15.39 patronun 4 milyon lotunu alan ertsi gün 17 ortlamayla sattı lotbaşı 1.50 tl hesap ortada adam parayı koydu cebine bizde ne var lot aynı para dahada değer kaybetti
Printable View
15.39 patronun 4 milyon lotunu alan ertsi gün 17 ortlamayla sattı lotbaşı 1.50 tl hesap ortada adam parayı koydu cebine bizde ne var lot aynı para dahada değer kaybetti
Ne piclere rastladık anlamış değilim hisse bölünmeden önceki zirvesine bile gelmedi 2020 Mayıs ayından bugüne bir bedelsiz iki bedellisine katılmış birisi olarak söylüyorum ********likre zirve yapmaya aday bir şirket insanların sabrını çok zorluyor artık resmen pisikolojik savaş yapıyor yatırımcılarıyla bunun sonu neolacak hep beraber ömrümüz yeterse göreceğiz…kanatim zamanı az kaldı *** kurularının
BYD yatırımı karel için pozitif olabilir
2. çeyrek bilançosunda elektronik kart ve kurumsal proje kısmının iyileşeceği çok yüksek ihtimal. Buradaki önemli mesele diğer iki iş kolu. İletişim sistemleri ve savunma sanayi alanında benzer bir marj mı göreceğiz yoksa aşağıya inecek mi? Eğer benzer marj görürsek muhtemelen en iyi çeyreklerden biri olacak. Ceo ay ay güzelleşiyor demişti. Fikri olan var mı?
Elektronik kart faaliyetlerindeki zarar yangın sonrası üretimin durmasından kaynaklı, kurumsaldan ise donanımlı büyük bir ekibin bulanması ve alınan işlerin yetersiz olması. Bu çeyrek kart tarafı kar yazmalı, kurumsalda da yeni alınan işlerle düzelmeli, bu sefer de kar yazmazsa bir daha yüzüne bakmam.
Şirket, 14 Ocak 2024 tarihli KAP bildiriminde, yangın
nedeniyle, beş ana iş kolunda, toplam cirosunun %25'ini teşkil eden
elektronik kart ve otomotiv iş kollarına ait üretime ara verdiğini duyurmuştu.
Şirket, 12 Şubat 2024 tarihinde ise hasar restorasyonu çalışmalarının
tamamlamış olduğunu ve kademeli olarak üretime başladıklarını açıklamıştı.
zararın ilk çeyrekte olması lazım ayrıca ceo tv lerde anlatığı masal değilse bu çeyrekten itibaren kar yazması lazım zira tv çıkıp öyle demişti kendileri
"Bu yıl telekom ve savunma tarafında gelirlerimizi artırmak için ciddi bir çalışma içerisindeyiz. 2024'te bunların etkisini göreceğiz. Kapasite artırımıyla amacımız Daiichi'nin üretimini kısmen Türkiye'ye taşımak." böyle bir ifade var. Telekomdan kasıt iletişim sistemleri olsa gerek.
yaprak oynamıyor hissede...3 teknoloji şirketi hissem var karel tam bir hayal kırıklığı oldu....pkart ve link tahtacısını tebrik ediyorum 2024 yılında tozu dumana kattılar...karel tahtacısı seni allah bildiği gibi yapsın senden bir mok olmaz...14-16 tl takıl dur başka birşey elinden gelmiyor zaten...
mühendis kardeşler 8 mio lotu borsada satmak için dönüştürmeye başvurmuş haftaya satar tahtada
ortak malını daha rahat satsın diye çekiyorlar fiyatı başka türlü iskonto sağlayamaz eğer ortak satmayacak olsa şimdiye kadar duran lotlarını neden borsada satılabilir tipe dönüştürsün ayrıca sattığı 8 milyon lotun üzerine 8 milyon daha eklerse ortaklık payı bitecektir inşallah mühendis kardeşler bu yöntemle ortaklıktan çıkmazlar yoksa kağıt uzun zamandır ortak satışı baskısından kurtulamaz
ortak dönüştürdüğü 8 milyon lotu kaça anlaştıysa diğer 8 milyon lot 15.50 ortalama idi satmadan 1 kuruş bile gitmiyor satana kadar da gitmeyecek
iki yıldır kanını emdi doğan yatırımcının
kapanışta sattı muhtemelen. 1 m civarı. Bu sefer piyasadan satacak anlaşılan.
Ayın 9 da kap bildirimi yaptı yarın yada pazartesi satar anlaşmıştır birileri ile anlaştığı fiyatta tutuyorlar kağıdı
kapanışta 1m civarı hızlıca satıp üstüne 7m lot gösterecek kim var? ilk gün salı başlıyordu. 100 milyon civarı çok para değil tabii. 2 defa bedelli yapıp şirkete para koyup da bugün hisse satmalarının sebebi son derece kişiseldir bana kalırsa.
Satsın bir an önce de önümüze bakalım
29.04.2024 tarihinde 4 milyon lot sattı 8 gün sonra 27.05.2024 tarihinde bilanço açıkladı
Siz izlerken ne anladınız bilemem.
Tacirler yatırım YouTube kanalında canlı yayında sorulan bir soru üzerine tacirler yatırım Yönetim kurulu danışmanı görevini yürüten kişinin cevabıdır.
Ayrıca tacirler fonlarının (TCD,TKF) hissede ki pozisyonu bellidir.
Bence bu bilgiler ile beraber yayını tekrar izleyiniz.
Tacirler fonları ile bu beyefendilerin pek alakası yok. Mehmet bey hisse yatırımı bile yapmıyor. Günde 20-30 hisse sorusu geliyor, onları cevaplamaya çalışıyor. Ayrıntılı bilme ihtimali çok az. Bilançosuna bakıp kabaca bir yorum yapıyor ve genelde hatalı oluyor. Bu da hatalı olmuş bana göre.
BYD'yi biraz tanıyınca karel'e bir faydası olmasını beklemiyorum ama MG gelirse muhakkak bir şeyler olur. DOHOL ceosu elektrikli dönüşümde büyük fırsatlar görüyoruz karel'le yerimizi alacağız diyordu. Modernizasyon yatırımının da eli kulağında.
Canı sıkıldıkça milyon lotları satışa koyan mühendisler bitirdiniz tahtayı be, az bir rahat bırakın yahu.
kağıtta manipülasyon doğana geçince başladı algı yarattılar kağıdı 7 lerden alıp 35 lere götürdüler istedikleri seviyelere gelince yapıştırdılar bedellileri biz hala o algıların peşinde gidecek diye bekliyoruz 1.5 senedir
İşbankası takasında 8 milyon lot görülüyor alış tarafında
Farkeden var mı?