piyasanýn ve fiyatlarýn oturmasýný beklemek lazým diye düþünüyorum. bu haliyle de temeli saðlam hisselerimiz ucuz ancak piyasaya alýcý gelmezse tahtalarýn altý boþ olur. Bu da aþaðý yönlü can sýkýcý rakamlar görmemize neden olur.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
bes katký fonlarýnda yaklaþýk 50 milyar vardý. Þimdi bu taraftaki oran deðiþimleri sonucunda tahvilde satýþ, hisselerde alýþ yapacaklar. Bes katký fonlarýndan 9-10 milyar TL arasý ilave borsa pozisyonu açýlacak gibi duruyor. Ama sanýrým 1 günde deðil önümüzdeki 10 günlük süreçte olacak bunlar.
Yazdýklarým kesinlikle yatýrým tavsiyesi degildir..Sadece kendi kiþisel görüþlerimdir...
ortalýk toz duman...
yarýn açýlýrsa rehberim 100 günlük çizgi üstünde olur ve kalýrsa oyuna girerim
yoksa yeni tabanlar yataylaþýnca bakarým...
oyun planý 4500 üstü piyasada ol...
altýnda ise bekle þeklinde olacak...
çünkü 2008 krizini yaþadým iþler kötüleþince nerde duracak bilmiyorsun...
bu gözler 1 liraya tofas 1 liraya arcelik gördü...
![]()
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
https://www.google.com/amp/s/www.soz...p-6078405/amp/
Borsanýn yüzde 87 si 22 bin kiþide... Geri kalan bizlere ait.. eðer iþlemler iptal edilirse bu buyukbaslar istiyordur. Kuþlu site üstadlarýn cogu da bu kiþilerle baðlantýlýdýr. Kademeler bomboþ. Buyükbaslar satamaz. Bir deðerleri var düþmesi gerekiyorsa düþer, çýkmasý gerekiyorsa çýkar. Çok düþünmeye gerek yok. Bütün Türkiye mal alsa yine dusurmeleri gerekiyorsa düþürürler
Böyle yýkýmlarýn ardýndan büyük inþaa faaliyetleri gerektiginden ekonomik canlanma olur. Borsa yeni zirve yapacaktýr ama nereden tepip yapacaktýr buyükbaslar karar verecek. Hükümet deðil.
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2008 krizinde yurt dýþýndaydým ve internete 2 gün eriþemedim. Portföyüm 1/3 e düþmüþtü. sonrasýnda hisse deðiþtirerek 6 ay sonrasýnda ayný portföye ulaþabildim. çok kötü günlerdi. Borsada olan kiþinin özellikle viop da olan kiþinin her olasýlýðý düþünerek iþlem yapmasý lazým.
Ýlk beþ on dakika sonrasý,
roket olur,
beklentim yukarý doðru olmasý yönünde.
Yatýrým tavsiyesi deðildir.
Yer Ýmleri