Originally Posted by
sindoma53
Bu depremde pazılları birleştiren çok şey görücek gerçek anlamda kendi adıma çok değişik şeyler yakaladım ama tam olarak burada yazmıyorum.Mesala birileri dini , birileri Atatürkü nasıl kullanıyorsa birileride kendi menfaatleri için deprem olayını kullanıyor her anlamda benim vereceğim örnek borsa ile alakalı diğer örnekleri çoğalta biliriz.Borsa anlamında o bölgedeki yatırımcılardan etkilenenler olmuştur elbet ama ben kuş sitesindeki çok takipçili veya piyasadaki belli gruplarınki kadar etkilendiklerini düşünmüyorum.Çünkü kuş sitesindeki oyuncu ve kişilere baktığım da bu kişiler bilanço ve seçim fiyatlanacağı için pozisyon açtılar ama deprem olunca her şey karıştı ama depremdeki kişiler üzerinden kamuoyu yaratmaya çalışıyorlar kendi canları yandıkları için .Bence sistem bunun sağlamasını yapıyor yani o bölgedeki yatırımcı sayısı ve oyunun içindeki yere göre karar verilecekdir .Oyundaki yeri az ise oyun kaldığı yerden devam eder bunlar benim görüşlerim.
Durumu çok güzel özetlemişsiniz, üstatlar daha önceki düşüşlerde milleti gazlayarak kendileri kaçmışlardı piyasadan ama bu defa çok kötü yakalandı kuşlu site üstatları (tahtaların altı bomboş...) o yüzden hergün bununla alakalı yayın yapıp kamuoyu oluşturma çabası içindeler, depremden etkilenenler düşünülüyorsa devlet tespit etsin ve gereğini yapsın....
Bizimde portföy eridi ama onlar gibi cıyaklamıyoruz, önce canlar kurtulsun, sonra o canların malları için gereken yapılsın, bizim gibi depremden etkilenmeyenlerde bir zahmet kendi başının çaresine bakacak, kaç defa ciddi düşüşe yakalandık bu ilk değil sonda olmayacak...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Yer İmleri