anhyt o kadar eksi açtı şimdi neredeyse tavana gidecek.
Printable View
anhyt o kadar eksi açtı şimdi neredeyse tavana gidecek.
Fonlara malı yukarıdan verirler. O zaman da işleri bitmiş olacak
ekgyo mart tavandan kaç lot alırsam aynı anda şubat vadede biride alıyor bu nasıl olabilir...
aynı salisede...
arkadas biz neylere karşı savaşıyoruz...
7,29 mart vade 8 lot alan benim....
aynı salisede şubat vadede alıyor...
https://i.hizliresim.com/44mc6w4.jpg
xtast yeni sahiplerini arıyor. hani şöyle yıllarca zararda bekleyecek cinsten sahipler. taa 2023 yılında deprem olmuştu da çimento almıştık hala bekliyoruz diyen sahipler.
ama tabi öyle kolayına vermezler. biraz daha gitsinler bakalım.
Bir tarafta deprem üzüntüleri..
Sen zoraki alımlarla.. BORSA'ya hava veriyorsun..
Yandaşların senetlerini almak için..
Hileli işler..
Ben kaçar kol gibi artıda şuan satış felan yapmadım
yarın bakarım iyi günler
+10 bitirici darbenin ilk vurgunu olur bana göre
yarında kelle alınır nokta zerre üzülmem nokta......
Deprem oldu diye short açanlar zevk alıyormusunuz ha , iyi oldumu böyle biraz da siz marjin yiyin bakalım nasıl oluyormuş
SPOT30 alış-satış farkı %9.5 prime ragmen daha şimdi pozitife geçti,
https://i.hizliresim.com/es0mada.PNG
daha bunun gecesi var...
:drunk::drunk:
aslında burda en büyük kazıgı yatırım finans yedi...
cuma 5,000 endeksten aldıgı malı salı günü 4,500 seviyesinden sattı...
şimdi yine endeks 5,000 yatırım finansa büyük oyun oynadılar...
hiç böyle düşündünüz mü?
aynen, vadelide de aldım, tahtasından da.. bi u30 sepeti yaptık hayırlısıyla, bugün tekrar geri basması bana göre olanaklı değil, akşama kadar tavan alıcılı bekliycez öylesine.. yarın daha fazla işlem olur, ama yine tavan olur çoğu, cuma günü biraz satış gelir ama cuma da tavan kapatan çok olur.. satış için martı bekliycez artık
15/02 tarihine geldik, ekstra bülten gelmedi ÇARŞAMBA günü borsa açıldı.
Bu süreçte herkes depremzede yatırımcılar için elinden geleni yaptı fakat maalesef sonuç alınamadı.
depremzedeler ve o bölgede görev yapanlar için bist tazmin fonu devreye alınmalıydı, maalesef olmadı..
https://i.hizliresim.com/qircm9v.png
Kredili mal taşıyan para babalarını kurtardılar mı?
akşama çok var.tavanda kitli kalacağını sanmam endeksin.. kaşıntı basar bunları aşağı yukarı oynarlar illaki..
Herkesi kurtardılar,suyun içinde kimse kalmadı
Acelemiz yok...Tüm ayılar BIST100: 5300-400 arsında pusuda bekliyor(stoplu short noktam)..Oraya gelsin,longcuları-hissecileri SPK da kurtaramaz...B planı da var..
Tüm cephane tüketildi..Tüm tuşlara basıldı...Oradan poz. alırsam bu sefer hedefe kadar poz. kapatanı eşşekler kovalasın...
Yok tweet yağmuru,nerede devlet,ky. korunsun..bu sefer sökmez...Bence son 2 yılda girenler için fırsat..Bu arenayı bırakın.
Sefer hedef 1.500 puandan az olmamalı...Yo yo...direk kutuma gideyim..İnşallah bu sefer kutu nasip olur.
Hadi gülümse bulutlar gitsin. İşçiler iyi çalışsın, gülümse......adam tam bir boz ayı ....anlamadan başkasınıda itham ediyor hırpo....
Madem kararlarını açıkladılar bizler de olanları kendi penceremizden değerlendirelim.
1)- Endeks Pazartesi ve Salı Borsa kurallar hiçe sayılarak kapatılmadı.
2)- Pazartesi birileri sattıktan sonra cuma alan satamaz kararı geldi.
3)- Depo şartı geldi. Alan 2 gün satamaz dendi.
4)- Ertesi gün depo şartı kaldırıldı.
5)- Çarşamba %7 düştükten sonra seans kapatıldı. Hangi gerekçeyle? Deprem mi? Hayır. Volatilite ve hacimsizlik. Endeks açıldığı gibi 2 taban yediği Lütfi Elvan'ın görevden alındığı gün bu kural uygulandı mı? Yok HAYIR.
6)- Şimdi ne yapıyoruz? Alımı teşvik edici uygulamalar? peş peşe geldi peki
Bunlar kimin işine yarayacak?
Bu bizim arkadaşlar Çarşamba ne güzel satacaktı, hızlı düştüğü için satamadı, müsaade edin borsa açılınca satsınlar, biz aylara sarih aramızda anlaşırız demektir.
7)- Keriz yerine koymaya devam ediyorlar diye düşünenlerdenim.
Bugunki islemler de iptal olacakmi? Hani volatilite yuksek ya? Bu ulkede yatirim yapmak akil isi degil...
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
gonlu zengin benim salih abimin.saat 10.06 da evinin konumunu atmisdi cocuklarida al gel diye.şu an hastane -1.kattayim.deprem korkusu var.yerin altindayim ustelik.yarim dolu pet şişe koydum sallanirsa depremi anlarim diye(anlasam ne olacaksa artik)bide baktim sallaniyor.hemen kalktim dolabin yanina gectim.megerse ayagim masaya degmis ondan sallaniyormus.boyle bir ortamda boyle bir ruh halinde nasil saglikli al sat karari vereceksem...(diger dostlarin ismini vermiyorum kendileri paylasmasigi surece)
5587,50 şort......................
Tabi vur kaç amaçlı kısadan hisse olsun..... boş durmadım.....
fon yöneticisi olmak istemezdim...
ne bulacaksında alacaksın...
bu aldıkları dayatma uzun vadede emeklilik fonlarının zararına olur...