Sayfa 336/1004 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 2,681 - 2,688 arası.

Konu: Viop - XXX

1.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Daha 4 ay öncesine kadar herkes bankaları yerin dibine sokuyodu dolarda 10 15 lira hedefler havada uçuşuyodu.. Şimdi herkes bankacı mı oldu? Ülkede ne değişti 4 ayda?
    Pozisyon
    Hamdım Piştim Yandım

2.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Garanti 10.90 lardan akbnk 7.60 lardan buralara geldi idi..
    Ona rağmen endeks yükselmeye devam etti..
    Sabah BDDK nın attığı yemi bademlerin görmemesi imkansız..
    Shortçular dikkatli olsunlar..
    Çok pis sürecek gibi bir his var içimde..
    Banka ağırlıklı olarak hemde..
    Garanti kıpır kıpır..10.40 10.50 lere fışkırtacaklar sanki..

Her nedense benim içimde de tam olarak böyle bir his var...

Ama gel gör ki hislerle işlem yapmıyorum...

3.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Daha 4 ay öncesine kadar herkes bankaları yerin dibine sokuyodu dolarda 10 15 lira hedefler havada uçuşuyodu.. Şimdi herkes bankacı mı oldu? Ülkede ne değişti 4 ayda?
    Damat gitti.
    En bariz değişim.

Lenovo TB-X606X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Boş boş konuşuyorum. Yatırım tavsiyesi, önerisi, ön görüsü vermiyorum, sadece düşüncelerimi paylaşıyorum. Sonuçta düşünce özgürşüğü var, değil mi? Sana da tavsiyem; Yazdıklarıma kulak asma! Sakın yazılarıma bakarak alım-satım vb kararlar alıp verme!

4.  Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Her nedense benim içimde de tam olarak böyle bir his var...

Ama gel gör ki hislerle işlem yapmıyorum...
    Al benden de o kadar..
    Piyasa piyasa değil ki anasını satim..

Önce basar sonra da alabilir..
    Ellerinin ayarı da yok..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul/L.A
    Gönderi
    723
     Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Ben hep 10 ve üstü dolar hedeflerinin saçmalık olduğunu yazdım. Rasyonel rakkamlar ok, böle garip garip fantazi rakkamlar fantazide kalır. Ayrıca short24 de bile kimsenin bankaları yerin dibine soktuğunu hatırlamıyorum, aksine ÇOK ucuz söylemleri yazıldı hep. Bir çok kişi, mesela sayın laguna, akbank alıp üstüne yattı ve hep buralar çok ucuz diye yazdı. Hakkatende çok ucuzdu, 4.5-5 bandında idi.

Bankalar çok ucuzdu, şu anda ise bankalar ucuz.

Sizin zihniyette yazanlar vardı burda tek, tük ama onlara ne olduğunu tahmin edebiliyosunuzdur... O yüzden yoklar...
    “Is man merely a mistake of God's? Or God merely a mistake of man?” - F.Nietzsche

6. hersey hazır esasısında 169 ıcın bence .....amma durum belırsız.......malı bosalttıgı an ortalık karısacak
    147 gecılmezse .....ay sonu 136 beklerım.......takıp edelım.........

7. Dolar la bankalar vuruyorlar

8.  Alıntı Originally Posted by Ariakas Yazıyı Oku
    Ben hep 10 ve üstü dolar hedeflerinin saçmalık olduğunu yazdım. Rasyonel rakkamlar ok, böle garip garip fantazi rakkamlar fantazide kalır. Ayrıca short24 de bile kimsenin bankaları yerin dibine soktuğunu hatırlamıyorum, aksine ÇOK ucuz söylemleri yazıldı hep. Bir çok kişi, mesela sayın laguna, akbank alıp üstüne yattı ve hep buralar çok ucuz diye yazdı. Hakkatende çok ucuzdu, 4.5-5 bandında idi.

Bankalar çok ucuzdu, şu anda ise bankalar ucuz.

Sizin zihniyette yazanlar vardı burda tek, tük ama onlara ne olduğunu tahmin edebiliyosunuzdur... O yüzden yoklar...
    Ben o günlerde bu forumda yazmıyodum.. 15 eylül ve öncesi banka aldığınıza dair bi paylaşımınızı paylaşmadan dürüstlüğünüze inanmıyorum açıkcası

Sayfa 336/1004 İlkİlk ... 236286326334335336337338346386436836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •