Sayfa 282/1002 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,249 - 2,256 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Bu depremde pazılları birleştiren çok şey görücek gerçek anlamda kendi adıma çok değişik şeyler yakaladım ama tam olarak burada yazmıyorum.Mesala birileri dini , birileri Atatürkü nasıl kullanıyorsa birileride kendi menfaatleri için deprem olayını kullanıyor her anlamda benim vereceğim örnek borsa ile alakalı diğer örnekleri çoğalta biliriz.Borsa anlamında o bölgedeki yatırımcılardan etkilenenler olmuştur elbet ama ben kuş sitesindeki çok takipçili veya piyasadaki belli gruplarınki kadar etkilendiklerini düşünmüyorum.Çünkü kuş sitesindeki oyuncu ve kişilere baktığım da bu kişiler bilanço ve seçim fiyatlanacağı için pozisyon açtılar ama deprem olunca her şey karıştı ama depremdeki kişiler üzerinden kamuoyu yaratmaya çalışıyorlar kendi canları yandıkları için .Bence sistem bunun sağlamasını yapıyor yani o bölgedeki yatırımcı sayısı ve oyunun içindeki yere göre karar verilecekdir .Oyundaki yeri az ise oyun kaldığı yerden devam eder bunlar benim görüşlerim.
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu depremde pazılları birleştiren çok şey görücek gerçek anlamda kendi adıma çok değişik şeyler yakaladım ama tam olarak burada yazmıyorum.Mesala birileri dini , birileri Atatürkü nasıl kullanıyorsa birileride kendi menfaatleri için deprem olayını kullanıyor her anlamda benim vereceğim örnek borsa ile alakalı diğer örnekleri çoğalta biliriz.Borsa anlamında o bölgedeki yatırımcılardan etkilenenler olmuştur elbet ama ben kuş sitesindeki çok takipçili veya piyasadaki belli gruplarınki kadar etkilendiklerini düşünmüyorum.Çünkü kuş sitesindeki oyuncu ve kişilere baktığım da bu kişiler bilanço ve seçim fiyatlanacağı için pozisyon açtılar ama deprem olunca her şey karıştı ama depremdeki kişiler üzerinden kamuoyu yaratmaya çalışıyorlar kendi canları yandıkları için .Bence sistem bunun sağlamasını yapıyor yani o bölgedeki yatırımcı sayısı ve oyunun içindeki yere göre karar verilecekdir .Oyundaki yeri az ise oyun kaldığı yerden devam eder bunlar benim görüşlerim.
    Deprem bölgesindeki yatırımcıları düşünme kisvesi altında tamamen kendi totolarını kurtarma çabası...

Samimiyetsiz...

Borsa ilk günden kapatılmalıydı bu net...

Ama ilk gün -1,5 borsada satmayıp sonraki günlerde zarar büyüyünce hepsi iptal edilsin demek maçın sonucunu gördükten sonra iptal edilip tekrar oynanmasını istemekten başka bir şey değil... Hele bunu deprem bölgesindeki yatırımcıları düşünüyor görüntüsü altında yapmaya söylenecek söz yok... Açık açık kendimi düşünüyorum kardeşim dese en azından dürüst derim...

Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    babalacilar ne demekki abi .tam olarak ne demis ki?
     Alıntı Originally Posted by metin68 Yazıyı Oku
    benim anladığım devlet varken size ne oluyor şov yapıyorsunuz manasında konuştu ha birde baraj yıkıldı diye haberi de söyledi
    babalacılar
    babalatv oğuzhan mıydı çocuğun ismi o ekip
    bir halt olacağı yok.

