaman sordum sarı çiçeğe

Sayfa 340/1001 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390440840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •