emmi bizi uzdu yalnız üç beş kişiye kızıp erkek olsa ne kadın olsa ne yazar
Jmk üstad birçok kişinin ipliğini pazara çıkarınca hakaret ve saygısızlık başladı kendisine. oysa sanal alem yalan alem ne uğraşıyorsun üstadım...sana burdan “gazla gitsin” şarkısı gönderiyorum takılma boşver katıl aramıza.
Günaydın üstad, dolar ons sadece olası bir 150/200 puan için mi salacak yoksa sadece panikle satın havası mi oluşturuluyor...
Bence ikincisi...
soğan zaten aşırı yuksek bence panik havasına gerek yok ama MB nin işleyişindeki baskının azalması hukumetin faize bakış açısındaki yumuşama puanlanıyor gibi
soğan zaten aşırı yuksek bence panik havasına gerek yok ama MB nin işleyişindeki baskının azalması hukumetin faize bakış açısındaki yumuşama puanlanıyor gibi
YTD.
Tamam işte üstadım bu yumuşama yeter mi ? Ve gerçekte yumuşama söz konusu olur mu söylenen sözler ortada...yeraltı kaynakları vs bulunması bana göre dişinizi sıkın gelecek güzel günler ilerde deniyor gibi. Ytd.
Tamam işte üstadım bu yumuşama yeter mi ? Ve gerçekte yumuşama söz konusu olur mu söylenen sözler ortada...yeraltı kaynakları vs bulunması bana göre dişinizi sıkın gelecek güzel günler ilerde deniyor gibi. Ytd.
umuyoruz ustadım faiz enflasyonun nedenidir tezinin çürütüldüğüne tabanın ikna olması lazım sanki
Yer İmleri