4.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bu depremde pazılları birleştiren çok şey görücek gerçek anlamda kendi adıma çok değişik şeyler yakaladım ama tam olarak burada yazmıyorum.Mesala birileri dini , birileri Atatürkü nasıl kullanıyorsa birileride kendi menfaatleri için deprem olayını kullanıyor her anlamda benim vereceğim örnek borsa ile alakalı diğer örnekleri çoğalta biliriz.Borsa anlamında o bölgedeki yatırımcılardan etkilenenler olmuştur elbet ama ben kuş sitesindeki çok takipçili veya piyasadaki belli gruplarınki kadar etkilendiklerini düşünmüyorum.Çünkü kuş sitesindeki oyuncu ve kişilere baktığım da bu kişiler bilanço ve seçim fiyatlanacağı için pozisyon açtılar ama deprem olunca her şey karıştı ama depremdeki kişiler üzerinden kamuoyu yaratmaya çalışıyorlar kendi canları yandıkları için .Bence sistem bunun sağlamasını yapıyor yani o bölgedeki yatırımcı sayısı ve oyunun içindeki yere göre karar verilecekdir .Oyundaki yeri az ise oyun kaldığı yerden devam eder bunlar benim görüşlerim.
    Durumu çok güzel özetlemişsiniz, üstatlar daha önceki düşüşlerde milleti gazlayarak kendileri kaçmışlardı piyasadan ama bu defa çok kötü yakalandı kuşlu site üstatları (tahtaların altı bomboş...) o yüzden hergün bununla alakalı yayın yapıp kamuoyu oluşturma çabası içindeler, depremden etkilenenler düşünülüyorsa devlet tespit etsin ve gereğini yapsın....

Bizimde portföy eridi ama onlar gibi cıyaklamıyoruz, önce canlar kurtulsun, sonra o canların malları için gereken yapılsın, bizim gibi depremden etkilenmeyenlerde bir zahmet kendi başının çaresine bakacak, kaç defa ciddi düşüşe yakalandık bu ilk değil sonda olmayacak...
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5.  Alıntı Originally Posted by theosos Yazıyı Oku
    Deprem bölgesindeki yatırımcıları düşünme kisvesi altında tamamen kendi totolarını kurtarma çabası...

Samimiyetsiz...

Borsa ilk günden kapatılmalıydı bu net...

Ama ilk gün -1,5 borsada satmayıp sonraki günlerde zarar büyüyünce hepsi iptal edilsin demek maçın sonucunu gördükten sonra iptal edilip tekrar oynanmasını istemekten başka bir şey değil... Hele bunu deprem bölgesindeki yatırımcıları düşünüyor görüntüsü altında yapmaya söylenecek söz yok... Açık açık kendimi düşünüyorum kardeşim dese en azından dürüst derim...
    Tek olay bu bunu yapmadılarsa tek elle yönetilen borsada bana kimse yatırım finans hikayesi anlatmasın anlatırsan bizde duyduğumuz hikayeleri anlatırız o zaman ismi aracı kurum olarak kalır sadece oradaki işlem yapan önem arz eder.Onlar biliyor kim olduğunu açıklasınlar çıkmışlar algı üzerinden kalemşörler yazıyor Nebati borsa kapanmasında RTE söylememiş veya geç kalmış ya bırakın bu işleri
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

6. Depremlerin ardından 1 hafta boyunca işlemleri durdurulan Borsa İstanbulda işlemlere yarın yeniden başlanılması planlanıyor.

-Bloomberg/Fırat Kozok
    Yatırım tavsiyesi değildir.

7. Bence yarın borsa açılsada süreç dikkatli takip edilmeli depremle beraber belirsizlikler arttı , ben en azından karşı tarafın hamlesini ve oynaklığın durumunu görmeden oyuna girmeyecem.Teknik ve temel göstergeler bozulmuş durumda , ayrıca piyasa sığ makinalar kadar hızlı değilseniz işlem yapanlar dikkat etsin.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

8. İletişim Başkanlığı olarak dezenformasyona karşı vatandaşlarımızla birlikte mücadele etmek için "Dezenformasyon Bildirim Servisi"ni devreye aldık.

Sayfa 282/1002 İlkİlk ... 182232272280281282283284292332382782 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •