Sayfa 340/421 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390 ... SonSon
Arama sonucu : 3362 madde; 2,713 - 2,720 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1.  Alıntı Originally Posted by cgknypc Yazıyı Oku
    Tacirler fonları ile bu beyefendilerin pek alakası yok. Mehmet bey hisse yatırımı bile yapmıyor. Günde 20-30 hisse sorusu geliyor, onları cevaplamaya çalışıyor. Ayrıntılı bilme ihtimali çok az. Bilançosuna bakıp kabaca bir yorum yapıyor ve genelde hatalı oluyor. Bu da hatalı olmuş bana göre.
    Tam olarak aynı şeyi kastettim. İki hisse yorumunu dinleyince bu kanaat oluşuyor.

2. BYD'yi biraz tanıyınca karel'e bir faydası olmasını beklemiyorum ama MG gelirse muhakkak bir şeyler olur. DOHOL ceosu elektrikli dönüşümde büyük fırsatlar görüyoruz karel'le yerimizi alacağız diyordu. Modernizasyon yatırımının da eli kulağında.

3. Canı sıkıldıkça milyon lotları satışa koyan mühendisler bitirdiniz tahtayı be, az bir rahat bırakın yahu.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

4.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Canı sıkıldıkça milyon lotları satışa koyan mühendisler bitirdiniz tahtayı be, az bir rahat bırakın yahu.
    defolup gitsinler boşver...

5. kağıtta manipülasyon doğana geçince başladı algı yarattılar kağıdı 7 lerden alıp 35 lere götürdüler istedikleri seviyelere gelince yapıştırdılar bedellileri biz hala o algıların peşinde gidecek diye bekliyoruz 1.5 senedir

6.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    defolup gitsinler boşver...
    Çok malları var, tümden gitmezler bence.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Çok malları var, tümden gitmezler bence.
    satan ortakta kalmadı bawer hocam eli,ndekilerini sattı ortaklığı %5 altına indi oyüzden kapta bildirim zorunluluğu kalktı kaldı diğer iki ortak baklaım onlar ne yapacak

8. İşbankası takasında 8 milyon lot görülüyor alış tarafında
    Farkeden var mı?

Sayfa 340/421 İlkİlk ... 240290330338339340341342350390 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •