Pozisyon :)
Printable View
Ben hep 10 ve üstü dolar hedeflerinin saçmalık olduğunu yazdım. Rasyonel rakkamlar ok, böle garip garip fantazi rakkamlar fantazide kalır. Ayrıca short24 de bile kimsenin bankaları yerin dibine soktuğunu hatırlamıyorum, aksine ÇOK ucuz söylemleri yazıldı hep. Bir çok kişi, mesela sayın laguna, akbank alıp üstüne yattı ve hep buralar çok ucuz diye yazdı. Hakkatende çok ucuzdu, 4.5-5 bandında idi.
Bankalar çok ucuzdu, şu anda ise bankalar ucuz.
Sizin zihniyette yazanlar vardı burda tek, tük ama onlara ne olduğunu tahmin edebiliyosunuzdur... O yüzden yoklar...
hersey hazır esasısında 169 ıcın bence .....amma durum belırsız.......malı bosalttıgı an ortalık karısacak
Dolar la bankalar vuruyorlar:)
suan bıst30 0.30 artı...bu yatay artılar tehlıkelıdır...her zaman....dıkkat etmek gerek......
bankaları alıp doları dövüyorlar..
an itibariyle her şey AL İKEN ALGI YAPMAMAK LAZIM..
isteseydiler şuan direkt yukarı zıplatırdılar, bankalar şuan coşmuşken xu030 endeksi 0,30 seviyesinde, gel gör de inanma... bakalım bu iş nereye kadar bu şekilde sürecek.. dünkü gibi saat 17.00'dan sonra bir tarafa sürerler artık
Dolar saatliğin dibişkasında,,,orayı dögiy delebilebülür mü bakcez....
O kadar güzel piyasa var ki ekrandan bir dakika ayrılamıyorsun iyi ki haftada iki gün nöbetimiz varda kafa ağrıtmıyorum
öyle bir coşku var ki neye elimi atsam maşallah kıpır kıpır ...
Şeref haysiyet ne alaka kagidi diyorum kağıdı 2 liradan aldım, 3.05 çıktım, geri 2.15 aldım soyledigin tarihlerde. Yani sormuşsun, evet var ? Bu forumda bir suru kisi full mal taşıdı bütün sene borsa forumu burası çok normal değil mi anlamıyorum kiSM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
daha aşağısı olur mu DAYTRADE'de
https://i.hizliresim.com/IRX99s.png
Süper ortam dört yaprak yonca güneşte kurutulmuş herkese farklı forum gibi olmuş ))..
abka dogru soyluyon....algı kasmamak lazım......bu soz banaysa kusura bakma.......hersey 148 fız yukseltmesıyle basladı vobda.....insan ister istemez....dusunuyor.....ben poz 675 sort.....kırarsa 158200...karsı bacak yaparım...bakalım
10.28 den bir daha yonca dedim.
10.24 stoploss bantım.
Yok consa yazdım ya iki kere gidiyorum dedi geri geldi en son koç ta aynısını yaptı fişini çektiler.
Oyuna gelen bizim sağlıkçı ya buralarda gezinirken CONS un fişini çeker ................................... ekran böyle kalır.:kahkah:
Buraya yazmayı seviyor cons
pala makastan dolayı longları malda şortları flat bekletiyor..hangi yöne giderse daha karlı?..makasa bakmam 1700 altına inerse şortları atarım..yukarı giderse kıpraşmadan beklerim..
ozel bankalarda rahat %30 potansıyel var kısa-orta vadede... ama 1 ayda alırlar ama 3 ayda ama 6 ay, onu bılemem...
bu sene garan 13'u ykbnk 4'u rahat gorur...
kamular surprız yumurta, %10 da gıdebılır %50 de... halkbank davası zımbırtısına da cok baglı...
GARANTİ BANKASI 10,01 çarşamba saat 15,20 de yükseliş izni almış hala devam etmekte STOP 10,21 DE daytrade yapanlar için
bır sene once bır endeks 1 garandı.....sımdı 15800 olmalı.....normalde......ufak bır bılgi....
Katar spor dün aldığı malı 10.24 maliyet le çıktı.
O çıkınca bende aldıklarımı verdim.
Ağının eli tutulmaz daha aşağı kolluyacaz:)
Xu030 şubat vade, TOBO mu yapıyor, yoksa bana mı öyle geliyor? Yoksa ben mi öyle görmek istiyorum. Yoksa benim gözler mi bozuk.. Bilemedim....
Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben 2008 den beri yazıyorum bu foruma. 2008 de ki büyük krizde tonla banka aldım, o zaman hatta burda ki garip karakterler yüzünden ekstre de atmıştım. Ben hep boğa idim, bu değişmedi. Doğal olarak bu fiyatlardan banka almamdan daha normali olamaz :) Almayanı döverlerdi...
Haa üstelik banka derken ben büyük bankalardan da gitmiyorum artık. İşlemlerimin %90 ını albaraka(üzümlü kekim), şeker ve tskb de yaptım. Şeker ve tskb hala var elimde. Şeker de 1.40-1.50 ye kadar basarsa full+full mal alırım. Albaraka yine 1.70-1.85 aralığında tekrar girerim. Banka almakta bi başarıda yok zaten bence, çok ucuzlardı aldım. Bu kadar basit.
kovid 2 bi yandan,
trumpet taraftarları bi yandan.
hafta sonuna lönk gireni palanın ödüllendirmesi ilazım bence.
bu arada egonomist dergisi
kapak
biden den sonra,
bölünmüş amerigan bayrağı,
milleti yönlendirmeyi nasıl beceriyorlar.
internetten bizim bilinç altına çalışıyorlar bence.
sübliliman mesaj göndermiyolarsa ne oliyim. :he:
bı kırnızı yakam dedim......palacan.....serınlık geldı bıraz....